Emirates interview

• Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
συγχαρητηρια σε οσους περασαν.. πραγματικα χαιρομαι για σας.. εχω μια ερωτηση ομως που αφορα αυτουσ που δεν τα καταφεραμε..
μασ ενημερωσαν οτι μπορουμε να ξαναπαμε σε open day αφου περασουν 6 μηνες.. δηλαδη αν παμε νωριτερα θα μασ θυμουνται?? καταγραφονται τα ονοματα ολων οσων περασαν απο κει?? θα ξαναερθουν τον ιανουαριο... δεν μπορω να προσπαθησω παλι??? ευχαριστω.

open day athens 27/11 μερος 2οΑπο τα 700 περιπου ατομα που ειδαν την Κυριακη καλεσαν 70 τη Δευτερα κ 70 την Τριτη(παντα κατα προσεγγιση).Tη δευτερα λοιπον που πηγα εγω μας ειχαν χωρισει σε 3 groups των 20κατι ατομων (το ιδιο θα εκαναν κ την Τριτη με το group των αλλων 70) και μπαιναμε 20-20 καθε μια ωρα.χωριστηκαμε σε 2 κυκλους των 10..τον δεξι μας τον παρουσιαζουμε ο αριστερος μας παρουσιαζει τυπου αυτη ειναι η Κικη ειναι τοσο ετων μενει εκει το επαγγελμα των ονειρων της ειναι αυτο γιατι της αρεσει εκεινο(10 δευτερα το πολυ)επισης βγαζουμε γοβες κ φτανουμε με το χερι κ αν χρειαζεται κ στα δακτυλα των ποδιων ως ενα σημειο που θα μας υποδειξουν(2.10m)μετα μας εδωσαν θεμα να αποφασισουμε ποια 3 ατομα θεωρουμε οτι εκπροσωπουν θετικα παντα τον 21 αιωνα.ps στεκεστε ορθα στην καρεκλα ολη την ωρα τα ποδια ποτε σταυροποδι κ συμμετεχετε ενεργα στη συζητηση μη μιλατε πολυ μη διακοπτετε παρακολουθειτε προσεκτικα ο,τι λεγεται.μη δειξετε να διαφωνειτε..συμφωνω κ παραθετω κ τη δικη μου ιδεα με επιχειρηματα.τελικα θα διαλεξουν οποιους 2 θελουν να παρουσιασουν τα 3 προσωπα που διαλεξατε ολοι μαζι κ τους λογους.χαμογελαστε! :D
Βγηκαμε απο την αιθουσα κ μπηκαμε ξανα μετα απο 10΄ μας εδωσαν απο ενα χαρτι που ελεγε οτι περναμε στην επομενη φαση ή οτι δεν..Μας ειχαν ενημερωσει τι ωρα να επιστρεψουμε οσοι περνουσαμε..στην 3η φαση.
Την ιδια μερα λοιπον μπαινουμε ξανα μεσα ολοι κ απ τα 3 groups γυρω στα 30 ατομα να γραψουμε test αγγλικων με κειμενο ερωτησεις πανω σε αυτο,εκθεση με θεμα τα 3 χαρακτηριστικα που θαυμαζουμε στους ανθρωπους και αρκετα multiple choices-vocabulary για μια ωρα tops.Μας ανακοινωσαν πως περασαμε ολοι το test που δεν ηταν κ κατι τραγικα δυσκολο με lower level σου φαινεται αστειο.Μας χωριζουν λοιπον σε 3 ομαδες ξανα.Η ομαδα μου ειχε 8 ατομα κ μας ζητησαν ενω μας παρακολουθουσαν αυτη τη φορα να αποφασισουμε αναμεσα σε 8 passengers στη business class ποιους 6 θα καναμε down grade σε economy αφου ειχαμε μονο 2 θεσεις τελικα στη business.Ειχαμε συνεννοηθει απο πριν οτι θα συμφωνουμε οτι θα μιλαμε χαμηλοφωνα οτι θα καταληξουμε γρηγορα σε κατι.προτεινω να σκεφτειτε πολυ οσο κ αν σας φαινεται προφανης η απαντηση..προκειται για ψυχολογικο test σιγουρα ειναι υποκειμενικο τι αποφαση θα παρεις αφου η καθε μια περιπτωση passenger που θα διαλεξεις λεει κατι για σενα ωστοσο εγω παρολο που δεν ημουν η πρωτη που προτεινε το λαθος ατομο να μεινει στη business συμφωνησα διθυραμβικα με την προλαλησασα την οποια κ εκοψαν κ ολες συμφωνησαμε. :wall:

YIOTA":2ngn2okr said:
συγχαρητηρια σε οσους περασαν.. πραγματικα χαιρομαι για σας.. εχω μια ερωτηση ομως που αφορα αυτουσ που δεν τα καταφεραμε..
μασ ενημερωσαν οτι μπορουμε να ξαναπαμε σε open day αφου περασουν 6 μηνες.. δηλαδη αν παμε νωριτερα θα μασ θυμουνται?? καταγραφονται τα ονοματα ολων οσων περασαν απο κει?? θα ξαναερθουν τον ιανουαριο... δεν μπορω να προσπαθησω παλι??? ευχαριστω.
πιστευω πως εξαρταται απο τη φαση που εφτασες.. :rolleyes:

Giwta mou kalispera,

diavases kapou oti ton ianouario erxontai ksana?

