Emirates interview

• Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
γεια σας!!! σκεφτομαι να παω στη συνεντυξη της θεσσαλονικης!μπορει καποιος να μου πει συνοπτικα τι προσοντα πρεπει να εχω??

θα πάω κι εγώ στο open day της Θεσσαλονίκης και ότι είναι να γίνει ας γίνει :)

Καλησπέρα σε όλους σας! Δεν ξέρω πόσοι από εσάς που έχετε γράψει σε παλαιότερες σελίδες συνεχίζετε να ασχολείστε με το φόρουμ αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω για τις πληροφορίες που παρείχατε! Ο καθένας συνέβαλλε ξεχωριστά με τον τρόπο του και ομολογώ ότι ήταν και διασκεδαστικό σε κάποιες φάσεις του :D
Σκέφτομαι και εγώ να πάω στην συνέντευξη του Σαββάτου στην Αθήνα και ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ το αποφασίσω, επειδή θα πάω μόνη και άσχετη, είναι δεκτές οι προτάσεις από κάποια συνυποψήφια που θέλει παρέα ;)
Βασικά για μένα σε αντίθεση με τους περισσότερους εδω πέρα δεν είναι όνειρο ζωής το συγκεκριμένο επάγγελμα ωστόσο λόγω της ανεργίας μου :rolleyes: χτυπάω στην κυριολεξία ΟΛΕΣ τις πόρτες...και όπου η ζωή με βγάλει. Για να καταλάβετε πόσο άσχετη είμαι από τον τομέα αυτό είμαι ψυχολόγος (με 2 πτυχία και εγώ lol) με προϋπηρεσία πάνω σε αυτό αλλά κατα τα άλλα άτυχη, καθότι είμαι άνεργη εδώ και έναμιση χρόνο... Α! και πολύ πιθανόν να είμαι και overaged :cool: (31) !! Ωστόσο με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, νομίζω ότι πολλοί θα είναι σε παρόμοια θέση και ίσως χτυπήσουν την πόρτα της Emirates..
Πολλές φορές η τύχη σου είναι εκεί όπου δεν το περιμένεις... και επειδή αυτό που συμπέρανα από τις 13 σελίδες που διάβασα εδώ, αν εξαιρέσουμε το θέμα του βίσματος, προφανώς επιλέγουνε άτομα βάση διαίσθησης παρά βάσει των προσόντων τους. Έτσι πιστεύω ότι εξηγούνται τα παράπονα για το ότι κόβανε αξιόλογα παιδιά. Επειδή τυγχάνει να έχω τελειώσει μεταπτυχιακό σχετικό με recruiting, η στάση του σώματος, το βλέμμα, το ντύσιμο, τα στολίδια ακόμη και τα αρώματα, είναι πολύ σημαντικά, αλλά εννοείται ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ! Θα έπρεπε σίγουρα να υπάρχει η δυνατότητα ατομικής αξιολόγησης, αλλά σε εταιρείες με τόση μεγάλη προσφορά ανθρώπινου δυναμικού τα συστήματα δεν ακολουθούν πάντα τη λογική.
Επομένως, ίσως κάποιος να είναι τυχερός/η μόνο και μόνο επειδή θα ταιριάξει με αυτό που έχει σαν εικόνα η υπεύθυνη επιλογής ... Έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη εταιρεία πρέπει να είναι πολύ ιδιότροπη με τα χαραξτηριστικά του ατόμου που ζητάει...Μάλλον ψάχνει κάτι μεταξύ δυναμικής αλλά και άβουλης προσωπικότητας συγχρόνως... κοινώς μια σχιζοφρενική προσωπικότητα για να μπορέσει να ενταχθεί στη σχιζοφρενική ζωή του Ντουμπάι :D Από τη μία ΄το σύγχρονο Lifestyle και από την άλλη το αναχρονιστικό καθεστώς του... Anyway σόρρυ αν σας κούρασα.. απλά ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου ειδικά σε περίπτωση που βρίσκεται και κάποιος άλλος στην ίδια φάση!
Καλή τύχη σε όλους σας !

