Emirates cabin crew

Re: Emirates info

Σε ευχαριστώ πολύ. Είναι το επάγγελμα που θέλω να κάνω από τα 16 μου και έκανα ό,τι μπορούσα μέχρι τώρα στα 22 μου. Τελείωσα Νοσηλευτική, πήρα Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση στο BLS, μιλάω πολύ καλά αγγλικά και μέτρια γαλλικά, το ύψος-βάρος μου είναι οκ και έχω εργασιακή εμπειρία 2 χρόνων. Πιστεύεις ότι έχω πιθανότητες να πετύχω ή θα γίνει κανένας χαμός από τους υποψηφίους και οι recruiters θα πονοκεφαλιάσουν; :p Διάβασα πολλά άρθρα/εμπειρίες παιδιών και νομίζω ότι δεν είναι στον χαρακτήρα μου να σπρώχνω ή να περνάω σειρές...Καλή επιτυχία και απο εμένα σε όλους και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες cabin crew.

Τα τυπικά σου προσόντα σε καλύπτουν πλήρως για να διεκδικήσεις μια θέση στην ΕΚ. Δυστυχώς, η εταιρεία αναζητά και πολλά περισσότερα από τα τυπικά προσόντα, που δεν μπορώ εξ αποστάσεως να σου πω αν τα διαθέτεις. Μια δοκιμή στο επόμενο OD θα δείξει... Καλή επιτυχία!!

ΥΨΟΣ ΓΙΑ EMIRATES?

καλησπερα σε ολους! ειμαι 21 ετων, φοιτητρια νομικης και επειδη οσονουπω τελειωνω τη σχολη εχω αρχισει να ψαχνω ευκαιριες καριερας. δεν ειχα ιδεα για την emirates μεχρι που η νονα μου μού ειπε οτι και η κορη της προσληφθηκε στο ντουμπαι ως αεροσυνοδος. τωρα προσλαβανε και τη δευτερη κορη της. ακουω οτι οι μισθοι ειναι αρκετα καλοι. ονειρο μου ειναι να γυρισω ολο τον κοσμο κατι που φυσικα ειναι οικονομικα δυσκολο για μενα, μιας και αναζητω παντα αντισυμαβτικους προορισμους κ οχι ευρωπη. τελος παντων, ξερω οτι το αρχικο συμβολαιο ειναι 3 ετη και ειμαι διατεθειμενη να υπομενω 3 χρονια ο,τι κουραση μπορει να βαλει ο νους μου, αρκει να ταξιδεψω και να βγαλω κ καποια χρηματα. εχω μαθει αρκετα απο τη νονα μου για τη δουλεια και τη ζωη εκει..προβλημα ομως το υψος...ειμαι 1,60 ακριβως. ξερω οτι ζητανε 2,12 για τις αεροσυνοδους με τα χερια ψηλα και στις μυτες ομως η νονα μου ειπε οτι δουλεύουν κ καποιες ελαχιστα πιο κοντες απο μενα...βεβαια μαλλον με το ματι το εκοψε? λεω να προσπαθησω ή το θεωρειτε τζαμπα κοπο εξαρχης? 2 απο τις φιλες μου θα πανε ( ειναι αρκετα ψηλοτερες) αλλα δεν εχουμε τεραστια διαφορα.μετρηθηκα κ εφτασα τα 2,08 ομως δεν ξερω καν αν μετρηθηκα σωστα...εχω στεναχωρηθει πολυ γιατι νομιζα παλιοτερα οτι το αποδεκτο υψος ειναι 1,68 και πανω οποτε ηξερα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να με δεχτουν αλλα τωρα που εμαθα για το 2,12 εφτασα κοντα... για 3-4 ποντους ομως το χανω...εχω χαλαστει! τελος παντων, λεω να παω σε κανενα open day και αν περασω στη 2η φαση να με μετρησουν για να μου φυγει αυτη η εγνοια..ομως σε καθε περιπτωση επειδη μου αρεσουν πολυ τα αεροπλανα και γενικα τα ταξιδια, ξερετε καμια παρομοια δουλεια που να δουλευω στο αεροπλανο κ να κανω ταξιδια με την emirates? εννοειται οχι καποια τεχνικη δουλεια οπως χειριστης συστηματων κ τετοια? να διευκρινισω οτι θελω αυτη την εταιρια γιατι εχω ακουσει οτι προσλαμβανουν πολλους και εχει καλο μισθο! κατι ειχα ακουσει για αυτους που φροντιζουν για το φαγητο στο αεροπλανο? αυτοι συμμετεχουν στα ταξιδια? θεωρουνται αεροσυνοδοι? απλως δε θυμαμαι τον αγγλικο ορο αλλιως θα το εψαχνα και μονη μου...ελπιζω να καταλαβει καποιος για τι πραγμα μιλαω αν και δεν ειμαι 100% σιγουρη οτι υπαρχει αυτο το επαγγελμα!

Για πόστο "μη αεροσυνοδού", μάλλον αναφέρεσαι σε θέσεις sky chefs ή beverage managers που υπάρχουν σε άλλες εταιρείες, αλλά όχι στην Emirates. Υπάρχει όμως ο cabin services assistant (μόνο sτα Α380), ο οποίος δεν θεωρείται μέλος του πληρώματος και έχει ως αρμοδιότητα την επίβλεψη των shower spas. Πλησιάζει περισσότερο στις αρμοδιότητας του καθαρισμού εν πτήσει, αλλά από τη στιγμή που θέλεις να πετάς χωρίς να έχεις τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες του πληρώματος δες το σαν εναλλακτική λύση. όσον αφορά το ύψος, προσπάθησε να καλύψεις τους 2-3 πόντους που δεν φτάνεις, γιατί δεν έχεις καμία ελπίδα αν δεν περάσεις το reach test.

ευχαριστω! ναι αλλα πώς να καλυψω αυτους τους 2 ποντους? να ρουφαω την κοιλια μου? βασικα πώς ακριβως γινεται η μετρηση? ξυπολητοι ειμαστε σωστα? καμια πληροφορια?

Ρουφωντας κοιλια αδυνατιζεις, δεν ψηλωνεις. Για να ψηλωσεις, αφηνεις νυχια.
Σκέψου όμως ότι θα κερδίσεις τους 2-3 πόντους για το 2,12...

Μπρος στην Emirates, τι είν' ο πόνος.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

ναι σωστα! θα το κανω προβα ελπιζω να μη με καταλαβει κανεις! ευχαριστω για την ιδεα!!

αχαχαχαχαχα προσπαθώ να πέισω την εαυτό μου πως δεν παρακολούθησα μόλις αυτή τη συζήτηση :wall:

περασα απο οπεν ντει...κοψανε τν διλανη μου τη δευτερη μερα επειδη δεν εφτανε το 2.12 η οποια ηταν απιστευτη κοπελα αλλα δυστυχς μετα απο 3 αποτυχημενε ςπροσπθειες χωρις παπουτσια δε τα καταφερε.φορεσε το πιο ωραιο σου χαμογελο κ πηγαινε απλα να δοκιμασεις... φιλικα

Διαβαζοντας τις 2 παραπανω απαντησεις νομιζω εισαι γεννημενη για αεροσυνοδος!
Παρε στο σπιτι μονοζυγο και να κανεις ασκησεις καθε πρωι.You never know!!! :idea: :idea: :idea: :idea: