Emirates στην Αθήνα

Τελειως αδεια σημερα η πτηση.. με 29 ατομα στην οικονομικη. Και 16 ατομα στην επιστροφη αποψε.

λογικο, λογο αρχης και μαρτιου , μετα το πασχα τα πρωτα συμπερασματα.
παντως σε συγκριση με της αλλες εταιριες ειναι πολυ πιο μπροστα........
ειμαι σιγουρος οτι καποιος, ο οποιος θελει καλυτερες ανεσεις και πτησεις χωρις μεταεπιβιβαση θα προτιμησει την emirates

TAKIS":pk40pkel said:
καλή αρχή με ...1.40΄ καθυστέρηση
Με τι κακοκαιρία που επικρατεί γενικά στις βορειοανατολικές ακτές των Ηνωμένων πολιτειών και τις χιονοθύελλες είναι πάρα πολλοί καλοί χρόνοι :rolleyes:

Μολις ακυρωθηκε η σημερινη 209 ενω το αεροσκάφος εφτασε Αθηνα κανονικα.
Λογω τεχνικού υποθέτω. Οπως και να εχει θα ακουσουμε κατι συντομα.

Η αιτία είναι η κακοκαιρία 'Stella' που πλήττει την Ανατολική Ακτή. Οι πτήσεις της EK που ακυρώθηκαν προς ΗΠΑ:

EK 203 Dubai to New York JFK
EK 204 New York JFK to Dubai
EK 201 Dubai to New York JFK
EK 208 New York JFK to Dubai
EK 239 Dubai to Boston
EK 240 Boston to Dubai
EK 237 Dubai to Boston
EK 238 Boston to Dubai
EK 209 Athens to Newark (Dubai- Athens sector will operate)
EK 210 Newark to Athens (Athens- Dubai sector will operate)

Συνολικά υπάρχουν 6,315 ακυρώσεις πτήσεων στις ΗΠΑ σήμερα και αύριο (μέχρι στιγμής) 770 ενώ ακυρώθηκε και το ταξίδι της Μέρκελ στον Λευκό Οίκο για τον ίδιο λόγο.

Βεβαια πολύ λογικό. Σ ευχαριστω φιλε Speedbird.
Οποτε το α/φος θα διανυκτερευσει στο βενιζελο για να επιστρέψει αυριο.

Η 205/206 ομως MXP-JFK-MXP δεν ακυρωθηκε. Οπως ουτε η 207/202 που ειναι λιγο περιεργο.

Δεν ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις, κάποιες είχαν καθυστερήσεις κτλ. Ο λόγος είναι διότι τα αεροδρόμια δεν μπορούν να 'σηκώσουν' το πλήρες capacity υπό τέτοιες συνθήκες και έτσι κάποιες πτήσεις θα ακυρωθούν και άλλες όχι.

Παίδες έχουμε εικόνα για την πληρότητα της πτήσης για Newark; Φίλος που ταξίδεψε εχθές μου ανέφερε ότι το 1/4 να ήταν γεμάτο το αεροπλάνο.

Φίλη μου που ταξίδεψε πρόσφατα μου είπε πως είχε καμιά 30αριά άτομα στην πτήση...Λογικά θα περιμένουμε αύξηση μετά το πάσχα

Την Παρασκευή φίλος μου που ήταν στη πτήση για EWR, μου είπε ότι πρέπει να είχε γύρω στα 100 άτομα πάνω κάτω.