phoebe1
Νέο μέλος (Tourist)
Καλησπέρα,
Είμαι καθηγήτρια ξένων γλωσσών -διοριστέα αλλά λόγω κρίσης ακόμη αδιόριστη- και δυστυχώς άνεργη. Όταν ενημερώθηκα για τις προσλήψεις της Emirates σκέφτηκα to apply for the job μια και πάντα μου άρεσε η ιδέα της αεροσυνοδού. Το open day είναι την Κυριακή εδώ στην Αθήνα και αναρωτιόμουν τα εξής (συγγνώμη αν έχουν ήδη απαντηθεί κάποια απο τα ερωτήματα :? ):
-Παίζει μεγάλο ρόλο η ενδυμασία στο interview; Να προτιμήσω φούστα όπως προαναφέρθηκε;
-Έχω μακριά σγουρά μαλλιά, πρέπει να τα έχω μαζεμένα; Σε αντίθετη περίπτωση δεν έχω ελπίδα;
-Είμαι 28 χρονών-θεωρούμαι μεγάλη;
-Ο μισθός, σε τι ύψος κυμαίνεται; Πόσα ευρώ καθαρά περίπου;
-Οι πτήσεις είναι καθημερινές; όσον αφορά τα repos;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας,
phoebe1
Υ.Γ. Σκοπεύει να πάει κανείς απ'το φόρουμ την Κυριακή εκτός απο μένα
Είμαι καθηγήτρια ξένων γλωσσών -διοριστέα αλλά λόγω κρίσης ακόμη αδιόριστη- και δυστυχώς άνεργη. Όταν ενημερώθηκα για τις προσλήψεις της Emirates σκέφτηκα to apply for the job μια και πάντα μου άρεσε η ιδέα της αεροσυνοδού. Το open day είναι την Κυριακή εδώ στην Αθήνα και αναρωτιόμουν τα εξής (συγγνώμη αν έχουν ήδη απαντηθεί κάποια απο τα ερωτήματα :? ):
-Παίζει μεγάλο ρόλο η ενδυμασία στο interview; Να προτιμήσω φούστα όπως προαναφέρθηκε;
-Έχω μακριά σγουρά μαλλιά, πρέπει να τα έχω μαζεμένα; Σε αντίθετη περίπτωση δεν έχω ελπίδα;
-Είμαι 28 χρονών-θεωρούμαι μεγάλη;
-Ο μισθός, σε τι ύψος κυμαίνεται; Πόσα ευρώ καθαρά περίπου;
-Οι πτήσεις είναι καθημερινές; όσον αφορά τα repos;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας,
phoebe1
Υ.Γ. Σκοπεύει να πάει κανείς απ'το φόρουμ την Κυριακή εκτός απο μένα