Καλησπέρα κ πάλι! Έχω πάρει final approval άπο την Emirates, σε 1 μήνα πετάω για Ντουμπάι κ θα ήθελα να σας κάνω 2 χαζες ερωτησουλες. 1.Υπαρχει περίπτωση να ζητήσω να μου καθυστερήσουν την DOJ κ να το δεχτούν; 2. Μετά το final approval μπορω να κάνω NON VISIBLE tattoo?? θα ξανασυμπληρωσουμε φόρμα tattoo εκει; Ρωτάω για μια γνωστή μου που δεν εχει λογαριασμό εδώ κ περάσαμε μαζι όλες τις συνεντεύξεις! Στη φόρμα είχε συμπληρώσει τι tattoos εχει κ θέλει να κάνει άλλο ένα, NON VISIBLE παντα!! Ευχαριστώ!!
Βαλια μου δυστυχώς ειναι πολυ αυστηροί με το reach test για λόγους ασφαλείας όπως αναφέρεται κ απο πάνω. Είδα κοπέλα που ήταν κυριολεκτικά 1 εκατοστο κάτω απο την κόκκινη γραμμή κ δεν πήραν καν το βιογραφικό της. Άμα είσαι εξαιρετικά κοντά σ'αφήνουν να ξαναπροσπΘησεις βέβαια. Στο OD τις πολυ ψηλές δεν τις βάζουν να φτάσουν, τις κόβουν με το μάτι, σκέψου εγω είμαι 1.72 κ με βάλανε να δοκιμάσω(!) Χωρίς να το έχω προσπαθήσει ποτε σπιτι, ήμουν σίγουρη ότι δε θα ήταν πρόβλημα κ ομως είχαν αμφιβολία!! Το ύψος δε θεωρείται προσόν. Οπως ακριβώς σου ζητάνε, για να δουλεψεις εκει, minimum απολυτήριο λυκείου κ minimum ηλικία 21, ακριβώς έτσι απαιτούν minimum arm reach 2.12. Άμα δεν το φτάνεις ειναι νομίζω χάσιμο χρόνου γιατί ειναι πολυ μεγάλη κ κουραστική μέρα! Απ'την άλλη άμα πηγαίνεις για την εμπειρία, ειναι κάτι διαφορετικό, ιδίως άμα έχετε χρόνο κ σας δείξουν βιντεακια για την εταιρεία κ τη ζωη στο Ντουμπαι κ τις άλλες χώρες!! Εγω τα είδα στο assesment day λόγω της τεράστιας συμμετοχής!! Εύχομαι να έχεις κάνει λάθος στη μέτρηση στο σπιτι για το ύψος κ εκει να το φτάσεις!! Καλή επιτυχία σε όλες κ όλους!! Μπορεί να συναντηθούμε τον "χειμώνα στο Ντουμπάι" Ρωτήστε ο,τι θέλετε για τις συνέντευξεις