Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

• Thread starter Thread starter lefteris17
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αν έδινε η γυναίκα σου πιθανότατα θα δίνατε μαζί λόγω ίδιου ονόματος, εκτός κι αν είχε κρατήσει το πατρικό της. :D :D :D :D :D

Τί υπολογίζετε ότι γράψατε ρε παιδιά? Εγώ είμαι στο 60-65% λογικά. Ένας γαλονάς του ασεπ στη βάρδια μας είπε ότι πρόκειται για καλό σκορ.....μου φαίνεται λίγο!!

gigi":82d6b7a3 said:
Αν έδινε η γυναίκα σου πιθανότατα θα δίνατε μαζί λόγω ίδιου ονόματος, εκτός κι αν είχε κρατήσει το πατρικό της. :D :D :D :D :D

Τί υπολογίζετε ότι γράψατε ρε παιδιά? Εγώ είμαι στο 60-65% λογικά. Ένας γαλονάς του ασεπ στη βάρδια μας είπε ότι πρόκειται για καλό σκορ.....μου φαίνεται λίγο!!

εγω φιλε μου υπολογιζω πανω απο 70 γι αυτο εχω τρελαθει. Αμα ειχα καποιες πληροφοριες οπως ειχαν καποιοι στις τελευταιες βαρδιες θα ειναι 3-5% παραπανω.

Ψυχραιμία παιδιά, ότι έγινε έγινε. Κοιτάμε μπροστά και ότι αποτέλεσμα έρθει καλοδεχουμενο.

Ωωωω....ωραιος ρε φίλε. Πιστεύω ότι με αυτό το σκορ έχεις καλές πιθανότητες.

gigi":2oh33epw said:
Ωωωω....ωραιος ρε φίλε. Πιστεύω ότι με αυτό το σκορ έχεις καλές πιθανότητες.

Και φαντασου στη γεωγραφια ημουν ασχετος! Βρηκα λιγοτερα απο τα μισα, τα αλλα δε τα θυμομουν. Αν ειχα πληροφορηση για καποια βουνα ή περιοχες οπως ειχαν καποιοι... Μα δεν ειναι αδικια?

dimzan":1aupfjpw said:
Καλησπερα σε ολους.

Ο διαγωνισμος θα βγει ακυρος διοτι ηταν διαβλητος

Απογοητευτηκα οταν χθες το βραδυ συνειδητοποιησα οτι σε ολες τις βαρδιες εδωσαν τα ιδια θεματα.

Ημουν στη 2η βαρδια και μπηκε ο προεδρος του ασεπ να μας πει 2 λογια, που εν συντομια ηταν το ποσο σημαντικο θεωρουν τον διαγωνισμο και οτι τον εκαναν αδιαβλητο γιατι η νεα γενια έχει αναγκη απο καθαρους διαγωνισμους κλπ κλπ. Σταχτη στα ματια. Αν οχι τοτε αντιεπαγγελματισμος μιας και ο ιδιος δεν εχει συνειδητοποιησει το κενο στο αδιαβλητο του διαγωνισμου.

Εξηγουμαι:

Οπως πολυ καλα ξερετε ηταν 7 βαρδιες, ξεκινωντας απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ, και η ταξινομηση ανα βαρδια αλφαβητικη. Αν εγω λεγουμουν Ωραιοπουλος και η γυναικα μου Αδαμιδη τοτε μαντεψτε τι θα γινοταν. Θα ειχα περιπου 8 ωρες να απομνημονεύσω τις λεπτομερειες που θα μου έδινε η Αδαμίδη και να παω με λιγοτερο αγχος και καλυτερες πιθανοτητες να γραψω καλα. Τα ονοματα ειναι τυχαια, αλλα το σεναριο εφικτο. Όπως και εγινε, μιας και πολλοι απο τα φροντιστηρια συζητησαν μεταξυ τους τι επεσε, και πιθανον καποιοι που δε θυμοντουσαν που πεφτει η γαυδος, ή αποκτουσαν πληροφορια πως ελεγαν τον Ιταλο πιλοτο να παρουν παραπανω μορια σε σχεση με καποιον ισαξιο διαγωνιζόμενο που έδωσε σε προηγουμενη βαρδια.

Αυριο το θεμα θα παιξει στις εφημερίδες, ισως και στις τηλεορασεις.

Το τεστ ηταν σωστο και εξεταζε σωστα τις απαιτουμενες δεξιοτητες, η υλοποιηση της εξετασης ομως ηταν απολυτως προβληματικη. Δεν καταλαβαινω γιατι ο ΑΣΕΠ εκανε τετοιο λαθος. Χωρις λογο τωρα θα ταλαιπωρηθουμε.

