Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

• Thread starter Thread starter lefteris17
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πιστεύω πραγματικά ότι μόνο μέσα από καταγγελία θα υπάρξει κάτι(το ασεπ προς το παρόν δε μου επιτρέπει-δε λειτουργεί) ή ακόμη καλύτερα μέσα από δημοσιοποίηση νομικά είναι αδιέξοδο.Δε νομίζω να γίνει κάτι αλλά τουλάχιστον να αντιδράσουμε. Το στοιχείο που θα διαφοροποιούσε τις βαθμολογίες ήταν η έκπληξη των θεμάτων ,μόνο εγώ ενημέρωσα 6 άτομα γιατί απλά πιέστηκα και ντράπηκα.ήμουν στην 1η βάρδια και εν τέλει ένιωσα τουλάχιστον χαζή που σύρθηκα σε μια διαδικασία που με δόλο ή χωρίς ήταν άνιση και άδικη

Γεια σας παιδιά
Αυτό που γράφανε εκτός χρόνου το είδα κ εγώ. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης δε νομίζω ότι παίζει ρόλο γιατί στην ουσία αν έγραφες εκτός χρόνου έχανες χρόνο από την επόμενη ερώτηση. Στο τέλος βέβαια είναι διαφορετικά και είδα κ εγώ την μπροστινή μου να γράφει (κ μέχρι που η επιτηρήτρια είχε έρθει σχεδόν από πάνω της). Κατά τα άλλα όσον αφορά τα θέματα που διαρρεύσαν επίσης θεωρώ ότι είστε μάλλον υπερβολικοί όπως ανέφερε κ κάποιος παραπάνω, με την έννοια ότι δε σε βοηθάει εφόσον είναι θέμα μνήμης με εξαίρεση ίσως τα διαγράμματα και τη γεωγραφία.
Τώρα στις ερωτήσεις με τις φωτογραφίες θα έπρεπε να ξέρουμε πως θα βαθμολογηθούν για να πράξουμε αναλόγως.->κενό του ΑΣΕΠ
Κατά τα άλλα δεν πιστεύω ότι θα καταφέρετε να γίνει επανάληψη της εξέτασης.

Υ.Γ. Παράπονο: αυτά τα "θρανιάκια" εκτός του ότι είναι γενικώς άβολα είναι για δεξιόχειρες. Εμείς οι αριστερόχειρες πρέπει να γράφουμε στον αέρα μέσα στη βιασύνη.

ως αριστεροχειρας θα συμφωνησω με ολα οσα εχεις πει. Κυριολεκτικα εγραφα στον αερα .... οσο για τον χαρακτηρα γραφης... γραμματα και αριθμοι δεξια και αριστερα. Δεν πειραζει ομως .Παμε παρακατω. Δεν ακυρωνεται ο διαγωνισμος

dimzan":1ln30aph said:
Ειναι σαν να πουμε στα παιδια στις πανελληνιες οτι θα δωσουν ιδια θεματα το πρωι και το απογευμα, λετε οι πρωινοι να το κρατησουν μυστικο?

Όταν "παίζεις" για μία θέση στις 32,ούτε στον ξαδερφό σου δε λες τα θέματα!!!Μην ανησυχείς,σε τέτοιους διαγωνισμούς όπως παλιά στις πανελλήνιες που η επιτυχία σου εξαρτάται και από την αποτυχία του διπλανού δε μιλάς.

Μπορεί κάποιος/α να πει τι θέματα ήταν;

ρε παιδια.. τι λέτε τώρα!
στη δική μας σειρά υπήρχαν δυο ατομα που άλλαξαν μεταξύ τους θέση! Στην αρχή πηγε να γινει μια μικρη παρατήρηση αλλα στο τελος τους ειπαν "οκ να μεινετε στις καινουριες θεσεις"
και τα θέματα ήταν ισοδύναμα! απο 20 μονάδες! (το εγραφε στον πινακα πριν αρχίσουμε)
οπότε αν ελεγα σε καποιον τις εικονες, το κειμενο που διαβασαμε και το ακουστικό με τον πιλότο που δεν τον εβλεπε η άλλη αμέσως αμέσως ειχε ποσες μονάδες προβαδισμα..
καταβαινω ανα δυο σειρες να εχουν ιδια θεματα! αλλα δεν μπορει η σειρα της 8π.μ να εχει ιδια θεματα με 8μ.μ!!!!!!

κανονικά επρεπε να βάλουν θεματα στο ΘΕΟ! ας περασουν μονο 200 ατόμα! και απο αυτους να παρει του 32 πρωτους!
να λέμε "ναι! εχουν το χαρισμα τα παιδια!"
Τωρα όλοι λιγο-πολυ καλα γραψαν! ειδικα οι τελευταίες σειρές

Luz":3538eb2h said:
dimzan":3538eb2h said:
Ειναι σαν να πουμε στα παιδια στις πανελληνιες οτι θα δωσουν ιδια θεματα το πρωι και το απογευμα, λετε οι πρωινοι να το κρατησουν μυστικο?

Όταν "παίζεις" για μία θέση στις 32,ούτε στον ξαδερφό σου δε λες τα θέματα!!!Μην ανησυχείς,σε τέτοιους διαγωνισμούς όπως παλιά στις πανελλήνιες που η επιτυχία σου εξαρτάται και από την αποτυχία του διπλανού δε μιλάς.

