Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

• Thread starter Thread starter lefteris17
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ένα ΣΚ ελλειψα και έγινε της Πόπης.
Τάμα το έχετε μωρέ να φτάσουμε τις 100 σελίδες στο thread πριν βγουν τα οριστικά??? :D :D :D

Δε θα πέσω στο επίπεδό σου. Όπως έκανες και τότε που σε είχαν διώξει από το φόρουμ, πριν κάτι χρόνια, έτσι κάνεις και τώρα και χειρότερα. Δεν πρόκειται να αναφερθώ στις σελίδες επί σελίδων γραφομένων σου, μου φτάνει ότι έχεις τσακωθεί με τουλάχιστον 5-6 άτομα εδώ μέσα (χωρίς να τα ξέρεις) μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Τους θεωρείς όλους άχρηστους. Να είσαι καλά.

Πάντως, για όποιον ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα, κατάφερα σήμερα για πρώτη φορά να μιλήσω με το ΑΣΕΠ! :banana:
Αλλά μου είπαν ότι δεν ξέρουν κάτι και ότι είναι θέμα της κεντρικής επιτροπής. Μόλις τους τα δώσουν, λέει, θα τα αναρτήσουν κατευθείαν στο σάιτ.
Δεν μου έδωσαν κάποιο πιθανό διάστημα όπως είχαν πει την άλλη φορά σε κάποιον που το συζητάγαμε εδώ ότι θα βγουν σε κανένα 20ήμερο.

Επίσης, έβγαλαν μία ανακοίνωση τώρα με την οποία καλούν ένα άτομο για ορθοφωνία!

Και for the record, η σχετική ανακοίνωση:

ΑΣΕΠ":l4vyp205 said:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Γ/2015-ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων που υποβλήθηκαν κατά του πίνακα προσωρινών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 1Γ/2015 (ΦΕΚ 8/29-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση θέσεων του κλάδου ΠΕ2 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και την έκδοση της υπ’ αριθμ. 596/2.6.2017 απόφασης του Ε’ Τμήματος του ΑΣΕΠ, καλείται ο υποψήφιος ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Αλεξάνδρου, με ΑΔΤ Φ079569, να λάβει μέρος στο Γ’ στάδιο «Εξέταση Ορθοφωνίας», που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ, στα γραφεία του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι-Αθήνα).

Με ενα γρήγορο cross-check , ο εν λόγω υποψήφιος είχε συγκεντρωσει 80.93 μόρια από τα γραπτα (respect) και ηταν ν.12-13 στην αρχική καταταξη. Στη συνέχεια απορρίφθηκε λόγω έλλειψης αριστης γνώσης αγγλικών (πίνακας απορριπτέων). Κατα πάσα βεβαιοτητα, έκανε ενσταση και δικαιώθηκε. Με 80.93 μορια από τα γραπτα , λογικά θα παίρνει κάποια θέση πρόσληψης, ίσως και στο ΚΕΠΑθ (έχει βαση τα 82.69 μόρια συνολικα), πράγμα που θα φέρει καραμπόλες πιο κάτω.

Η σημαντικη ειδηση στην ανακοίνωση είναι ότι ολοκληρωθηκε η εξέταση των ενστασεων. Μαντευω (χωρίς να εχω καποια πληροφορηση) ότι με την εξεταση ορθοφωνιας την Παρασκευη στις 11 το πρωί, τα οριστικά αποτελεσματα θα βγουν την επόμενη βδομαδα (αν όχι αυτη την Παρασκευη απόγευμα, λέω εγω τωρα).

Gladiator":1tzsjt9x said:
ενταξει ρε φιλε, καταλαβαμε οτι εισαι ελεγκτης και συναδελφος του satcorfu.....Οποιοσδηποτε ειναι στον πυργο και παιρνει το μικροφωνο να μιλησει και να δωσει οδηγιες σε αεροπλανα που ιπτανται εχει καθηκοντα ελεγκτη, αλλιως θα παρανομουσε. αλλωστε η απαντηση του συναδελφου σου:
-D-....αν διαφωνείτε με το έλεγχο που κάνω κύριε να κάνετε αναφορά στη Διεύθυνση Εναερίου Κυκλοφορίας και να τους πείτε οτι ο ελεγκτής στα Κύθηρα εφαρμόζει μεγάλους διαχωρισμούς.
απλα σε διαψευδει.Ειναι περιτο να σου αναφερω δεκαδες παρομοια περιστατικα γιατι πολυ απλα οπως κι ο satcorfu θα πεσεις να με φας, να με βγαλεις τρελο,κλπ
Εγω παντως με 5-6 χιλιαρικα το μηνα....δε θα εμπαινα στον κοπο να γραφω σε φορουμ υπερασπιζομενος τους συναδελφους μου ελεγκτες....θα επαιρνα το σπορ αμαξι μου και καμια γκομενιτσα και θα πηγαινα σε καμια παραλια στη Μυκονο να ξοδεψω τη μηνιαια μου αποζημειωση.....