Ειναι σαν να πουμε στα παιδια στις πανελληνιες οτι θα δωσουν ιδια θεματα το πρωι και το απογευμα, λετε οι πρωινοι να το κρατησουν μυστικο?

Αγαπητέ μου dimzan,

Δεν ξέρω με ποιον το συζήτησες και εν τέλει επιβεβαίωσες τα κοινά θέματα σε όλες τι βάρδιες, πάντως εγώ που μίλησα με δύο παιδιά, ο ένας στην πρώτη βάρδια, κι ο άλλος στην τρίτη, μου ανέφεραν διαφορετικές ερωτήσεις γεωγραφίας απ' ότι έπεσαν σε μένα που ήμουν στην προτελευταία. Το ίδιο ισχύει και για τα ηχητικά που το μόνο κοινό που εντόπισα ήταν η Σητεία ως προορισμός μιας πτήσης! Κατά τα άλλα, οι πορείες ήταν διαφορετικές και οι εικόνες επίσης!

Και πάλι, νομίζω είναι δύσκολο έως αδύνατο να ακυρωθεί ο διαγωνισμός! Πιο πιθανή μου φαίνεται η ακύρωση ερωτήσεων κι αυτό με επιφύλαξη φυσικά!

Είναι όντως.

Παρ'όλα αυτά θεωρώ ότι έπρεπε να πέσει περισσότερη γεωγραφία. Ακόμη μία ερώτηση γεωγραφίας δλδ, ευρωπαϊκής κατά προτίμηση. Το συγκεκριμένο κομμάτι δεν εξετάστηκε καθόλου.
Τέλος πάντων, εγώ θεωρούσα δεδομένο ότι τα θέματα θα ήταν διαφορετικά, και ότι απλά θα διατηρούνταν το ίδιο φορματ. Απ'ότι καταλαβαίνω ήταν πιο όμοια απ'όσο θα έπρεπε. Κρίμα, γιατί δημιουργεί σκιές και υπόνοιες.

Έχει βρει κανένας την φωτο με το αεροδρόμιο της Αγ. Πετρουπολης???

Dimitraprin":1z4e1ib4 said:
dimzan":1z4e1ib4 said:
Καλησπερα σε ολους.

Ο διαγωνισμος θα βγει ακυρος διοτι ηταν διαβλητος

Απογοητευτηκα οταν χθες το βραδυ συνειδητοποιησα οτι σε ολες τις βαρδιες εδωσαν τα ιδια θεματα.

Ημουν στη 2η βαρδια και μπηκε ο προεδρος του ασεπ να μας πει 2 λογια, που εν συντομια ηταν το ποσο σημαντικο θεωρουν τον διαγωνισμο και οτι τον εκαναν αδιαβλητο γιατι η νεα γενια έχει αναγκη απο καθαρους διαγωνισμους κλπ κλπ. Σταχτη στα ματια. Αν οχι τοτε αντιεπαγγελματισμος μιας και ο ιδιος δεν εχει συνειδητοποιησει το κενο στο αδιαβλητο του διαγωνισμου.

Εξηγουμαι:

Οπως πολυ καλα ξερετε ηταν 7 βαρδιες, ξεκινωντας απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ, και η ταξινομηση ανα βαρδια αλφαβητικη. Αν εγω λεγουμουν Ωραιοπουλος και η γυναικα μου Αδαμιδη τοτε μαντεψτε τι θα γινοταν. Θα ειχα περιπου 8 ωρες να απομνημονεύσω τις λεπτομερειες που θα μου έδινε η Αδαμίδη και να παω με λιγοτερο αγχος και καλυτερες πιθανοτητες να γραψω καλα. Τα ονοματα ειναι τυχαια, αλλα το σεναριο εφικτο. Όπως και εγινε, μιας και πολλοι απο τα φροντιστηρια συζητησαν μεταξυ τους τι επεσε, και πιθανον καποιοι που δε θυμοντουσαν που πεφτει η γαυδος, ή αποκτουσαν πληροφορια πως ελεγαν τον Ιταλο πιλοτο να παρουν παραπανω μορια σε σχεση με καποιον ισαξιο διαγωνιζόμενο που έδωσε σε προηγουμενη βαρδια.

Αυριο το θεμα θα παιξει στις εφημερίδες, ισως και στις τηλεορασεις.

Το τεστ ηταν σωστο και εξεταζε σωστα τις απαιτουμενες δεξιοτητες, η υλοποιηση της εξετασης ομως ηταν απολυτως προβληματικη. Δεν καταλαβαινω γιατι ο ΑΣΕΠ εκανε τετοιο λαθος. Χωρις λογο τωρα θα ταλαιπωρηθουμε.

