Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Γεια σε όλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Επειδή έχω κάποιες αμφιβολίες για το εάν η βαλίτσα μου είναι στα όρια 56 45 25 ως προς τις διαστάσεις,σκέφτομαι την ημέρα που πρόκειται να ταξιδέψω να πάω λίγο νωρίτερα,να δοκιμάσω τη βαλίτσα μου στη θήκη που έχουν μπροστά απ'το check-in κι αν δω ότι είναι εντάξει και χωρά,έχειν καλώς,διαφορετικά να πληρώσω εκεί για τις αποσκευές και όχι εκ των προτέρων μέσω internet .Είναι 34 ευρώ το κόστος της αποσκευής μέσω internet(για μετ'επιστροφής ταξίδι),θα είναι ακριβότερα εάν πληρώσω επί τόπου?
Και κάτι άλλο (θεωρητική ερώτηση)αν κάποιος κλείσει ένα ταξίδι μετ'επιστροφής(χωρίς την ανάλυση σε δύο σκέλη)και στη συνέχεια σκεφτεί ότι θέλει μεν βαλίτσα για το ένα σκέλος της διαδρομής,όχι όμως και για το άλλο,μπορεί στη συνέχεια να προσθέσει αποσκευή μόνο στο σκέλος της διαδρομής που τον ενδιαφέρει?
Αυτά.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :?:

Re: EasyJet - Geneva to Athens

Σα κάτι να ψήνεται... μάλλον από το καλοκαίρι η Αθήνα με την Γενεύη θα έχουν κοινό πορτοκαλί χρώμα...

Re: EasyJet - Geneva to Athens

Τέτοια πες μου!
yahoo.gif

Πάντως να προσθέσω ότι από όταν εγκατέλειψε το δρομολόγιο η Baboo η Swiss έχει μειώσει τις τιμές της.... :eek:

Και ναι, στο easyjet.com μπορούμε να αγοράσουμε για Αθήνα!!! :D

Δυστυχώς αρχίζουν την εβδομάδα μετά το Πάσχα των ορθόδοξων!! Τι άκυρη επιλογή; :shock: :( :(

Νομίζω ότι και αυτά είναι καινούρια δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2012:
HER-FCO, HER-BRS, HER-MAD, HER-GVA

Μέχρις στιγμής φαίνεται ότι η πρώτη πτήση της εταιρείας από το Brandenburg ΝΕΟ αεροδρόμιο του Βερολίνου στις 3 Ιουνίου θα είναι η πτήση U24613 στις 6:00 για Θεσσαλονίκη και έπεται η U24603 στις 6:05 για Αθήνα.

Μιας και τόσες μερες κανείς δεν το έγραψε,εγω θα ειμαι ο αγγελιοφόρος των κακών νεων..Η Easyjet μας πετσοκόβει:

SKG-MXP καπούτ!(λόγω FR λενε όλοι) :cry: , SKG-BSL καπούτ! :wall: (πληρωνε τα κερατιατικα της LX και πετα και 0450..), ATH-ORY καπούτ (το χειμώνα), ATH-FCO μειωμένο.. 1,5,7 και μόνο τις γιορτές προσθετει και 3. Για το SKG-DTM επιφυλάσσομαι διότι ακόμα με εξαιρεση τη βαση του Λούτον,δεν δινει ακόμα καμια άλλη συνδεση για το χειμώνα..Το SKG-MXP δεν το βλεπω να ξαναγυρναει.Το SKG-BSL ίσως γινει seasonal όπως και το ATH-ORY..Όλο ευχαριστα αεροπορικα νεα ειμαστε για τον ερχόμενο χειμωνα...

Όντως απο 30 Οκτωβρίου δεν υπάρχει η δυνατότητα κράτησης απο το site της Easyjet για ATH-ORY. :(
Πάντως η εταιρεία απο OCT'11 μέχρι FEB'12 μετέφερε στο δρομολόγιο ATH-ORY 12776 επιβάτες με 85 πτήσεις, δηλαδή 150 περίπου επιβάτες ανα δρομολόγιο (83% πληρότητα). Ελπίζω να έιναι κάτι προσωρινό γιατί άμα την κάνει και η Easyjet :banana: !!!

Αφου το Α319 παίρνει 156 και ειχε περίπου 150 επιβάτες ανα πτήση πως βγαίνει πληρότητα 83%?...Εκτός αν έβαζε όλο το χειμώνα Α320 από Ορλύ αν και μου φαινεται δυσκολο...