PikosApikos
Νέο μέλος (Tourist)
vasileios":2d40ex3m said:Ρiko apiko θα μπορούσες να μας δώσεις κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με ορισμένα από τα θέματα του προηγούμενου διαγωνισμού;
1.Στο θέμα που εμφανίζονται 2 8ψήφιοι αριθμοί κ στην συνέχεια εξαφανίζονται, ζητείται αμέσως ένας από τους δύο ή μεσολαβούσαν κι άλλες ερωτήσεις;
2.Στο θέμα με τα call signs, που πολλοί υποστήριξαν πως ήταν από τα δυσκολότερα, τι ακριβώς ζητούσαν. Έχω καταλάβει πως έδειχναν 6 call signs αρχικά ,ύστερα τα έσβηναν και ζητούσαν σταδιακά όλο και περισσότερα..Κατάλαβα καλά;
3. Πόσα ακουστικά μηνύματα περίπου ακούστηκαν;
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σου!Συγγνώμη για το πρήξιμο, αλλά είσαι ο καταλληλότερος για να μας απαντήσεις!Αλήθεια τι ποσοστά έπιασες στα α κ β στάδια για να έχεις τόσο υψηλή θέση;;;
Εύχομαι να βρεις το δίκιο σου γιατί πραγματικά στην χώρα μας εκτός από το να σκοντάφτουμε στα ψιλά γράμματα και στις ερμηνείες του εκάστοτε ασεπ, ειλικρινά σε όλα τα υπόλοιπα τελούμε ανεπαρκείς...
Δυστυχώς παιδιά δε θυμάμαι συγκεκριμένα πράγματα... Έχει περάσει πολύ καιρός. Ειλικρινά δε θυμάμαι να σου πω κάτι συγκεκριμένο από αυτά που ρωτάς.
Στο Α’ Στάδιο η βαθμολογία μου ήταν 66,67 και στο Β’ Στάδιο ήταν 74. Μέσο όρο είχα 71,56 και ήμουν στην 38η θέση. Μετά έδωσα και ορθοφωνία που είναι on/off και την πέρασα. γενικά η ορθοφωνία είναι νορμάλ. Αρκεί να διαβάζεις αργά και καθαρά. Μόνο αν έχεις κάποιο σοβαρό θέμα στην ομιλία κόβεσαι λογικά γιατί σε εμάς είχαν περάσει σχεδόν όλοι.
Το 71,56 ήταν ο καθαρός βαθμός πριν μπουν οι προσαυξήσεις του βαθμού πτυχίου και του μεταπτυχιακού. Εκεί είναι που έμεινα πίσω και βγήκα τελικά εκτός. Για αυτό λέω ότι έπρεπε να ετοιμαστώ πιο σοβαρά και να γράψω καλύτερα στο Α στάδιο το οποίο είναι και το πιο βατό. Το Β στάδιο είναι λίγο λαχείο και το να πέσεις σε καλή μέρα.
Ευχαριστώ. Και σε εσάς όλους καλή επιτυχία και καλή συνέχεια.