Emirates interview

• Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καλησπέρα,

Είμαι καθηγήτρια ξένων γλωσσών -διοριστέα αλλά λόγω κρίσης ακόμη αδιόριστη- και δυστυχώς άνεργη. Όταν ενημερώθηκα για τις προσλήψεις της Emirates σκέφτηκα to apply for the job μια και πάντα μου άρεσε η ιδέα της αεροσυνοδού. Το open day είναι την Κυριακή εδώ στην Αθήνα και αναρωτιόμουν τα εξής (συγγνώμη αν έχουν ήδη απαντηθεί κάποια απο τα ερωτήματα :? ):

-Παίζει μεγάλο ρόλο η ενδυμασία στο interview; Να προτιμήσω φούστα όπως προαναφέρθηκε;
-Έχω μακριά σγουρά μαλλιά, πρέπει να τα έχω μαζεμένα; Σε αντίθετη περίπτωση δεν έχω ελπίδα;
-Είμαι 28 χρονών-θεωρούμαι μεγάλη;
-Ο μισθός, σε τι ύψος κυμαίνεται; Πόσα ευρώ καθαρά περίπου;
-Οι πτήσεις είναι καθημερινές; όσον αφορά τα repos;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,
phoebe1 :)

Υ.Γ. Σκοπεύει να πάει κανείς απ'το φόρουμ την Κυριακή εκτός απο μένα :?:

phoebe1 :)

εγω θα παω!!

λοιπον το οριο για την Emirates ειναι 21.Το γραφει στην ιστιοσελιδα τους!πρωτων.δευτερων πρεπει να εχεις ψηλα μαζεμενα τα μαλλια σου κ πρεπει να φορας φουστα μεχρι το γονατο η φορεμα.
αν σε επιλεξουν πας Dubai για 7 βδομαδες που ειναι το trainning και αν περασεις τις εξετασεις προχωρας!

You must be hot and pretty. And be ready to give a head job anytime your captain or VIP costumer ask you. (μολις το διαβασα σε ενα αγγλικο foroum για την Emirates!!! εεεεεεμμμμμμμ... ας ακουσω αποψεις!

Ναι η Emirates ολα αυτα..
Μπες λιγο airlinequality.com και διαβασε reviews πελατων, δεν ξερω ποιοι κακιασμενοι γραφουν κι εκει μεσα, αλλα καποιοι ισως εχουν δικιο!!

Για την phoebe1 που ρωτάει.

Σήμερα που μίλησα με μια γνωστή μου αεροσυνοδό μου είπε πως η Emirates έριξε τον μισθό της από 3600 σε 2800 ευρώ.
Σόρρυ αν λέω κάποια βλακεία,έτσι μου είπε άνθρωπος του χώρου που προφανώς θα ξέρει κάτι παραπάνω.

2800? Purser είναι?
phoebe1 στα 28 δεν θεωρείσαι μεγάλη..
Τα μαλλια πανω, καλυτερα. Σε κότσο όχι αλογοουρά. Ο μισθός ξεκινάει από 800 ευρώ περίπου στην εκπαίδευση και μετά αναλόγως τις ώρες που πετάς φτάνει πολύ ψηλότερα. Και παίρνεις και meal allowances όταν έχεις layover. Ίσως και 2000, για τους καινούριους. 3600 δεν ξέρω ποιος μπορεί να παίρνει, ίσως κανας Purser!
8 days off και 70-80 καθαρές ώρες πτήσεις το μήνα!
Καλή τύχη.

Καλημέρα!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές απαντήσεις σας. Και κάτι ακόμα, το training λαμβάνει χώρα στο Dubai-ΟΚ, η ''βάση διαμονής'' θα είναι πλέον εκεί or here in Greece? Σκεφτόμουν το κόστος διαμονής, μεταφορικά κ.ά. Τι συμβαίνει ακριβώς;

Ευχαριστώ,
phoebe1

Υ.Γ.: @ laspoxaroumeni Αν θες στείλε μου pm, να βρεθούμε στο Metropolitan την Κυριακή.

27 εισαι μεγαλη για cabin crew?? ελλαδα και εξωτερικο?

@ mima
Για την Ελλάδα εξαρτάται από την εταιρία, δηλαδή για Aegean ή Olympic το 27 είναι στο όριο, αν λάβουμε υπόψιν ότι δείχνουν μια προτίμηση σε κορίτσια από 18 μέχρι 25. Η Aegean δηλώνει σαν όριο τα 28! :? Οι charter εταιρίες είναι πιο ελαστικές. Αναφορικά με τις ξένες εταιρίες, ανεπίσημα στην Emirates το όριο είναι 33, αν και γίνονται και εξαιρέσεις... Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες του Κόλπου. Αντίθετα ευρωπαϊκές εταιρίες τύπου British Airways, ευτυχώς παραμένουν πιστές στα ανθρώπινα δικαιώματα και στους διεθνείς κανονισμούς, δίνοντας την ευκαιρία σε άτομα όλων των ηλικιών να το προσπαθήσουν!

συγγνωμη κιολας αλλα η Emirates εχει οριο ηλικιας 21. για να μην αναρωτιεστε γιατι σας κοβουν :?

21 είναι το ελάχιστο όριο.Δεν πέρνουν νεότερο κόσμο.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.