Emirates cabin crew

Re: Emirates info

Καλησπερα! Εγω ηθελα να ρωτησω αν μπορω να παω στο OD της Αθηνας χωρις invitation. Επειδη δουλευω δεν ειχα παρει "ζεστα" το να ψαξω δουλεια ως αεροσυνοδος αλλα η Emirates ειναι μια εταιρια που θαυμαζω κ μολις ειδα οτι εχει OD στην Αθηνα μπηκα στη σελιδα της Emirates κ εκανα αιτηση για cabin crew αλλα θα λαβω απαντηση μεσα σε μια βδομαδα οποτε ειναι πολυ πιθανο να μην προλαβω να εχω προσκληση!Νομιζω οτι ειναι κατι που δν εχει αναφερθει(ισως γιατι ειναι χαζο ή επειδη ειναι κατι που το ψαχνετε καιρο)

Για το OD δεν χρειάζεται invitation, ούτε καν και αίτηση. Με CV, ολόσωμη φωτογραφία και φωτογραφία διαβατηρίου εμφανίζεσαι χωρίς να έχεις ενημερώσει από πριν... Καλή επιτυχία!!

Καλησπέρα έχουμε κανένα νέο από το σημερινό OD της EK?εγώ πήγα άλλα μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει το πολυπόθητο τηλεφώνημα.βέβαια μας είπαν να περιμένουμε έως τις 8 το βράδυ.μακάρι...Αν έχουν καλέσει κάποιον ας μας το πεί να ξέρουμε να μην περιμένουμε '' ξεροσταλιάζοντας '' πάνω από το κινητό.

υ.γ. Η μία εκ των recruiters ήταν η περιβόητη Christine.Από παλαιότερες συζητήσεις έχω διαβάσει τα τέρατα για την εν λόγω κυρία.Εμένα μου φάνηκε αρκετά συμπαθής και πολύ φιλική(προσωπική άποψη εκφράζω).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα. Ημου κι εγω στο σημερινο OD. Ενω εκεινη τη στιγμη δεν το ειχα υποψιν μου μετεπειτα συνειδητοποιησα οτι εδωσα κι εγω το βιογραφικό μου στην γνωστή Christine. Μου φανηκε εξαιρετικά αδιάφορη και βαριεστημένη αν και τυπική. Σε αντιθεση με τις αλλες δυο που ηταν γλυκυτατες. Η συνομιλία μας διήρκεσε το πολύ 45 δευτερόλεπτα! Παρόλα αυτά δέκα λεπτά πριν έλαβα την πολυπόθητη κλήση για την Asessment Day τη Δευτέρα! Μην απογοητευεται κανείς θα συμβούλευα και να μην κρίνει απο τις αντιδράσεις τους. Εγω ήμουν σίγουρος οτι δε θα με πάρουν. Κι όμως! Καλή υπομονή μέχρι τις 8 και καλή επιτυχία σε όλους!!

valeria και λοιπά μέλη που χρησιμοποιείτε την εν λόγω ενότητα, το άγχος και οι αγωνία σας για το OD είναι κατανοητά και καλή επιτυχία σε όλους/ες σας. απο την άλλη θα σας υπενθυμίσουμε για ακόμα μια φορα ότι το forum αυτό δεν είναι chat και όταν θέλετε να απευθυνθείτε σε κάποιο άλλο μέλος για κάποια ερώτηση προσωπικού ύφους πρέπει να χρησιμοποιείτε τα προσωπικά μυνήματα.

Καλησπέρα ήμουν και εγώ στο σημερινό OD και πήρα το τηλεφώνημα για την Assesment day άλλα δεν κατάλαβα τι ήμερα μου είπε η αγαπητή recruiters θεώρησα αυτονόητο ότι είναι αύριο και δεν ρώτησα την ήμερα. Ήμουν στο 3ο γκρουπ. Υποψιάζομαι ότι μου είπε δεύτερα.Τι να κάνω?
ANY HELP?

Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω όταν κάποιος δεν περάσει το open day μπορεί να ξαναπροσπαθήσει σε τρεις ή σε έξι μήνες; Επίσης, εγώ πήγα στο χθεσινό open day έχοντας συμπληρώσει πεντέμισι και όχι έξι μήνες από την προηγούμενη προσπάθεια μου στην οποία είχα κοπεί στη τελευταία φάση της δεύτερης μέρας. Υπάρχει περίπτωση να μη με πέρασαν στο επόμενο στάδιο λόγω αυτού;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γεια σε όλους!

Θα μπορούσε κάποιος που πέρασε στο assessment μετά το open day της Αθήνας στις 18 του μηνός να περιγράψει τί ζητήθηκε στα διάφορα group activities; Η να δώσει κάποια άλλη χρήσιμη πληροφορία;

Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κανείς πότε θα γίνει το επόμενο OD στην Ελλάδα;

Δεν εχει ανακοινωθεί ακόμα. Εχουν ανακοινωθεί τα OD μέχρι τέλος Ιουλίου. Αλλα εφόσον είπαν οτι έρχονται Ελλάδα κάθε 2-3 μήνες, σίγουρα το επόμενο θα είναι αν οχι τέλος Αυγούστου, το Σεπτέμβριο.