Emirates στην Αθήνα

Πέρα από τις κόντρες μεταξύ American United Delta με τις ME3 για την Αθήνα και την Ελλάδα μόνο θετικό είναι το δρομολόγιο αυτό.
Ας έχει καλές πληρότητες και να στεριώσει.

Παιδια, τις 105/106 της σταματανε τελειως? Εγω ειχα καταλαβει οτι θα δουλευουν παραλληλα.

Ναι σταματανε.
Αφου η 209 και η 210 ειναι πανω κατω στις ιδιες ωρες.
Επισης απο 1η Μαιου αρχιζει η δευτερη καθημερινη 103/104

LeonMarc":q7apijd0 said:
Ενδιαφέρον άρθρο του business insider για το δρομολόγιο της Emirates.
Αν και όποτε αποφασίσει η Αιγαίου (λέμε τώρα) να βάλει το συγκεκριμένο δρομολόγιο δεν θέλω να ξέρω τι θα συμβεί.
http://www.businessinsider.com/united-a ... ens-2017-3
Ενδιαφέρον άρθρο που λέει πολλά για τη νοοτροπία τών αμερικανικών εταιρειών: "προστάτεψε,κράτος,το συμφέρον μου, πού είναι και δικό σου συμφέρον". Τώρα εξηγείται γιατί παρόλο πού τα αεροπλάνα τής (κρατικής ΟΑ) ήταν γεμάτα, το δρομολόγιο είχε ζημιά και μαθαίνουμε και πόση είχε, από άλλη πηγή. Άρα δεν ήταν επειδή δεν δουλεύαμε. Όσο για την Αιγαίου,δεν θα τη δούμε ποτέ να κάνει τέτοιο δρομολόγιο για διάφορους λόγους....

LeonMarc":2l61800j said:
Ενδιαφέρον άρθρο του business insider για το δρομολόγιο της Emirates.
Αν και όποτε αποφασίσει η Αιγαίου (λέμε τώρα) να βάλει το συγκεκριμένο δρομολόγιο δεν θέλω να ξέρω τι θα συμβεί.

http://www.businessinsider.com/united-a ... ens-2017-3

Ειναι οντως συγκρισιμη περιπτωση; Οι αμερικανοι κατηγορουν τους Αραβες οτι εχουν βοηθεια απο τις κυβερνησεις τους κατι που δεν ισχυει για την περιπτωση της Αιγαιου. Τα δρομολογια Ευρωπη-ΗΠΑ παιζονται μεταξυ Ευρωπαϊκων και Αμερικανικων εταιριων (πιο πολυ μεταξυ των συμμαχιων). Τωρα μπαινει ενας τριτος παικτης, ακυρος, που μπορει, οπως ισχυριζονται, να δημιουργησει συνθηκες αθεμιτου ανταγωνισμου.

Επισης ας κρατησουμε και αυτο για την Α3:

The EU–US Open Skies Agreement is an open skies air transport agreement between the European Union and the United States. The agreement allows any airline of the European Union and any airline of the United States to fly between any point in the European Union and any point in the United States.

Ακομα ειμαστε και εμεις στην ΕΕ

Στο Βενιζέλος το 773 της 209 πέρασε κάτω από αψίδα νερού.

Λέτε να περάσει και στο Newark ;;;

Μάλλον θα το περάσουν στο ντούκου.
ΥΓ. Συγχαρητήρια για την 787η (επτακοσιοστή ογδοηκοστή εβδόμη) ανάρτηση.

καλή αρχή με ...1.40΄ καθυστέρηση

Ε δεν είναι και κάτι σοβαρό μπρος στα πέρα δώθε της United πέρυσι.