Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Νέο κύμα...

FCO-KGS 3,5,7 από 28 Ιουνίου
FCO-ZTH, 2,4,6 από 27 Ιουνίου
GVA-JTR 1,4 από 4 Ιουνίου...

Απ' ότι φαίνεται η Easy τελειώνει την Ρώμη από την Αθήνα. Μετά τις 12 Απριλίου δεν υπάρχουν πτήσεις. Το ίδιο γράφει και στο wiki

Με Alitalia, Aegean, Ryanair και Vueling στο δρομολόγιο κάποιος θα εγκατέλειπε πρώτος.

Περίεργο,γιατι θεωρητικά το LF, αφού λειτουργεί εδω και χρόνια στη γραμμή, ηταν υψηλότερο από την νεοεισαχθείσα VY..Και ούτε καν να την κόψει μετά το Πάσχα που παραδοσιακά έχει κίνηση..

Πολύ απλά το αεροπλάνο θα το στείλουν σε άλλο προορισμό με χαμηλότερο ανταγωνισμό, ώστε να κρατούν και τις τιμές σε πιο λογικά επίπεδα. Και αυτό ισχυει ακόμα και για το Πάσχα, τι να το κάνεις αν είσαι γεμάτος σε μια πτήση με χαμηλούς ναυλους ενώ μπορείς να το μισογεμήσεις σε άλλο προορισμό με πιο υψηλό ναύλο ?

Nέο δρομολόγιο LGW-PVK από 17 Μαιου, κάθε Κυριακή και Τετάρτη..

Τελος το Βερολινο απο 23/10? Στο συστημα κρατησεων δεν το βγαζει παντως

Λογικό. Αφού η Ryanair ξεκινάει το ίδιο δρομολόγιο 25/10... Έχω την εντύπωση πως (στα ελληνικά δρομολόγια τουλάχιστον) η easyJet αρχίζει να αποφεύγει την κατά μέτωπο σύγκρουση... (έκοψε και την Ρώμη από Απρίλιο).

Παντως μεχρι πριν κανα χρονο που ειχα καλη εικονα για αυτο το δρομολογιο, πηγαινε πολυ καλα. Βεβαια η Α3 αυξησε τα δρομολογια της για το Tegel ενω η FR θα χτυπησει τους loco ταξιδιωτες. Γενικα δεν μου αρεσει που η Ευκολη σιγα σιγα εγκαταλειπει την Αθηνα, γιατι προσφερει ενα αξιοπρεπες προϊον σε καλες τιμες...

joker2013":wywuecaz said:
Τελος το Βερολινο απο 23/10? Στο συστημα κρατησεων δεν το βγαζει παντως
Όχι, εγώ είδα άλλο! 24 Οκτωβρίου είναι η τελευταία μέρα που πετά η easyJet. Κλείνει, κλείνει!

ΥΓ: Το χειμερινό πρόγραμμα δεν έχει εκδοθεί ακόμα.