Emirates cabin crew

Re: Emirates info

Εφόσον τα σημάδια καλύπτονται με τη φούστα ή το καλσόν δεν υπάρχει πρόβλημα. Το make up για κάλυψη ουλών, σημαδιών, tatoos κλπ γενικά απαγορεύεται. Αν το σημάδι στη γάμπα είναι μικρό, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Για σίγουρα όμως, θα πρέπει να το δείξεις στους recruiters και αυτοί βλέποντας το θα σου πουν.

Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω τον ''cabin crew'' αν γνωρίζει τι γίνεται αν θέλουμε να ξαναπροσπαθήσουμε σε OD πριν το πέρας των 6 μηνών.Υπάρχει περίπτωση να κρατάνε αρχεία από όλους όσους πήγαν στο προηγούμενο?Δώσε μας τα φώτα σου!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :?:

Υ.Γ:Συγνώμη που έκανα την παράθεση σε άλλο θέμα

Αν πριν πας στο OD είχες κάνει την on line application, τότε τα στοιχεία διασταυρώνονται και σε θέτουν εκτός. Αν πήγες χωρίς την εγγραφή στο portal της ΕΚ, τότε δεν είναι δυνατή η διασταύρωση στοιχείων και μπορείς να πας στο επόμενο OD, ακόμα και μια εβδομάδα μετά. Όλα αυτά εξαρτώνται από τους recruiters, πόσο το ψάχνουν. Αν είσαι τυχερή και πέσεις σε κάποιον που δεν είναι και τόσο by the book, ίσως και να μην έχει σημασία το εξάμηνο.

Σ'ευχαριστώ πολύ cabin crew.Δυστυχώς για τις 9/2/2013 έκανα ήδη αίτηση οπότε απ'ότι καταλαβαίνω καλύτερα μην το ρισκάρω...Άν στη συνέχεια ανακοινωθεί od να μην κάνω on line αίτηση και να πάω.Σωστά?Στο χαρτάκι που μας δίνουν να συμπληρώσουμε τι θα γράψω όμως?Στο πεδίο που ζητάει να συμπληρώσουμε αν έχουμε παρευρεθεί σε προηγούμενο od και πότε?

Λογικά, το status της αίτησης σου για τις 09/02 θα πρέπει να είναι "Not shortlisted", αφού δεν έχει περάσει το εξάμηνο από την τελευταία σου OD. στην επόμενη στην αίτηση θα πρέπει να γράψεις πότε ήταν η τελευταία OD γιατί αν όλα πάνε κατ ευχήν και προχωρήσεις στο FI σίγουρα θα κάνουν έλεγχο για προηγούμενες αιτήσεις και σίγουρα δεν θες να δουν ότι τους είπες ψέματα. Ένα καλό tip για να μη σου απορρίψουν τη συμμετοχή σου είναι να τους πεις ότι πήγες στο προηγούμενο OD για ενημέρωση, χωρίς να παραδώσεις βιογραφικό. Σε πολλές περιπτώσεις το δέχονται.... Καλή επιτυχία!!

Τι γνώμη έχετε,cabin crew,για την αναφερόμενη δοκιμασία της ΕΚ όπου οι υποψήφιοι κλήθηκαν να σχεδιάσουν τη σημαία μιας "Νέας Ελλάδας" και "να περιγράψουν τι ακριβώς σχεδίασαν";(Ή κάπως έτσι).

Πρώτη φορά το ακούω. Επίτρεψέ μου να πω όμως, χωρίς να γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, ότι κάτι άλλο θα ζητήθηκε από τους υποψήφιους και παρερμηνεύτηκε από αυτόν που στο μετέφερε. Είναι πάγια πολιτική της εταιρείας να απέχει από οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να θεωρηθεί ως πολιτική ή οικονομική ερμηνεία της επικαιρότητας και της τοπικής ιστορίας κάθε χώρας που επισκέπτεται για αναζήτηση προσωπικού.
Δεν ξέρω αν η "δοκιμασία" αυτή δόθηκε σε υποψήφιους κάποιας άλλης χώρας, αλλά πάλι το θεωρώ μάλλον απίθανο.

Είχε συζητηθεί εκτενώς το θέμα αυτό σε άλλο πεδίο συζητήσεων,το "Emirates interview", το Φλεβάρη του 2012 όταν η εταιρεία έκανε επιλογή προσωπικού στη Θεσ/κη.Υπήρξε περιγραφή των αντιδράσεων κάποιων υποψηφίων και καταγγελίες για την εταιρεία με πολλές λεπτομέρειες.

Προσπάθησα να διαβάσω τα posts που ανέφερες και ειλικρινά δεν έβγαλα άκρη. Τι ακριβώς ζήτησαν από τους Έλληνες υποψήφιους; Αν ζήτησαν να σχεδιάσουν μια σημαία που να περιέχει χαρακτηριστικά της πατρίδας τους ή έγιναν υπαινιγμοί για την εθνική σημαία της "Νέας Ελλάδας"; Κατ' αρχήν επαναλαμβάνω ότι πολύ αμφιβάλω ΄ότι τα πράγματα έγιναν έτσι όπως περιγράφονται. Έπειτα, να διευκρινίσω ότι θα συμφωνήσω πως η χρήση εθνικών συμβόλων σε ένα group activity είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Επειδή συνεχίζω να μη μπορώ να πιστέψω ότι έγινε κάτι τέτοιο, αν υπάρχει κάποιος φίλος που ήταν παρών στο συγκεκριμένο OD, πολύ θα ήθελα μερικές διευκρινίσεις.

Υ.Γ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος αφελής που πιστεύει ότι κατά τη διάρκεια του assesment κάποιοι "πατριώτες" σηκώθηκαν, φώναζαν κλπ. Μάλλον υπερβολικός αυτός που τα ανέφερε, τόσο αυτά, όσο και όλα τα άλλα...

Καλησπέρα κ απο μένα.
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τις τόσο διαφωτιστικές πληροφορίες σχετικά με την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει.
Έχω κ εγω μια ουλή στο χέρι πιο κάτω απο τον καρπό (σε εμφανές σημείο). Υποθέτω οτι ενας λόγος που θα με κόψουν (ακόμη κ αν περάσω σ όλα ταβ υπόλοιπα) θα είναι αυτός. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατι δεν δέχοντε τις ουλές?
Ευχαριστώ πολυ!