Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

• Thread starter Thread starter lefteris17
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
youfreakmeout ελπίζω να έχεις μπερδευτεί και να μην στα έχει πει συνάδελφος δικηγόρος αυτά.Μάλλον έχεις μείνει στον παλιό Κώδικα Δικηγόρων όπου υπήρχαν γεωργραφικοί περιορισμοί σε μέρη που υπάγονται σε άλλους δικηγορικούς συλλόγους. Εδώ και χρόνια έχει καταργηθεί αυτό δια νόμου το 2012-2013 και σύμφωνα με τον νέο Κώδικα Δικηγόρων προβλέπεται γεωργραφική απελευθέρωση του επαγγέλματος. Με απλά λόγια όπου θες κατοικείς και όπου θες παρέχεις υπηρεσίες. Επίσης δεν υποχρεούσαι να μεταφέρεις την έδρα σου. Και πέραν αυτού ο Δικηγορικός Σύλλογος ποτέ δεν σου έλεγε που να μένεις. Πού έχεις την έδρα σου τον ενδιέφερε. Μπορεί να έμενες στην Κόρινθο και να έχεις έδρα την Αθήνα και να πηγαινοέρχεσαι. Τον Σύλλογο δεν τον αφορούσε ούτε παλιότερα που μένεις. Και πλέον δεν τον αφορά ούτε το πού έχεις έδρα. Η μόνιμη κατοικία είναι παντελώς άσχετη με την εγγραφή σε δικηγορικό σύλλογο. Ο δικηγόρος παρέχει ελεύθερα τις υπηρεσίες του όπου θέλει στην επικράτεια. Προσωπικά γνωρίζω γυναίκα συνάδελφο που ήμασταν συμφοιτητές, γραμμένη στο ΔΣΑ, παντρεύτηκε Κρητικό, ζει μόνιμα στα Χανιά, έχει διατηρήσει το γραφείο της στο κέντρο της Αθήνας και δικηγορεί τόσο στην Κρήτη όσο και στην Αθήνα. Ελπίζω να βοήθησα κάπως καθώς αυτό που λες είναι νομικά αβάσιμο.

Χωρίς να έχω μεταπτυχιακό, μου κάνει εντύπωση πως γίνεται να μπορεί ο Α με ενσταση να ακυρώσει το μεταπτυχιακό του Β, αλλά μετά να μην μπορεί ο Β να ξανακάνει ενσταση σε κάποια τέτοια απόφαση - δεδομένου οτι μια φορά γίνονται ενστασεις νομίζω. Εδώ αν κάποιος σε πάει στο δικαστήριο με ψευδή επιχειρήματα, στα δικά σου επιχειρήματα δεν μπορεί να είναι το "ο άλλος λεει ψέμματα", αλλά μόνο το "εγω λέω αλήθεια". Με βάση αυτό, πιστεύω οτι οι μόνες ενστασεις οι οποίες θα μελετηθούν θα είναι των υποψήφιων που αδικήθηκαν επειδή το μεταπτυχιακό τους δεν αναγνωρίστηκε.

Επισης, ονομαστική 'καταγγελία' και stalking των υποψηφίων στο ιντερνετ..τι ωραία ατμόσφαιρα που είμαστε!

Η λογική λέει ότι θα πρέπει να μελετηθούν και οι ενστάσεις που αφορούν μη συνάφεια μεταπτυχιακών, αφού στην προκυρηξη ανεφέρεται ρητά ότι πρέπει να υπάρχει συνάφεια με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης. Αρα γιατί να μην το προσβάλει κάποιος από την στιγμή που τον πετάει εξω από τον πίνακα με τα 2 μόρια που παίρνει κάποιος άλλος?

Τώρα όσον αφορά το stalking που αναφέρεις, εγώ δεν είδα να αναφέρει κάπου ονόματα. Καλά κάνει και το ψάχνει μέχρι τέλους. Όσα περισσότερα στοιχεία έχει μεσα στην ενσταση τόσο καλύτερα για αυτόν.

λοιπον καλησπερα σε ολους.

Για να μη παραπληροφορουμε τον κοσμο με ο τι νομιζει ο καθενας, ας μιλησουμε με γεγονοτα.

