Emirates interview

  • Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
κάνας επιτυχών.....?

Καλησπέρα σε όλους......
Υπάρχει κάποιο άτομο που να έχει πάρει μέρος σε κάποιο από τα τα πρόσφατα Open Days της Emirates και να έχουν επικοινωνήσει μαζί του από Ντουμπάι...???
 
Γεια σου _home_ !

Εγω ειχα παρει μερος στης Θεσσαλονικης το Open Day στις 28 Ιανουαριου, και αρχες αυτης της εβδομαδας επικοινωνησαν μαζι μου ναι, και απο οτι γνωριζω και με 2-3 αλλα ατομα που ξερω. Βεβαια υπαρχουν και καποια που ακομα περιμενουν...δεν ξερω, ισως ακομα και αυριο και αλλιως απο Κυριακη παλι (το Σ/Κ τους ειναι Παρασκευη-Σαββατο).
 
Καλησπέρα σας,έχω διαβάσει ένα προς ένα τα posts που έχουν προηγηθεί.Θα ήθελα να ρωτήσω ,εν όψει και της αυριανής ανοιχτής μέρας της Emirates στην Αθήνα,αν από τις τελευταίες συνεντέυξεις που έχουν γίνει,έχουν προκύψει νέα δεδομένα και υπάρχει εικόνα για το ανώτατο όριο ηλικίας που προτιμούν.Από ανθρώπους που γνωρίζετε ότι τους κάλεσαν τελικά ή από ανθρώπους που απορρίφθηκαν.Είμαι 39 ετών ,με προϋπηρεσία στην A3 κι αναρωτιέμαι.....

Θα ήθελα επίσης να μου επιτρέψετε μια μικρή διόρθωση.Η κυρία του recruitement για την οποία έχουν τόσα γραφτεί και όλοι την τρέμουν,λέγεται ΧρηστίνΗ και όχι ΧρηστίνΑ.

Την γνωρίζω από την εποχή που πέταγα μαζί της στην Α3.H εντύπωση που έχω σχηματίσει από τότε -χωρίς να σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν μετά από τόσα χρόνια που έχω να τη δω-είναι πως πρόκειται για ένα άτομο καθόλου εμπαθές,που κοίταζε τη δουλειά του κι ως ένα βαθμό και τον εαυτό του,έδινε πολύ μεγάλη σημασία στο customer care! καθώς επίσης και στην άψογη κι επαγγελματική εμφάνιση του πληρώματος.Προτιμούσε πληρώματα με class κι αριστοκρατικό στήσιμο.

Επαναλαμβάνω ότι τα παραπάνω ίσχυαν πρίν από περίπου 10 χρόνια ,σε περιβάλλον και απαιτήσεις συγκεκριμένης εταιρείας.
 
αν φανταστω οτι δε καλουν καν τους 30+ και αν τους καλεσουν τους κοβουνε μετα, νομιζω (αν και το απευχομαι) οτι δε θα εχεις πολυ τυχη.

Σημερα ειχε οπεν ντει? Και σε ενα μηνα ξανα ε?
 
..παντως απο το open day της Σαλονικας, πηραν τηλ και ατομα ανω των 30 για να κατεβουν Dubai...
 
Kαλημέρα σε όλους σας.

Διαβάζω συχνά το forum και μπορώ να πω οτι αρκετές φορές έχω εντυπωσιαστεί. Ετσι αποφάσισα να γραφτώ και εγώ. Καινούριος λοιπόν εδώ...
Εχθές πήγα στο Open Day της ΕΚ στην Αθήνα και νομίζω οτι θα είχε ενδιαφέρον να σας πω την γνώμη μου.

Πήγα στο ξενοδοχείο περίπου στις 09:00πμ και είχε πολύ κόσμο. Χάρηκα πολύ που είδα νέα, όμορφα παιδιά, φρέσκα και με υπομονή.
Ολα ήταν πολύ απλά. Χωριστήκαμε σε 2 γκρουπ. Ευτυχώς μπήκα στο πρώτο.
Ηταν 3 άτομα απο την εταιρεία: Η κ.Χριστίνι, η κ.Εύα που έκαναν και την συνέντευξη και η κ.Βασιλική απο τα γραφεία της εταιρείας εδώ στην Αθήνα που είχε ας πούμε βοηθητικό ρόλο.
Πολύ ευγενικές όλες τους.Παρουσίαση της εταιρείας σε βίντεο, λίγα λόγια για την εταιρεία απο την Χριστίνι, την Εύα και την Βασιλική και μετά ρώταγαν αν έχουμε ερωτήσεις. Βρέθηκαν δυο τρία άτομα που κάτι ρώτησαν την Χριστίνι. Τίποτα σπουδαίο.

Έπειτα κάθησαν σε ένα τραπέζι στο πίσω μέρος της αίθουσας και περνάγαμε ένας ένας είτε απο την Χριστινι είτε απο την Εύα. Πριν πάμε να δώσουμε το βιογραφικό, διαβάζαμε ένα χαρτί που ήταν κολλημένο στον τοίχο που είχε του κανόνες του ντυσίματος.

Η αλήθεια είναι οτι δεν είχα καθόλου άγχος. Δεν ξέρω αν έδωσα την σωστή εικόνα γιατί μιλούσα με άλλους υποψήφιους, ηπια νεράκι, πρόσφερα νεράκι σε κάτι όμορφες κυρίες , κρέμασα το παλτό μου σε κάτι κρεμάστρες που είχε εκεί κλπ κλπ.

