Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Πλεον η Πειραιως βγαζει και Mastercard Debit, απλα πας σε ενα καταστημα τους και ζητας να στην αντικαταστησουν, νομιζω γινεται επι τοπου.

Παντως κι εγω ειχα θεμα με την Visa της Πειραιως σε σαιτ γραφειου, εφαγε κολλημα την ωρα της κρατησης λογω του συστηματος επικυρωσης στοιχειων (ενω ονομα επιβατη και κατοχου καρτας ηταν το ιδιο) και τελικα πληρωσαμε 13€ ακριβοτερα το καθε εισιτηριο γιατι μεχρι να την ξεμπλοκαρουν ακριβυναν. Ενω στην Alitalia δεν εχει θεμα. Στην Easy εχω κανει κρατηση μονο με πιστωτικη που εν τελει ειναι και η καλυτερη επιλογη γιατι ειναι δεκτη παντου, σε ολες τις εταιριες (μεχρι προσφατα για παραδειγμα η LH δεν δεχοταν χρεωστικες)

Δεν χρειάζεται να την αντικαταστήσεις, μπορείς να έχεις κι απ' τις δύο (εγώ έχω την απλή visa debit και την ΑΒ Plus MasterCard Debit). Συνδέεις το λογαριασμό σου και με τις 2 και είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση.

jj_lgkr":3dlxzow0 said:
Από προσωπική εμπειρία, οι καινούργιες maestro(πλέον mastercard debit) είναι παντού αποδεκτές, και μάλιστα ως πιστωτικές. Ενώ οι visa debit/electron ακόμα εμφανίζουν προβλήματα σε κάποιες online αγορές. Αν υπάρχει η επιλογή από την πειραιώς ζήτησε mastercard debit.

η οποια όμως χρεωνεται και ως ντεμπιτ στη χρηση της ετσι;γιατι αυτό με ενδιαφέρει αλλιώς θα εβγαζα πιστωτική

Oκ,κατι κουφό συμβαινει..Ανέβηκε το θερινό προγραμμα πτήσεων και το MAN-SKG απο μέσα Ιουνιου και μετά..μειώνεται σε 2w, δλδ στην peak season :shock:

Eκανα check-in για το SKG-SXF αλλά δεν μου ζήτησε να περάσω στοιχεια ταυτότητας όπως παλιότερα..θα εχω θεμα στο αεροδρόμιο ή τοχει καταργησει;

Στοιχεία ταυτότητας ζητά μόνο σε πτήσεις για προορισμούς εκτός Σένγκεν, πχ Ηνωμένο Βασίλειο.

Nεα πτήση NAP-ATH, 1,3,6 1400-1445. από. 30/3

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με εισητήρια που έκλεισα. Έκλεισα εισητήρια μ επιστροφή για 3 άτομα και τρεις βαλίτσες. Τελικά το ένα άτομο δεν θα έρθει. Μπορώ ακόμα να μεταφέρω 3 βαλίτσες απ' την στιγμή που τις πλήρωσα και απ'την στιγμή που δεν σου ζητάει σε ποιόν επιβάτη αντιστοιχούν οι 3 βαλίτσες (δλδ αν εγώ έχω κλείσει 3 δικές μου βαλίτσες και οι αλλοι 2 επιβάτες καμια ή αν έχουμε ο καθένας απο μια). Απ' αυτό που καταλαβαίνω δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί πλήρωσα 3 βαλίτσες και δεν με ρωτάει ποιανού είναι.

EDIT: Τελικά μου απάντησε η Easyjet. Για άλλους ίσως έχουν την ίδια απορία, μου είπαν πως απ' την στιγμή που έχω πληρώσει για 3 βαλίτσες, μπορώ να πάρω 3 βαλίτσες και ας μην έρθει το ένα άτομο. Οπότε όλα καλά!

Καλά θα ήταν να μπορείς να μεταφέρεις και τη χειραποσκευή που αντιστοιχεί στο άτομο που δεν θα πετάξει...

Nέες πτήσεις:
ΗΑΜ-SKG 1,4 FROM 29 JUN,
HAM-HER 3,6 FROM 27JUN
NCL-RHO 4 FROM 4 JUN,
NCL-CFU 7 FROM 7 JUN,
BRS-ZTH 3 FROM 13 MAY,
AMS-CFU 2,5 FROM 30JUN,
MAN-EFL2,5 FROM 16JUN