Σας παραθετω το QUIZ...
ο κυριος γιωργος ειναι μελος του cabin crew
o κυριος αντωνης εχει καρτα μελους της emirates platinum πολυ συχνος επιβατης-πελατης
η κυρια βικυ ειναι συγγραφεας δημοσιογραφος κ προκειται να γραψει για την εμπειρια της με την emirates σε πολυ δημοφιλες περιοδικο
ο κυριος κ η κυρια ταδε εχουν ταξιδι του μελιτος
ο κυριος Μικες ειναι υπουργος μεταφορων στο UK
η κυρια ποπη ειναι τραγοδιστρια με βραβειο νομπελ και
ο κυριος κωστας εχει σπασμενο ποδι απ το σκι κ ειναι με γυψο
αυτοι οι 8 εχουν business θεση αλλα εμεις εχουμε μονο 2 διαθεσιμες κ πρεπει να αποφασισουμε ποιοι 2 θα τις κρατησουν ή σε ποιους 6 θα ανακοινωθει οτι πρεπει να καθισουν σε economy...
Για να σας δω... :?: :?:

Συγγνωμη για τους λατινικους χαρακτηρες, θεμα συνηθειας και ξεχαστηκα :?

Αντωνης και Μικες θα μου ερχοταν πρωτοι στο μυαλο.

Ρε παιδιά σας έχω τρελάνει με τις ερωτήσεις μου το ξέρω και συγγνώμη,
αλλά έχω άλλη μια απορία.. όλα στα αγγλικά δεν είναι? ερωτήσεις κτλ? Βασικά αυτό είναι και το μεγαλυτερο άγχος μου . Κκή μου γι'αυτό ρώτησα για Ιανουάριο, θέλω να είμαι προετοιμασμένη όσο το δυνατόν καλύτερα. Σ'ευχαριστώ

Όλα στα αγγλικά, ναι. Αλλά μην ανησυχείς τόσο για το επίπεδό σου, δεν είναι το πρώτο πράγμα που μετράει. Ούτε η προφορά. Εκείνο που έχει σημασία είναι ο ''αέρας'' σου, πώς θα πεις αυτό που θα πεις. Η περιγραφή που έδωσε η Kiki πιο πάνω είναι χαρακτηριστική.

Θα μοιραστώ εδώ ένα αστείο περιστατικό από Θεσσαλονίκη το Σεπτέμβρη. Κάνουμε το τελευταίο ομαδικό (ένα βήμα πριν τη συνέντευξη) και μας βάζουν το QUIZ που παρέθεσε η Kiki πιο πάνω. Αποφασίζουμε λοιπόν, με τα πολλά, να στείλουμε στην οικονομική μεταξύ άλλων τη διάσημη ηθοποιό. Ανακοινώνουμε τις επιλογές μας και τότε μας λέει το ''Χριστινάκι''(το οποίο ήταν εξαιρετικό, έχω να πω, από όλες τις απόψεις, μην ακούτε φήμες) ''Ok then, I am Angelina Jolie''(you wish)''make me go to economy'' και άρχισε να μας ρωταει. Ρώτησε δυο κοπέλες και μετά μου κάνει ''ok, you'' και τελικά την έπεισα, λέγοντάς της τα απίστευτα...Εκεί νόμισα πως το είχα, και πράγματι έδωσα συνέντευξη αλλά δυστυχώς...δεν πάμε Ντουμπάι...Σε 6 μήνες μπορώ να ξαναπροσπαθήσω(και όχι σε 1 χρόνο, όπως νόμιζα) αλλά θα δούμε..

Όσοι πάτε στη συνέντευξη, μην αγχωθείτε, να είστε φυσιολογικοί, χαμογελαστοί και να απαντάτε σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις..Να θυμάστε: ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει κανείς γι' αυτή τη δουλειά, κατά τη γνώμη μου..

Απ ' ότι κατάλαβα θέλει θάρρος κι όχι θράσος, διπλωματία κι όχι "εξυπνάδα", να είσαι ήσυχος αλλά όχι αμέτοχος... Αυτό είναι το κακό με τους έλληνες, έχουμε βολευτεί στο να πηγαίνουμε "συστημένοι" στα interviews κι όταν έρθει η στιγμή να δείξουμε τι πραγματικά αξίζουμε χάνουμε τα αυγά και τα καλάθια.. :wall:

να φανταστω οτι η αναλογια με αντρες γυναικες ηταν περιεργη?

Και γιατι σας ειπαν στην Αθηνα οτι μετα απο 6 μηνες?
6 μηνες ειναι αν και εφοσον πατε στο screening.

Ασε που τελικα νομιζω οτι 2 ειναι κυριοι λογοι να σε επιλεξουν ως το τελος.

1)Να εισαι αδυνατος η αδυνατη
2)ΝΑ εισαι εμφανισιμος για τα δικα τους δεδομενα (στην Ελλαδα ειδικα προτιμουνται οι μελαχρινοι/ ες)
3)ΝΑ εισαι μεχρι 25.

Στους αλλους ... ναι μεν. Αλλα πολυ δυσκολα.

Ασε που ξερω περιπτωση που τα πηγε χαλια σε ολα , οπως ο ιδιος ειπε αλλα φευγει για ΕΚ λογω αριστης εμφανισης.
Δε μπορουσε καν να μιλησει λεει απο αγχος και αλλα ελεγε αλλα τον ρωτουσαν.

Χμ.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.