Ήρθε και η σειρά μου, πήγα να διαβάσω τους κανόνες του ντυσίματος και έπειτα πήγα στην Ευα να δώσω το βιοργαφικό μου. Με ρώτησε αν έχω τατουάζ ή κάποιο σημάδι στα εμφανή σημεία του σώματος, χέρια-πόδια. Έπειτα πήρε το βιογραφικό μου, έριξε μια γρήγορη ματιά. Με ρώτησε για μια εταιρεία που δούλεψα στο παρελθόν, αν έχω πάει στο Ντουμπάϊ και πόσα χρόνια είμαι στην αεροπορική βιομηχανία.

Εε, αυτό ήταν. Η αλήθεια είναι οτι παρατηρούσα τους προηγούμενος απο εμένα και είδα οτι η συνέντευξη κρατούσε κατα μέσο όρο πέντε λεπτά. Εμένα πάλι η συνεντευξή μου κράτησε...ένα λεπτό. Ετσι λοιπόν σκέφτηκα "που πας ρε καραμήτρο;; Θες και enirates...Εδω ουτε η συνέντευξη σου δεν κράτησε 2 λεπτά" :D
Πριν φύγω μου είπε οτι θα προσπαθήσουν να τους πάρουν όλους τηλέφωνο, σήμερα, για να ενημερώσουν αν πέρασαν ή όχι.

Σε γενικές γραμμές και μιλώντας και με άλλους υποψήφιους αυτό που κατάλαβα είναι όταν πάρουν το βιογραφικό στα χέρια τους, σε ρωτάνε για αυτό που είναι και το πιο σημαντικό για εκείνες. Βέβαια δεν ξέρω αν το σημαντικό είναι καλό ή κακό για να συνεχίσεις...

Εμένα πάντως δεν με κάλεσαν. Αρα κατάλαβα οτι δεν πέρασα.
Μέχρι την επόμενη φορά που θα ξανα πάω σε κάποιο open day θα προσπαθήσω να καταλάβω τι δεν τους άρεσε σε εμένα και θα προσπαθήσω να το αλλάξω, αν είναι εφικτό φυσικά.

Για όσους πήγαν εχθές και πέρασαν στην σημερινή και αυριανή συνέντευξη εύχομαι καλή επιτυχία και μπράβο τους που τα κατάφεραν. :great:
 
Καλησπερα πρωτη φορα γραφω στο φορουμ εχω διαβασει παρα πολλα σχολια και εχω μπερδευτει και εχω καποιες αποριες..
α)Σε τι επιπεδο θα ειναι η σενεντευξη το επιπεδο αγγλικων μου ειναι lower και λιγο παραπανω μπορειτε να μου πειτε τι παιζει περιπου?
β)Αν τελικα σε παρουν μετα απο ποσο καιρο φευγεις αν ειναι πληρωμενα διαμονες κτλ. ποσες ωρες περιπου ειναι η δουλεια ποσα ρεπο και ποσα λεφτα καθαρα παιρνεις περιπου?
Σκεφτομαι να παω στο open day στις 10 Μαρτιου στην Αθηνα και ελπιζω να μν ειναι προβλημα που σε ενα μηνα κλεινω τα 21...

Ευχαριστω για τον χρονο σας.. :)
 
Καλησπέρα!! Σκέφτομαι και εγώ να πάω στην επόμενη συνέντευξη στις 10 Μαρτιου. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος πόσο κρατάει περίπου όλη η διαδικασία? Ρωτάω γιατί την ίδια μέρα έχω και άλλη μια συνέντευξη και θέλω να δω αν θα προλάβω.
 
Καλησπέρα anti,

Ανάλογα με το κόσμο που θα πάει στο Open Day.
Στο προηγούμενο Open Day (18/02/2012)υπήρχαν δυο γρουπ, λόγο μεγάλης συμμετοχής και δεν μπορούσαν να μπουν όλοι σε μια αίθουσα (η οποία χώραγε περίπου στα 200 άτομα!!)
Το πρώτο γκρούπ μπήκε στην αίθουσα στις 09:30 και τελείωσε σχεδόν στις 14:00. Για το δεύτερο γκρούπ δεν γνωρίζω γιατι εγώ ήμουν στο πρώτο.

Θα σου πρότεινα να μην έχεις κλείσει και άλλη συνέντευξη την ίδια μέρα, γιατί δεν ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα και η διαδικασία της συνέντευξης. Και αν πας καλά στο πρώτο στάδιο και χρειαστεί να μείνεις παραπάνω;

Εσυ αποφασίζεις τι είναι καλύτερο για εσένα.

Εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία, να είστε ο εαυτός σας και να λάμψετε.
 
καλησπερα kl ath,
ημουν κ εγω στο open day στις 18/02 κ ημουν στο δευτερο group.τελειωσαμε κατα τις 17:00 το απογευμα anti οποτε μη κανονισεις αλλη συνεντευξη την ιδια μερα...ξερεις οσοι απο το 1ο γκρουπ περασαν τα σταδια κ εφτασαν στη τελικη συνεντευξη,η κ εσυ ακομα, αν τους εχουν καλεσει για τη final interview?γτ εμεις που ημασταν στο 2ο ακομα περιμενουμε..
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top