Μεγάλε μετά απο 8 χρόνια εγώ παίρνω 2400 περίπου καθαρά. Μάλλον είμαι κορόιδο.

Επίσης προφανώς είσαι άσχετος με το αντικείμενο. Τα Κύθηρα είναι ενα α/δ που δεν είχε ποτε ΕΕΚ. Εχει τηλεπικοινωνιακούς που παρέχουν υπηρεσία πληροφοριών πτήσης. Ο πιλότος δεν χρειαζόταν πρακτικά άδεια για να απογειωθεί. Το μονο που χρειαζόταν ηταν να ξέρει ότι δεν υπαρχει εμπόδιο στον διάδρομο και αν ήταν δυνατον πληροφορίες για την κυκλοφορία που ερχοταν. Οι τηλεπικοινωνιακοί δεν κάνουν διαχωρισμούς και κρατάνε τα αεροσκάφη κάτω, αν έχουν ας πουμε, ανασφάλεια.
Επίσης γενικά σε αυτα τα αεροδρομια και στον Ελλην. Εναέριο Χωρο ειδικά το 2010 που αναφέρεσαι υπήρχε το τεράστιο προβλημα της ΕΛΛΕΙΨΗΣ κατηγοριοποίησης. Κανεις δεν ηξερε σε τι χωρο πετάει και ποιος ειναι υπευθυνος ειδικα στα ΜΗ Ελεγχομενα αεροδρόμια.

Κάποιοι κακοί υπάλληλοι πάντα υπάρχουν και στον ΕΕΚ αλλά, τηρουμένων των αναλογιών παρέχεται αξιοπρεπης υπηρεσία.
Τα προβλήματα ειναι πολιτικά, μη προσαρμογης στα συγχρονα δεδομένα ποιοτητας, εκπαιδευσης, εξοπλισμου και στις αργες διαδικασίες του δημοσιου και σε συνδικαλιστικα conflicts . Οι ΕΕΚ σε ολον τον πολιτισμένο κοσμο ειναι σχετικα καλοπληρωμενοι.

:twisted: :twisted: :twisted:

Τί παίχτηκε τώρα εκεί και απορρίφθηκε η μηχανογραφημένη αίτηση αλλά έγινε δεκτή η ένσταση, ποιός ξέρει...μπορεί να μην έγραφε καλά το στυλό.... :roll: :roll: :roll:

Μερικά χρησιμα συμπεράσματα (που λένε και οι προπονητες ποδοσφαίρου μετά τα φιλικά) από τη σημερινη ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:

α) ολοκληρωθηκε η εξέταση των ενστάσεων. Αυτο σημαινει ότι η ολη διαδικασια , που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2015 με την προκήρυξη, φτάνει στο τέλος της το αμεσως προσεχές διάστημα, τουλάχιστον ως προς το κομμάτι του ΑΣΕΠ.

β) κάνοντας κανείς cross-check τις προσωρινες λιστες καταταξης με τους επιτυχοντες της ορθοφωνίας και τη σημερινη πρόσκληση, βλέπει πολύ εύκολα ότι εχουν κληθει επιλαχοντες και για τα 5 περιφερειακά αεροδρόμια (Ηράκλειο, Ρόδος, Κως, Μύκονος και Σαντορίνη), όπως και για τη Γενική Σειρά του ΚΕΠΑθ. Αυτό σημαινει ότι θεωρητικά μπορεί να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές τις λίστες και είτε κάποιος επιλαχων να περάσει κάποιον από τους προσωρινά διοριστέους είτε κάποιος προσωρινά διοριστέος (ακόμη και πολύ ψηλα στη σειρά) να εκπέσει και να αντικατασταθεί από τον πρώτο επιλαχόντα. Αυτά ειναι εικασίες μεν, με επιχειρηματολογία δε.

