καλησπερα σε ολους!μολις εφτιαξα λογαριασμο στο φορουμ αυτο αν και διαβαζω τις αποψεις σας αρκετο καιρο!
Η Emirates εχει open day την Κυριακη 27 αυτου του μηνα και με καλεσαν την ακριβως επομενη μερα που εστειλα την αιτηση μου,για να παρευρεθω!
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αγχος μακαρι να τα καταφερω αν παλι δεν με επιλεξουν δεν θα κατσω και να πεθανω!Θα βρεθει κατι αλλο!
Εχω ομως τις εξης αποριες!
Α.εχω ενα tattoo πισω στην πλατη μου,δεν θα ελεγα οτι ειναι μικρουλι..ειναι μεγαλουτσικο αλλα δεν φαινεται οταν φοραω μπλουζες.ειναι στον αυχενα χαμηλα!θα με κοψουν γι αυτο??δεν νομιζω να με γδυσουν κιολας..χαχα ημαρτον.. δεν ειναι εμφανες
Β.ολα καλα ολα ωραια περνας το stage 1,2,3 κτλ και σε επιλεγουν να πας για trainning στο Dubai. Γνωριζεις κανεις πως ειναι εκει? Γνωριζω οτι τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα στο Dubai απ'οτι στην Σαουδικη Αραβια για παραδειγμα που δουλευε μια φιλη μου αεροσυνοδος!
7 βδομαδες για το trainning πληρωνεσαι κανονικα? και αμα κοπεις σου πληρωνουν το εισητηριο της επιστροφης η θα κανω ερανο για να γυρισω?
Και τι ρουχα θα πρεπει να παρω μαζι μου?Πως θα πρεπει να ντυνομαι για να μην με κρεμασουν?
αυτα.. συγγνωμη αν σας ζαλισα αλλα πραγματικα εχω ζησει σε πολλες χωρες του εξωτερικου αν και 20 χρονων αλλα για το Dubai να σας πω την αληθεια ψιλοοοοοοο..... :shock: ειναι αλλος λαος..εχει αλλα ηθη αλλα εθιμα.. δεν ξερω και δεν μπορω να φανταστω πως θα ειναι η ζωη μου εκει!! δεν γνωριζω ουτε τι νομισμα εχουνε χαχα.. σας ευχαριστω εκ τον προτερων!!