Emirates cabin crew

Re: Emirates info

Ειλικρινα, σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας. Ειδικα το τελευταιο μηνυμα σχετικα με τη διαδικασια ηταν παρα πολυ χρησιμο. Ομως, επιμενοντας στο θεμα του υψους, εαν καλυπτεις ολες τις αλλες απαιτησεις, υπαρχει περιπτωση να σε κοψουν για 1-2 ποντους το πολυ; Δεν ειναι λιγο αδικο; Ειδικα στις γυναικες που φορανε και ψηλα παπουτσια;;

Συγγνώμη που θα παρέμβω, αν και δεν είμαι του χώρου, αλλά από το 2.05 εως το 2.12 είναι 7 cm κι όχι 1-2. Επιπλέον, απ' όσο έχω καταλάβει, το όριο ύψους αφορά την ικανότητα να φτάνει κάποιος στα overhead bins ΧΩΡΙΣ παπούτσια, ώστε σε περίπτωση ανάγκης, που ΔΕΝ φοράμε παπούτσια να μπορει να πιάσει τα σωστικά που αποθηκεύονται εκεί κι όχι γα να τακτοποιήσει τις σκούλες των duty free του οποιοδήποτε επιβάτη....

Οπότε, μάλλον δε χρειάζεται ν' ανησυχείς για το OD....

Nαι, ανεφερα τους 2 ποντους γιατι εκανα ακριβη μετρηση. Γνωριζω πολυ καλα για ποιο λογο ζητουν το συγκεκριμενο οριο, απλα θεωρω (και διορθωστε με αν κανω λαθος) οτι εαν το θεμα του υψους ηταν τοσο καθοριστικο θα ανεφεραν οτι δεχονται αιτησεις μονο απο ατομα με συγκεκριμενο υψος (οπως γινεται σε στρατιωτικες και αστυνομικες σχολες). Τελοσπαντων, και παλι σας ευχαριστω παρα πολυ. Αν και μου φανηκε λιγο "καπως" αυτο το τελευταιο που μου γραψατε, ευχαριστω για τη συμβουλη, αλλα δε σκοπευω να μην παω. O,τι ειναι να γινει, θα γινει :) Καλη σας ημερα!

Καλησπέρα κ πάλι! Έχω πάρει final approval άπο την Emirates, σε 1 μήνα πετάω για Ντουμπάι κ θα ήθελα να σας κάνω 2 χαζες ερωτησουλες. 1.Υπαρχει περίπτωση να ζητήσω να μου καθυστερήσουν την DOJ κ να το δεχτούν; 2. Μετά το final approval μπορω να κάνω NON VISIBLE tattoo?? θα ξανασυμπληρωσουμε φόρμα tattoo εκει; Ρωτάω για μια γνωστή μου που δεν εχει λογαριασμό εδώ κ περάσαμε μαζι όλες τις συνεντεύξεις! Στη φόρμα είχε συμπληρώσει τι tattoos εχει κ θέλει να κάνει άλλο ένα, NON VISIBLE παντα!! Ευχαριστώ!!

Βαλια μου δυστυχώς ειναι πολυ αυστηροί με το reach test για λόγους ασφαλείας όπως αναφέρεται κ απο πάνω. Είδα κοπέλα που ήταν κυριολεκτικά 1 εκατοστο κάτω απο την κόκκινη γραμμή κ δεν πήραν καν το βιογραφικό της. Άμα είσαι εξαιρετικά κοντά σ'αφήνουν να ξαναπροσπΘησεις βέβαια. Στο OD τις πολυ ψηλές δεν τις βάζουν να φτάσουν, τις κόβουν με το μάτι, σκέψου εγω είμαι 1.72 κ με βάλανε να δοκιμάσω(!) Χωρίς να το έχω προσπαθήσει ποτε σπιτι, ήμουν σίγουρη ότι δε θα ήταν πρόβλημα κ ομως είχαν αμφιβολία!! Το ύψος δε θεωρείται προσόν. Οπως ακριβώς σου ζητάνε, για να δουλεψεις εκει, minimum απολυτήριο λυκείου κ minimum ηλικία 21, ακριβώς έτσι απαιτούν minimum arm reach 2.12. Άμα δεν το φτάνεις ειναι νομίζω χάσιμο χρόνου γιατί ειναι πολυ μεγάλη κ κουραστική μέρα! Απ'την άλλη άμα πηγαίνεις για την εμπειρία, ειναι κάτι διαφορετικό, ιδίως άμα έχετε χρόνο κ σας δείξουν βιντεακια για την εταιρεία κ τη ζωη στο Ντουμπαι κ τις άλλες χώρες!! Εγω τα είδα στο assesment day λόγω της τεράστιας συμμετοχής!! Εύχομαι να έχεις κάνει λάθος στη μέτρηση στο σπιτι για το ύψος κ εκει να το φτάσεις!! Καλή επιτυχία σε όλες κ όλους!! Μπορεί να συναντηθούμε τον "χειμώνα στο Ντουμπάι" Ρωτήστε ο,τι θέλετε για τις συνέντευξεις ;)