Μπορει να μην ειναι ΚΑΠΟΙΑ αλλα ΚΑΠΟΙΟΣ συνυποψηφιος. Μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και αντρες στη δουλεια, τουλαχιστον στις σοβαρες εταιριες, αλλα δε συνεχιζω γιατι θα πεσουν πανω μου οι admins. Καλη σου επιτυχια chiara και υπομονη!(ξερω, την εχεις ακουσει πολλες φορες αυτη τη λεξη)

...Μάλλον ψάχνει κάτι μεταξύ δυναμικής αλλά και άβουλης προσωπικότητας συγχρόνως... κοινώς μια σχιζοφρενική προσωπικότητα για να μπορέσει να ενταχθεί στη σχιζοφρενική ζωή του Ντουμπάι

εγω απλα αναρωτιεμαι που τα βρισκετε αυτα και τα γραφετε .σου ειπε κανεις πως προσλαμβανουν "αβουλες προσωπικοτητες" ??? η σχιζοφρεφρενικες προσωπικοτητες???

σχιζοφρενική ζωή του Ντουμπάι :D Από τη μία ΄το σύγχρονο Lifestyle και από την άλλη το αναχρονιστικό καθεστώς του...

Ή αυτό...Ευτυχώς που στην Μπανανία των Βαλκανίων δεν έχουμε αναχρονιστικό καθεστώς και τα νησιά μας δεν είναι τεχνητά :rolleyes: Εσείς θα ανταλλάζατε τους αρχηγούς των 5 κομμάτων με τον Al Maktoum; Θα βγω πάλι εκτός θέματος...

chiara καλή τύχη με την Emirates, εγώ δεν έχω ακούσει κανένα να βγαίνει χαμένος επείδη πήγε σε συνέντευξη.

σκέφτομαι να πάω και εγώ στη θεσ/νικη..βρε παιδιά όταν λέει επαγγελματική αμφίεση μπορεί κάποιος να μου πει με βεβαιότητα τί πρέπει να βάλω;

αφου λεει επαγγελματικη αμφιεση δεν θα πας με το παρεο,,,μια σοβαρη φουστα μεχρι το γονατο(ποτε παντελονι σε συνεντευξη αεροπορικης) και ενα πουκαμισο απο πανω, γοβες κλειστες με λιγο τακουνι, μαζεμενα μαλλια και ελαφρυ, διακριτικο μακιγιαζ,νυχια οχι εντονα βαμμενα.
για τους αντρες κουστουμι με γραβατα.

Κρητικέ μου σ'ευχαριστώ..απλά έχω απορία για την ολόσωμη φώτο.Πρέπει να φοράω συγκεκριμένο χρώμα στη φούστα και είναι αρκετό το πουκάμισο ή μήπως χρειάζεται και σακάκι;(για την ολόσωμη φώτο μιλάω)
Επίσης καλοκαιριάτικα πού να βρεις κλειστό ψιλό παπούτσι;μάλλον χειμωνιάτικη γόβα;...μην με παρεξηγείτε..είμαι πρωτάρα και θέλω τα λεπτομερή φώτα σας!!!
Επίσης,το Σάββατο μπορώ να πάω εκεί ανεξάρτητα από το αν έχω στείλει τα στοιχεία μου στη σελίδα τους στο ίντερνετ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reina το φουστανι πρεπει να ειναι μακρυ ως λιγο κατω απ το γονατο! Το πανω μερος με μανικι ως τον αγκωνα για να φαινονται τυχον ουλες η τατουάζ, και καλσον στο χρωμα του δερματος. Τωρα παπουτσια..καλο ειναι να πας με χαμηλη γοβα, αν δεν εχεις κλειστο, με χοντρο τακουνι, μην πας με τα στιλετα.Ετσι πρεπει να πας και στο interview, που δεν ειναι ακριβως interview αλλα τελοσπαντων..
Τα χρωματα δεν παιζουν ρολο, αρκει να ειναι κατι σοβαρο και να ταιριαζει πανω σου..

Εννοειται στελνεις πρωτα ηλεκτρονικα την αιτηση σου!! Δεν ειναι μαγαζακι, ειδαμε φως και μπηκαμε..Πρεπει να εχουν τα στοιχεια σου!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.