Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

NICK2006 μπορείς να συμμετέχεις σε ορισμένους διαγωνισμούς χωρίς να έχεις εκπληρώσει στρατιωτικές υποχρεώσεις. Π.χ. εγώ έδωσα ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών πριν καν παρουσιαστώ. Εκεί πρέπει να έχεις τελειώσει μέχρι το διορισμό.

Γεια σας παιδια ,ειμαι νεα στο site θα ηθελα να μαθω αν το πτυχιο το καταθετεις με την αιτηση η μετα την προσληψη?ευχαριστω.

Καλώς όρισες Γιώτα,
το πτυχίο (συνήθως) το καταθέτεις μαζί με την αίτηση.
Σε πολύ λίγες περιπτώσεις (όταν οι διαδικασίες διεξάγονται απ' ευθείας από το ΑΣΕΠ και όχι με τον έλεγχο του ΑΣΕΠ) τα δικαιολογητικά τα καταθέτεις κατόπιν.
Σίγουρα θα μάθεις μόνο όταν δημοσιευτεί η προκύρηξη. Εκεί θα το διευκρινίζει ξεκάθαρα.

Ολα τα χαρτια στελνονται συστημενα στην ΥΠΑ μολις κριθεις διοριστεος/α ομως πρεπει να εχει συμπληρωσει τις απαιτησεις μεχρι την τελευταια μερα των αιτησεων. Αυτο ειχε ισχυσει στους τελευταιους διαγωνισμους. Σε πρωτη φαση συμπληρωνεις μονο την αιτηση. Ετσι και αλλιως δεν φαινεται λογικο να μαζευτει χαρτουρα απο χιλιαδες πτυχια και πιστοποιητικα ;)
Ενα αλλο βασικο θεμα που εχει να κανει και με την αξιοκρατεια των εξετασεων ειναι αν θα ισχυσει η συνεντευξη. Αν "ναι" ψαξτε για βυσματα. Αν "οχι" ανοιξτε ατλαντες και χαρτες, IQ tests, airband scanners και καντε και ενα τεστ μυωπιας και αχρωματοψιας στα ματια σας. Πιστεψτε με ολα παιζουν σημασια. :) :)

Ένα δείγμα του περιβόητου-διαβόητου τεστ δεξιοτήτων βρίσκεται στη σελίδα της ΕΕΕΚΕ

Είναι θέμα πολύ λίγων ημερών.
Μη φοβάσαι, θα ενημερωθείτε άμεσα από εδώ.

Γεια σας!θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς ποια μεταπτυχιακά αναγνωρίζονται απο τον ασεπ για να τα υποβάλεις μαζι με την αίτηση για εεκ.η προκήρυξη λεει "συναφη με το αντικείμενο".δλδ??

προφανως με το αντικειμενο του ΕΕΚ..αλλα απο οσο θυμαμαι μονο στο εξωτερικο εχει σχολες για ΕΕΚ..στην Ελλαδα υπαρχει μονο στο πολυτεχνειο Πατρας κατι σχετικο αλλα και παλι ειναι για αεροναυπηγικη..