STAVROS_ATH
Business-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AEE
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Έχω την εντύπωση ότι τα πρόσθετα τέλη που τονίζει o aakunz στην παράθεση, αφορούν σε transaction fees λόγω της μετατροπής λιρών σε ευρώ, όταν κλείνεις πτήση με αφετηρία το UK. Από κει και πέρα η carte bleue είναι μόνο για εσωτερικές συναλλαγές, αλλά όχι και η electron η οποία χρησιμοποιείται και για διεθνείς πτήσεις. Έτσι καταλαβαίνω τουλάχιστον από τη διατύπωση της παράθεσης.
Στη δε Εθνική με διαβεβαίωσαν όταν έβγαλα την κάρτα ότι σαφώς και χρησιμοποιείται σε online συναλλαγές, άλλο που εγώ δεν το χω κάνει ακόμα γιατί την έχω ως συμπληρωματική.Πάντως υπαρχει ένα θέμα με τα συγκεκριμένα fees της easyjet, αφού η εταιρία δεν καθορίζει την τιμολογιακή της πολιτική με σαφήνεια και οι τράπεζες δηλώνουν άγνοια.
Στη δε Εθνική με διαβεβαίωσαν όταν έβγαλα την κάρτα ότι σαφώς και χρησιμοποιείται σε online συναλλαγές, άλλο που εγώ δεν το χω κάνει ακόμα γιατί την έχω ως συμπληρωματική.Πάντως υπαρχει ένα θέμα με τα συγκεκριμένα fees της easyjet, αφού η εταιρία δεν καθορίζει την τιμολογιακή της πολιτική με σαφήνεια και οι τράπεζες δηλώνουν άγνοια.