Στο προηγουμενο διαγωνισμο, εγιναν παρα πολλες ενστασεις για τα μεταπτυχιακα που αναγνωριστικαν ως συναφη ενω δεν ειχαν αμεση σχεση με τον ελεγχο εναεριας κυκλοφοριας και ως αποτελεσμα ειχε να αφαιρεσουν αρκετα μεταπτυχιακα ( -2 μορια δηλαδη ), ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ και καποια ατομα που ηταν επιλαχοντες βρεθουν μεσα στη λιστα.

Οποτε υπαρχει προηγουμενο και ΠΡΕΠΕΙ οσοι μπορειτε να κανετε τις ενστασεις σας γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να αλλαξουν
τα πραγματα.

Ακομα και ο τι το ΑΣΕΠ εβαλε τις ενστασεις μεσα στο Πασχα, υποπτο φαινεται. Αν περασετε δε απο τα γραφεια και δειτε πως απαντανε ακομα πιο υποπτο..

Έχει δίκιο ο deserve.
Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο βρωμάει το θέμα με τα μεταπτυχιακά στον ΑΣΕΠ.
Το θέμα είναι όμως ότι η ένσταση πρέπει να γίνει επί συγκεκριμένου λόγου. Εφόσον δεν γνωρίζουμε με σιγουριά τους τίτλους των μεταπτυχιακών (οι οποίοι παρεμπιπτόντως θα έπρεπε να αναρτώνται επί ποινής λιθοβολισμού), ως προς τι θα κανουμε ένσταση/

Περιμένω τις ιδέες σας.

παιδια ειναι απλο. Ζητειστε απο τον Ασεπ τη λιστα με τα μεταπτυχιακα που εχει δεχτει η να δειτε τα μεταπτυχιακα συγκεκριμενων ατομων οποτε μετα μπορειτε να κανετε την ενσταση σας πιο συγκεκριμενα.

youfreakmeout και υπολοιποι

Δεν θέλω να αποθαρρυνω κανέναν να κάνει ένσταση. Επισημαίνω τις παρανοήσεις για να μην πάει απατη η ενσταση σας. Κάντε έρευνα και μιλήστε με δικηγόρους. Και αν ο δικηγόρος σας σας πει οτι το ΑΣΕΠ θα ερευνήσει τις προϋποθέσεις έκδοσης βεβαιωσης δημάρχου και θα την αγνοήσει πάρτε και δεύτερη γνώμη. Καλή επιτυχία σε ολους ας.

ΥΓ Για να πάψει και το ράδιο αρβύλα. Είμαι υποψήφιος του προηγούμενου διαγωνισμού, χωρις μεταπτυχιακο. έκανα ένσταση για τα συναφή. Κάποια από τα οποία στη ένσταση μου ανέφερα ως μη συναφή τελικά δεν έγιναν δεκτά. Η ενσταση μου όμως απορρίφθηκε ως άνευ αντικειμένου. Γιατί πριν την εξέταση των ενστάσεων το ΑΣΕΠ έκρινε τις συναφειες.

μια ερωτηση οποιος γνωριζει. Ξερουμε αν η εργασιακη εμπειρια ως βοηθος ελεγκτη πτησης (ΟΒΕΛΠ) αναγνωριζεται σωστα απο το ΑΣΕΠ ?

Άποψή μου είναι ότι καμία εμπειρία πέραν των πτυχιούχων από τη ΣΠΟΑ ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας δεν θα πρέπει να προσμετρηθεί. Όμως, θεωρώ ότι αν και παράτυπα (κατά τη γνώμη μου πάντα) τελικά θα προσμετρηθεί η εμπειρία των ΟΒΕΛΠ

Αγαπητέ/ή youfreakmeout λίγο προσοχή όταν αναφερόμαστε "φωτογραφικά" και με λεπτομέρειες σε συγκεκριμένο άτομο γιατί υπάρχει και η περίπτωση να έχεις άδικο (ή και δίκιο ακόμα) και το άτομο αυτό να κινηθεί νομικά εναντίον σου για συκοφαντική δυσφήμηση. Αν θεωρείς ότι γνωρίζεις κάτι μεμπτό, καλό θα είναι να κινηθείς στο αρμόδιο τμήμα του διαγωνισμού και όχι σε ένα δημόσιο φόρουμ ανώνυμα.

Λόγω της παραπάνω περίπτωσης και μετά από σχετική αναφορά από μέλος για το εν λόγω μήνυμα, τα σχετικά posts διαγράφονται.