Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Προφανώς πήγαινες εκτός Σένγκεν.
Ο spotterakis ρωτάει για SXF.

Καλημέρα σε όλους

Η Easy Jet έστειλε mail σε μία φίλη που είχε κλείσει εισητήρια για να έρθει Ελλάδα το Δεκέμβριο ότι η πτήση της ακυρώνεται. Δεν εξηγούσε γιατί και τσεκάροντας στο site βλέπω ότι δεν έχει πτήσεις καθόλου από Δεκέμβριο ως Μάρτιο. Ξέρεις κανείς γιατί ακυρώνεται? Κάνει τα δρομολόγια εποχικά?

ευχαριστώ

Να έρθει από πού, Άγγελε;

Γενικα εχει πετσοκοψει τα παντα και απο Αθηνα. Μονο το Λονδινο μενει καθημερινο. Σαν κατι παραπανω να φοβουνται για το φετινο ελληνικο χειμωνα εκει στα ξενα ...

Τα εχουμε γραψει αυτά εδω και καιρό για τη διακοπή DTM,MXP,BSL, δεν ειναι κατι καινούριο..Επίσης το αρθρο λέει παπάρες εν μερει διότι η διακοπή του DTM,το οποίο παντα ειχε καλες πληρότητες χειμωνα-καλοκαιρι,οφείλεται στο ότι η εταιρεια κλεινει τη βαση και διακόπτει γενικα τις πτήσεις (με εξαιρεση το Λονδινο Λουτον,αλλα το α/φος θαναι απο Λουτον)..Δεν ξέρω αν διακόψει η FR τις πτήσεις αν θα επιστρεψει η Easy σε κάποια αλλά χλωμό για φέτος..

Καλα εκει στην Ημηρεσια βλεπουν ονειρα ... Ποιο ντομινο ξεκινησε η Swiss (και οχι Swiss Air)? Απο ολες οσες αναφερει ηταν η τελευταια που ανακοινωσε τη διακοπη των πτησεων απο τη Θεσσαλονικη.

Η Βασιλεια παντως επιστρεφει απο 03/04 οπως φαινεται στο συστημα κρατησεων της εταιρειας.

καλησπερα σε ολους..Λιγο εκτος θεματος αλλα μιας και αφορα τη συγκεκριμενη εταιρια το γραφω και εδω αφου αυτο το thread πιστευω το διαβαζει περισσοτερος κοσμος..Εχω κλεισει εισιτηρια για μιλανο αρχες Οκτωβριου αλλα στο ενα εισιτηριο εχει γινει λαθος οχι απο δικο μου σφαλμα η αμελεια (αναφερω αναλυτικα στο αρμοδιο thread) και αντι για Β που ειναι το σωστο συμφωνα με την ταυτοτητα εχει αναγραφει ΜP (Bini-Mpini). Η αλλαγη του λαθους θα μου κοστιζε οσο τα δυο εισιτηρια μαζι και δεν το εχω κανει εως τωρα..Γνωριζει με σιγουρια καποιος τι θα αντιμετωπισω στο αεροδρομιο και αν τελικα υπαρχει περιπτωση να μην εχω προβλημα? Ευχαριστω και ζητω συγγνωμη για το εκτος του θεματος post..

Απο προσωπικη εμπειρια εξαρταται απο τον υπαλληλο εδαφους κατα ποσο ελαστικος θα ειναι και αν θα το προσπερασει, πιστευω οτι απο την ελλαδα δεν θα εχεις προβλημα, στο εξωτερικο ισως και παλι!Αντιστοιχος επρεπε να πληρωσω οσο 2 νεα εισιτηρια, εκανα την παπια και στο εξωτερικο προσποιηθηκα οτι δεν καταλαβαινω και ταξιδεψα κανονικα, ημουν ομως προετοιμασμενος για τα χειροτερα αλλα γλιτωσα!Δεν νομιζω και παλι οτι ειναι τοσο μεγαλο το λαθος σου ;) ;)