Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
spotterakis":2q97itkx said:
2,4,7 ATH-EDI 1955-2230/EDI-ATH 1300-1915..
4,5 ώρες σε 180άρι δεν ειναι ό,τι καλύτερο αλλά σε αποζημιώνει το ντουγρού..Ξέρει στα 180άρια Α-320 ποια σειρά/ες ειναι με έξοδο κινδύνου; Στο ΕΖΥ Α-319 ειναι οι 10 κ 11..
Και τι σε νοιάζει, αφου δε μπορείς να κανεις κράτηση. :p

Μπορώ όμως να τρέξω σφαίρα μόλις ανέβω στις συγκεκριμένες σειρές για να μην πετάξω 4,5 ώρες με τα γόνατά μου να πονάνε απτην πίεση..Το seatguru δίνει το Α320 της U2 με 183 θέσεις! το οποίο φαντάζομαι δεν ισχύει..

Η καλύτερη θέση στο 319/320 της U2, είναι η 1Α. Πληρώνεις το speed boarding, μπαίνει πρώτος, έχει άπλετο seat pitch, κάνεις χαβαλέ με το πλήρωμα κια αν είσαι τυχερός κάνεις και επίσκεψη στο cockpit (μιλάω εξ ιδίας πείρας)

Και παίρνεις και την εκτύπωση των Flight data υπογεγραμένη :mrgreen:

Έτσι μπράβο κύριε διαχειριστά.... :mrgreen:

spotterakis":2a5qmjya said:
Μπορώ όμως να τρέξω σφαίρα μόλις ανέβω στις συγκεκριμένες σειρές για να μην πετάξω 4,5 ώρες με τα γόνατά μου να πονάνε απτην πίεση..Το seatguru δίνει το Α320 της U2 με 183 θέσεις! το οποίο φαντάζομαι δεν ισχύει..
Μα από τη στιγμη που εισαι μεσα στο αεροπλάνο,
1. οι έξοδοι κάνουν μπαμ
2. προσπέραση δε μπορείς να κανεις.

Το πλάνο του SeatGuru είναι σχεδόν σωστό. Αν αφαιρεθούν οι 30DEF, τα υπόλοιπα ισχύουν. Επίσης, καλό το 1Α, όμως το κάλυμμα της τσουλήθρας περιορίζει το χώρο στα πόδια και συνήθως «μπάζει» αρκετό κρύο από την πόρτα. Καλό ταξίδι!

Cross":20hz6950 said:
...και συνήθως «μπάζει» αρκετό κρύο από την πόρτα. Καλό ταξίδι!

off-topic on

Μπάζει; Δεν κλείνουν αεροστεγώς οι πόρτες; Και αν όντως μπάζει αυτό δεν έχει επίπτωση στη συμπίεση της καμπίνας;

off-topic off

Δεν νομίζω πως για να επιτύχεις την επιθυμητή "συμπίεση", πρέπει να κλείσεις αεροστεγώς την καμπίνα. Νομίζω πως η καμπίνα συμπιέζεται διαρκώς μέσω του συστήματος κλιματισμού/συμπίεσης του αεροσκάφους, όσο ο επιπλέον αέρας διαφεύγει στην ατμόσφαιρα. Αυτό τουλάχιστον ισχύει σε C-130 & C-27. Βέβαια, αυτά είναι ελικοφόρα και κινούνται σε μικρά ύψη (>25000), οπότε ίσως να κάνω κ λάθος.

Νέα πτήση της easyjet από Θεσσαλονίκη...
Θεσσαλονίκη-Παρίσι με easyjet

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011
Νέα πτήση της EASYJET για Θεσσαλονίκη...

Στα θέματα των αερομεταφορών δεν έχετε παράπονο, καθώς έχετε συνεχώς από εμάς έγκυρη και προπαντώς αποκλειστική ενημέρωση. Σήμερα λοιπόν σας ενημερώνουμε ότι ... αύριο η easyjet θα ανακοινώσει την σύνδεση από 1ης Ιουλίου της Θεσσαλονίκης με το Παρίσι, με 4 πτήσεις την εβδομάδα, σε ετήσια βάση.

Καλά νέα, αν συνδυαστούν και με τις αυξήσεις των θέσεων στα αεροσκάφη, που ανακοινώθηκαν για την χώρα μας στην ΙΤΒ, αλλά αυτά σε άλλο ποστ σύντομα...

http://money-tourism.blogspot.com/2011/03/easyjet.html