@diama
Αρχικα, συγχαριτηρια για την επιτυχια σου! Σου ευχομαι τα καλυτερα ολοψυχα!
Επειτα, σε ευχαριστω πολυ για την ευγενεστατη απαντηση σου. Ισως εχεις δικιο. Ισως δεν αξιζει η ταλαιπωρια. Η αληθεια ειναι οτι την αγαπω πολυ αυτη τη δουλεια, την εχω ψαξει πολυ και αισθανομαι πολυ αδικημενη που ενας τετοιος λογος μπορει να μου στερησει αυτη την ευκαιρια. Γενικα ειμαι πολυ αισιοδοξος ανθρωπος και ο μονος λογος που σκεφτομαι ακομα να παω ειναι αυτο το "μπας και;" Αλλα, για να μου λες κι εσυ οτι ακομη και σε αυτο το υψος σε εβαλαν να μετρηθεις, φανταζομαι δεν υπαρχει καμια ελπιδα. Οπως και να 'χει, καλη επιτυχια σε οσους πανε. Σε οσους εχουν επιλεγει ηδη ευχομαι μια λαμπρη καριερα γεματη ομορφες εμπειριες. Καλο σας απογευμα!

diama":1scudgqi said:
Καλησπέρα κ πάλι! Έχω πάρει final approval άπο την Emirates, σε 1 μήνα πετάω για Ντουμπάι κ θα ήθελα να σας κάνω 2 χαζες ερωτησουλες. 1.Υπαρχει περίπτωση να ζητήσω να μου καθυστερήσουν την DOJ κ να το δεχτούν; 2. Μετά το final approval μπορω να κάνω NON VISIBLE tattoo?? θα ξανασυμπληρωσουμε φόρμα tattoo εκει; Ρωτάω για μια γνωστή μου που δεν εχει λογαριασμό εδώ κ περάσαμε μαζι όλες τις συνεντεύξεις! Στη φόρμα είχε συμπληρώσει τι tattoos εχει κ θέλει να κάνει άλλο ένα, NON VISIBLE παντα!! Ευχαριστώ!!

Βαλια μου δυστυχώς ειναι πολυ αυστηροί με το reach test για λόγους ασφαλείας όπως αναφέρεται κ απο πάνω. Είδα κοπέλα που ήταν κυριολεκτικά 1 εκατοστο κάτω απο την κόκκινη γραμμή κ δεν πήραν καν το βιογραφικό της. Άμα είσαι εξαιρετικά κοντά σ'αφήνουν να ξαναπροσπΘησεις βέβαια. Στο OD τις πολυ ψηλές δεν τις βάζουν να φτάσουν, τις κόβουν με το μάτι, σκέψου εγω είμαι 1.72 κ με βάλανε να δοκιμάσω(!) Χωρίς να το έχω προσπαθήσει ποτε σπιτι, ήμουν σίγουρη ότι δε θα ήταν πρόβλημα κ ομως είχαν αμφιβολία!! Το ύψος δε θεωρείται προσόν. Οπως ακριβώς σου ζητάνε, για να δουλεψεις εκει, minimum απολυτήριο λυκείου κ minimum ηλικία 21, ακριβώς έτσι απαιτούν minimum arm reach 2.12. Άμα δεν το φτάνεις ειναι νομίζω χάσιμο χρόνου γιατί ειναι πολυ μεγάλη κ κουραστική μέρα! Απ'την άλλη άμα πηγαίνεις για την εμπειρία, ειναι κάτι διαφορετικό, ιδίως άμα έχετε χρόνο κ σας δείξουν βιντεακια για την εταιρεία κ τη ζωη στο Ντουμπαι κ τις άλλες χώρες!! Εγω τα είδα στο assesment day λόγω της τεράστιας συμμετοχής!! Εύχομαι να έχεις κάνει λάθος στη μέτρηση στο σπιτι για το ύψος κ εκει να το φτάσεις!! Καλή επιτυχία σε όλες κ όλους!! Μπορεί να συναντηθούμε τον "χειμώνα στο Ντουμπάι" Ρωτήστε ο,τι θέλετε για τις συνέντευξεις ;)

Αν δεν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την έκδοση της e-visa, τότε είναι εύκολο να αλλάξει το DOJ. Και να έχει βγει η visa είναι εφικτό, απλά είναι μεγάλη διαδικασία η αντικατάστασή της και το αποφεύγουν...Τα non visible tatoos μπορείς να τα κάνεις όποτε θέλεις...

Την e-visa μου είπαν ότι θα μου την στείλουν μαζι με το e-ticket περίπου μια βδομάδα πριν, λέτε ομως να έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες; Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση! Θα στείλω query!

Βαλια μου σε καταλαβαίνω.. Αν θες ψαξ'το κ για άλλες εταιρίες! Η qatar ας πούμε, αν δεν κάνω λάθος, εχει arm reach 2.10 κ κάποιες άλλες ευρωπαϊκές ακόμα πιο χαμηλό!! Στην Aegean εστειλες που προσλαμβάνει; :)

"Προσλαμβανουν τωρα στην Aegean;; Εψαξα την Qatar, αλλα δεν ειδα καποια θεση! :) "

Valia ψάξε και στο cabincrew.com