και όμως!
επειδή το είδα με τα μάτια μου, μιλούσαν και περιεγραφαν και εικόνες και απο όλα!
Εχει πολλους μπουνταλάδες εκει έξω..
ή καποιος επειδη δεν πήγε καλα, θα σκεφτηκε να πει σε γνωστους σε αλλες σειρες απο καπριτσιο...

Kαλησπέρα,

Αρχικά για το ζήτημα των ίδιων θεμάτων δεν το γνώριζα , όμως σύμφωνα με αυτά που διαβάζω, είναι απαράδεκτο. Μιλάμε για 20 ουσιαστικά γενικές θέσεις κι ακόμα και ένα μόριο σε θέμα Γεωγραφίας έχει σημασία στην κατάταξη. Εδώ μπορεί να κρίνει μια θέση η συνάφεια του μεταπτυχιακού. Πόσο μάλλον αν μερικοί από τους διαγωνιζόμενους είναι ΄΄βαλτοί ΄΄από κάποια φροντιστήρια που γνωρίζουν την λογική της εξέτασης απλά για να μεταφέρουν πληροφορίες στους επόμενους , τότε μπορούν να έχουν κρατήσει ωραιότατα σημειώσεις και για το όνομα του πιλότου και για τα ηχητικά μηνύματα.
Όσον αφορά την επιτήρηση που έχω και προσωπική εμπειρία , τι να πρωτοσχολιάσει κανείς ! Αφενός το γεγονός ότι έγραφαν πολλοί όσο η οθόνη ήταν γκρι δηλαδή μετέτρεψαν το test μνήμης σε απλή καταγραφή πληροφοριών, αφετέρου ότι στο τέλος της εξέτασης η μισή αίθουσα συνέχισε να γράφει . Συγκρεκριμένα η διπλανή μου έκανε παρατήρηση δυνατά στην κοπέλα που καθόταν πίσω μου και η επιτηρήτρια συνέχισε ανενόχλητη να κολλάει τα δικά μου αυτοκόλλητα.
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το λεκτικό test , στο οποίο στο σαραντάλεπτο η μισή αίθουσα εξαφανίστηκε για τουαλέτα. Μερικά λεπτά χρειάζονται μόνο για να δεις 4-5 παγίδες και αυτός που θα έγραφε 80 να πάει στο 95.
Κατά τα άλλα καλή οργάνωση οπτικοακουστικής εξέτασης , μια εξέταση διαφορετική από όλες αυτές που έχουμε δώσει και εμπειρία για όλους . (Διάβασα βέβαια και για προβλήματα εικόνας)
Αν η εξέταση ήταν σωστή , όντως θα είχε αναδείξει άτομα ικανά να ανταποκρίνονται σε πίεση χρόνου και λήψης αποφάσεων. Τώρα δυστυχώς θα αναδείξει και κάποιους μη αξιοκρατικά και φυσικά και κάποιους που πέτυχαν με δικές τους δυνάμεις , δεν το αμφισβητεί κανείς.
Δυστυχώς όμως είναι 20 θέσεις ξαναλέω και το 1 μη δίκαιο μόριο θα κρίνει την κατάταξη.

Καλά αποτελέσματα σε όλους!

Γεια σας και απο εμένα.
Έγραφα στο προτελευταιο γκρουπ και τουλαχιστον οι γυρω μου δεν έγραφαν μετα τη λήξη της εξέτασης. όντως κάποιοι έγραφαν όταν η διαφάνεια ήταν γκρι αλλά τουλάχιστον ο μπροστινος μου το εκανε 1-2 φορές από κεκτημενη ταχύτητα. Οι άλλοι δεν ξέρω, μπορει να ήταν κακόβουλοι.

Διαβάζω ότι τα θέματα ήταν εύκολα. Σόρρυ, νομίζω ότι τα θέματα ήταν δύσκολα. Η πλειοψηφία των εξεταζομένων του γρκουπ μου στα πηγαδάκια βγαίνοντας από το κέντρο έλεγαν ότι ήταν στη βάση κλπ.

Κατα τη γνωμη μου δύσκολα θα υπάρξει επίδοση >80%. Τι λέτε?

Luz":boan328v said:
dimzan":boan328v said:

με δουλευεις ετσι?

Αν εδινε η γνυαικα μου 4 βαρδιες μετα απο μενα δε θα της τα ελεγα?

2 κολητοι που ο ενας δεν πηγε καλα και ο δευτερος εδινε 6 ωρες μετα?

2 κολητοι που ο πρωτος πηγε στο διαγωνισμο για την εμπειρια, ενω ο δευτερος εδωσε σοβαρα (και εδινε και μεταγενεστερα)?

Εισαι τοσο αθώος ή εχεις καποιο σοβαρο λογο που δε σε συμφερει να ακυρωθει η εξεταση?

Θα το εκτιμουσα πραγματικα αν κατεριπτες τα επιχειρηματα μου

Αναφέρεσαι σε σπάνια περίπτωση.να συμμετέχει και η γυναικα σου.Αν συμμετέχει και η γυναίκα σου τότε εντάξει,ένας στους δύο κερδίζει (και μετά σε χωρίζει με το "επιχείρημα" ότι δεν έχεις δουλειά και σε τρέφει αυτή!!!!Έχω δει ανάλογη περίπτωση).Καλά για τους "κολλητούς" μην παίρνεις και όρκο.Όταν πρόκειται για λεφτά σπάνε φιλίες "στο άψε σβήσε"....

Εμένα δε με ενδιαφέρει τι θα γίνει στις εξετάσεις.Δε συμμετείχα ούτε πρόκειται να συμμετάσχω στο μέλλον λόγω ηλικίας!