Egnatia Aviation

• Thread starter Thread starter EGNATIA STUDENT
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ειναι σιγουρο αυτο η το λεμε να κανουμε διαφημιση ?

Από ότι ακούω σκοπεύει να συνεργαστεί με την ΕΑΒ για πτυχίο μηχανικών αεροσκαφών με πιστοποίηση EASA Part 66.

Ας βρει πρωτα αεροπλανα που τα μισα ειναι κατω απο βλαβες και μετα ασ κανουν αυτα που λενε.

Παντως ακομα και αυτο να ισχυει τα μισα τους αεροπλανα ειναι περισσοτερα απο οποιαδηποτε αλλη σχολη αν οι αριθμοι που εγραψε ο georgez ειναι σωστοι...

Δεν χρειάζεται να γράψουμε ψέματα, δεν υπάρχει λόγος. Ούτε διαφήμιση χρειάζεται να βάλουμε πουθενά, και δεν έχουμε. Μας εμπιστεύεται η αεροπορική οικογένεια αρκετών χωρών (πιλότοι, μηχανικοί, στελέχη αεροπορικών εταιριών) το οποίο μας τιμά ιδιαίτερα, και επίσης τα παιδιά βρίσκουν δουλειά. Όσο για το παραμύθι ότι κάθονται αεροπλάνα είναι πλέον γελοίο. Βρείτε άλλο.

Θα υπάρξουν και άλλες εξελίξεις και αλλαγές σύντομα, δυστυχώς και για τα έσοδα της χώρας μας. Θα ενημερώσω ξανά με το νέο έτος.

Τα λέμε :D

Έχω πρόσφατα επισκεφθεί την σχολή για την 3η σερί ανανέωση του ME/IR μου (και οι άλλες 2 στην Εγνατία επίσης) και επιβεβαιώνω τα όσα λέει ο Γιώργος.
Έχω πάει σε αρκετές σχολές σε Ευρώπη και Αμερική ειδικά όμως το τί κατάφερε να δημιουργήσει και να καταφέρει η Εγνατία τον τελευταίο χρόνο με έχει αφήσει άναυδο.
Καινούριες αίθουσες διδασκαλίας, πρόσληψη αρκετών εκπαιδευτών (ΑΤPL level όλοι), καινούρια αεροπλάνα (τα οποία πετούν αδιάκοπα) και προσωπικό ευχάριστο και πρόθυμο να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς που σε βλέπουν πρώτα σαν ανθρωπο/πιλότο και μετά σαν cash!
Tην συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους ενδιαφέρονται για εκπαίδευση ή ανανεώσεις καθώς οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα ελκυστικές.
Οτιδήποτε άλλο ακούγεται είναι χολή προς μια εταιρεία η οποία εκτοξεύθηκε και ξεφεύγει απο τα Ελληνικά δεδομένα.

Αρκετοι μαθητες που πηγαν στην συγκεκριμανη σχολη δεν εμειναν καθολου ευχαριστημενοι και εφυγαν ζητωντας τα λεφτα τους πισω απο οτι λεει ο γνωστος αεροπορικος χωρος της Ελλαδος που ειναι ιδιαιτερα μικρος και μαθαινονται ολα.Τωρα να μπενει καποιος εκπροσωπος μιας σχολης και να κανει προπαγανδα δεν η διαφημιση δεν ειναι καθολου επαγγελματικο .

Το να κανει καποιος διαφημιση δε το βρισκω αντιδεοντολογικο ειδικα αν μιλαει με αριθμους. Πιστευω οτι οποιος θελει να γινει πιλοτος πρεπει να εχει και την αντιστοιχη κριση για να κρινει τι ειναι αληθεια και τι ψεμα. Θεωρω ομως ανηθικο να πεταγεται καποιος και να αμολαει μια βρωμα οτι ταχα ακουσε κατι καπου απο καποιον καποτε. Κατι τετοιο δε ταιριαζει στο χαρακτηρα που πρεπει να εχει ενας πιλοτος.

κ.kouli αυτα λεγονται μεσα στον μικρο αεροπορικο χωρο που ζουμε οποτε αφηστε τι ειναι βρωμιες απλος ο κοσμος πρεπει να ενημερωνετε και το μονο που εχει να κανει η εταιρια σας ειναι να ερθει ποιο κοντα στους πελατες της.Το κλεινω το θεμα εδω.

ποια εταιρια μου?