γ) ο σημερινός έξτρα υποψήφιος μπορεί να προκαλέσει καραμπόλες, πχ καταλαμβάνοντας μια θεση στο ΚΕΠΑθ και αυτό να αλλάξει τους επιτυχοντες στη Μύκονο (εχω την αντυπωση ότι το Ηράκλειο δεν επηρεάζεται, οι δε θεσεις σε Κω, Ροδο και Σαντορινη ειναι κατειλημμένες από υποψηφιους με εντοπιοτητα)

δ) στους πολύτεκνους του ΚΕΠΑθ δεν ειχε κληθει για ορθοφωνία ούτε ενας επιλαχών (για την ακρίβεια ούτε καν η πρώτη επιλαχούσα), οπότε αφού ουτε ο σημερινός υποψηφιος ειναι πολύτεκνος, οι 6 πολύτεκνοι του ΚΕΠΑθ στην προσωρινη λιστα θα ειναι κατα πάσα βεβαιοτητα και στην οριστική λίστα. Αν υπήρχε κάποια ανακαταταξη, θα ειχε κληθει έστω ένα ακομα άτομο με πολυτεκνια για την ορθοφωνια το Μάιο ή τωρα.

ε) οι τριτεκνοι επιτυχοντες οριστικά φαινεται ότι ειναι 0 συνολικά. Αυτό σημαινει ότι οποιοσδήποτε τρίτεκνος ΠΕ αρκούσε να γραψει 55% στο πρώτο σταδιο και 55% στο δευτερο για να προσληφθει. Για την ακρίβεια, ακόμη και 3 τριτεκνοι να ειχαν βαθμολογια 55, θα προσλαμβάνονταν και οι τρεις.

Αν διαφωνειτε κάπου στα συμπερασματα μου, παρακαλώ να μου πειτε :D .

ΥΓ. Κρίμα που εφυγε η συζητηση από το πόσο θλιβεροί ειναι οι υποψηφιοι ΕΕΚ. Πάνω που χα φτιαξει 3 κατσαρολες ποπ κορν :banana: , μου κρυωσε :? .

Καλά τα λές, απλά μία σημείωση:

Ο επιτυχών του Ηρακλείου έχει +4 μόρια από εμπειρία. Από πολλούς υποψηφίους έχουν γίνει ενστάσεις σχετικά με την εμπειρία που αναγνωρίστηκε σε άλλους. Οπότε κι εκεί μπορεί να υπάρξει αλλαγή. Εκτός κι αν γνωρίζεις κάτι παραπανω.

Και ακόμα κάτι: H απόφαση έγκρισης της ένστασης του εν λόγω υποψηφίου έχει ημ/νια 2/6/2017.....

Οχι, καμία παραπάνω πληροφόρηση δεν εχω. Ό,τι εχω γράψει στο παρόν φόρουμ είναι μόνο από δημόσια γνωστές πληροφορίες.Αυτό που λες για το Ηράκλειο ειναι σωστό , αλλά εγώ δεν ειπα ότι δεν αλλάζει ο επιτυχων του Ηρακλειου αν αλλάξει κάτι γι'αυτόν, αλλά ότι δεν αλλάζει ο επιτυχών του Ηρακλείου (και οι επιτυχόντες σε Ρόδο, Κω και Σαντορίνη) ακόμη και αν ο σημερινος υποψηφιος που κληθηκε, περάσει στο ΚΕΠΑθ και προκαλέσει καραμπόλες.

Ο λόγος ειναι ότι στα μεν 3 νησιά (Ρόδος, Κως και Σαντορίνη) οι επιτυχοντες εχουν εντοπιοτητα (άρα +30 μόρια), στο δε Ηράκλειο ο επιτυχών θα μπορούσε να'ναι στη μέση του ΚΕΠΑθ (αν χάσει τα 4 μόρια της προϋπηρεσιας, βγαινει μακράν εκτός διοριστεων ετσι κι αλλιώς). Αντίθετα, στη Μύκονο οι κοπέλες που πέρασαν ειναι οι πρώτες επιλαχούσες του ΚΕΠΑθ, οπότε αν αλλάξει η κατανομή του ΚΕΠΑθ από τον σημερινό, πάει καραμπόλα μόνο η Μύκονος. Από εκεί και πέρα, αν χάσει μόρια ή ακυρωθει κάποιος διοριστεος, είναι άλλη περίπτωση , την οποία συμπεριέλαβα στο β) . Γενικά κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος για τις οριστικές λίστες, πλην των 6 πολυτεκνων των προσωρινών (εκτός και αν υπάρξει εκ νέου κλήση για Ορθοφωνία).

:great:

Να υποθέσω ότι οι αποφάσεις τμηματων του ΑΣΕΠ δεν είναι δημόσια διαθεσιμες; αν ειναι, πού μπορούμε να βρουμε την 596/2.6.2017 της ανακοινωσης ;