Ειναι σαν να πουμε στα παιδια στις πανελληνιες οτι θα δωσουν ιδια θεματα το πρωι και το απογευμα, λετε οι πρωινοι να το κρατησουν μυστικο?

Αγαπητέ μου dimzan,

Δεν ξέρω με ποιον το συζήτησες και εν τέλει επιβεβαίωσες τα κοινά θέματα σε όλες τι βάρδιες, πάντως εγώ που μίλησα με δύο παιδιά, ο ένας στην πρώτη βάρδια, κι ο άλλος στην τρίτη, μου ανέφεραν διαφορετικές ερωτήσεις γεωγραφίας απ' ότι έπεσαν σε μένα που ήμουν στην προτελευταία. Το ίδιο ισχύει και για τα ηχητικά που το μόνο κοινό που εντόπισα ήταν η Σητεία ως προορισμός μιας πτήσης! Κατά τα άλλα, οι πορείες ήταν διαφορετικές και οι εικόνες επίσης!

Και πάλι, νομίζω είναι δύσκολο έως αδύνατο να ακυρωθεί ο διαγωνισμός! Πιο πιθανή μου φαίνεται η ακύρωση ερωτήσεων κι αυτό με επιφύλαξη φυσικά!

Εγώ πάλι που μίλησα με 3 σειρές και την δικη μου ειχαμε ΟΛΟΙ τις παρακάτω φωτο
http://cdn.bgr.com/2015/09/princess_jul ... &strip=all
http://c8.alamy.com/comp/CW6GFH/motorwa ... CW6GFH.jpg
http://www.trbimg.com/img-5813d1fd/turb ... e-20161028
http://static.businessinsider.com/image ... /image.jpg
συν μια με water salute

και τη 2 λεπτη με το αεροδρόμιο της Αγίας πετρουπολης και τα 6 αεροπλανα (1 στον αερα 5 στο εδαφος)

στη γεωγραφια αλλαζε μια πολη και ενα νησι ή βουνο (αλλά οχι όλα)

στο ακουστικο με τον πιλοτο διεφερε το request του πιλότου αλλα το ονομα και το προβλημα που δεν τον εβλεπε ηταν το ιδιο

στο κειμενο που διαβασαμε σε αλλους πηγαινε Ρωμη και λεγοταν celestiano, σε αλλους πηγαινε αμστερνταμ και ειχε αλλο ονομα αλλα παντου το ιδιο προβλημα και η ιδια λυση

οπότε ΟΧΙ τα θεματα ειναι πολυ ομοια!

Καλημέρα παιδιά,

Διαβάζω τα post σας, και συμφωνώ απόλυτα για την φύση του διαγωνισμού. Όταν βγήκα από το εξεταστικό κέντρο θεώρησα ότι ίσως όλα ήταν στο μυαλό μου.
Όταν μας συγκέντρωσαν έξω από την αίθουσα του Δημόκριτου, (ενα τέταρτο πριν μπούμε μέσα), οι υποψήφιοι συζητούσαν μεταξύ τους για διάφορα θέματα. Η διπλανή μου παρέα , συζητούσε για γεωγραφία. Κάποια στιγμή λέει που είναι ο Ψηλορείτης? Το Παγγαίο? κλπ. ανοίγει το κιν του τα βλέπει και λέει " ωραία είμαστε έτοιμοι". Εκείνη την στιγμή πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί κάτι να ήξερε γιάτι έψαχνε συγκεκριμένα στοιχεία , αλλά ταυτόχρονα το αναίρεσα γιατί θεώρησα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να είχαν διαρρεύσει τα θέματα. Όταν είδα τα θέματα όμως ένιωσα τελείως χαζή και προδομένη. ¨Ήταν δυνατόν? Πιστέψτε με ήξερα που είναι και τα απάντησα αλλά γιατί να χάσω το προνόμιο να αποβάλλω λίγο άγχος γνωρίζοντας κάποια δεδομένα? Το ίδιο με τα ηχητικά , το ίδιο9 με τις εικόνες και τις πορείες φυσικά. Και φυσικά καθόμουν στην άκρη και έγραφαν οι διπλανοί μου στην μέση. Τους καναμε παρατήρηση αλλα τίποτα.
Απαράδεκτο , Απαράδεκτοι . Μπήκαμε σε μια τετοια αγχωτική και ψυχοφθόρα διαδικασία, τόσος κόπος για να ισοπεδωθεί λόγω μη σωστής διαχείρισης .
Έχω κάνει αιτημα για την ομάδα στο fb αλλά δεν έχει γίνει αποδοχή.
Καλό κουραγιο σε όλους μας και καλές γιορτές