Μερικά χρησιμα συμπεράσματα (που λένε και οι προπονητες ποδοσφαίρου μετά τα φιλικά) από τη σημερινη ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:
α) ολοκληρωθηκε η εξέταση των ενστάσεων. Αυτο σημαινει ότι η ολη διαδικασια , που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2015 με την προκήρυξη, φτάνει στο τέλος της το αμεσως προσεχές διάστημα, τουλάχιστον ως προς το κομμάτι του ΑΣΕΠ.
β) κάνοντας κανείς cross-check τις προσωρινες λιστες καταταξης με τους επιτυχοντες της ορθοφωνίας και τη σημερινη πρόσκληση, βλέπει πολύ εύκολα ότι εχουν κληθει επιλαχοντες και για τα 5 περιφερειακά αεροδρόμια (Ηράκλειο, Ρόδος, Κως, Μύκονος και Σαντορίνη), όπως και για τη Γενική Σειρά του ΚΕΠΑθ. Αυτό σημαινει ότι
θεωρητικά μπορεί να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές τις λίστες και είτε κάποιος επιλαχων να περάσει κάποιον από τους προσωρινά διοριστέους είτε κάποιος προσωρινά διοριστέος (ακόμη και πολύ ψηλα στη σειρά) να εκπέσει και να αντικατασταθεί από τον πρώτο επιλαχόντα. Αυτά ειναι εικασίες μεν, με επιχειρηματολογία δε.
γ) ο σημερινός έξτρα υποψήφιος μπορεί να προκαλέσει καραμπόλες, πχ καταλαμβάνοντας μια θεση στο ΚΕΠΑθ και αυτό να αλλάξει τους επιτυχοντες στη Μύκονο (εχω την αντυπωση ότι το Ηράκλειο δεν επηρεάζεται, οι δε θεσεις σε Κω, Ροδο και Σαντορινη ειναι κατειλημμένες από υποψηφιους με εντοπιοτητα)
δ) στους πολύτεκνους του ΚΕΠΑθ δεν ειχε κληθει για ορθοφωνία ούτε ενας επιλαχών (για την ακρίβεια ούτε καν η πρώτη επιλαχούσα), οπότε αφού ουτε ο σημερινός υποψηφιος ειναι πολύτεκνος, οι 6 πολύτεκνοι του ΚΕΠΑθ στην προσωρινη λιστα θα ειναι κατα πάσα βεβαιοτητα και στην οριστική λίστα. Αν υπήρχε κάποια ανακαταταξη, θα ειχε κληθει έστω ένα ακομα άτομο με πολυτεκνια για την ορθοφωνια το Μάιο ή τωρα.
ε) οι τριτεκνοι επιτυχοντες οριστικά φαινεται ότι ειναι 0 συνολικά. Αυτό σημαινει ότι οποιοσδήποτε τρίτεκνος ΠΕ αρκούσε να γραψει 55% στο πρώτο σταδιο και 55% στο δευτερο για να προσληφθει. Για την ακρίβεια, ακόμη και 3 τριτεκνοι να ειχαν βαθμολογια 55, θα προσλαμβάνονταν και οι τρεις.
Αν διαφωνειτε κάπου στα συμπερασματα μου, παρακαλώ να μου πειτε
.
ΥΓ. Κρίμα που εφυγε η συζητηση από το πόσο θλιβεροί ειναι οι υποψηφιοι ΕΕΚ. Πάνω που χα φτιαξει 3 κατσαρολες ποπ κορν
, μου κρυωσε :? .