Δρομολόγια Olympic Air

Θα ελεγα οτι ητανε καλυτερο να δωσετε ενα τελος για το τι κανουν τα πληρωματα-μηχανικοι και πιλοτοι της παλιας ΟΑς
Το να γραφεις οτι δεν εχω απολυθει απο την εταιρια η οχι αυτο ειναι απαραδεκτο τουλαχιστον απο εμενα και απο διαφορους συναδελφους διοτι εμενα σταματησε η καριερα που ειχα σε ενα βραδι και κανεις δεν σεβεται τον πονο που εχω και ενα γιατι θα μεινει στα σκαρια
Σεβασου λιγο τους ανθρωπους που δουλεψανε και δινουν εναν αγωνα για το μελλον τους σε ενα κλιμα αβεβαιο

Μά,άν διάβαζες καλύτερα το μήνυμά μου θα καταλάβαινες ότι δεν τα έχω με τους εργαζομένους στην παλαιά ΟΑ-οι οποίοι δε θα είχαν κανένα πρόβλημα να δουλέψουν 2-3 μήνες ακόμη- αλλά με τους διευθύνοντές της καθώς και με τη πλάγια μορφή επιδότησης της MIG,η οποία πολύ έξυπνα επιλέχθηκε να γίνει,μέσω των παραπάνω δρομολογίων !

Άλλο ένα σκανδαλάκι ανακαλύψαμε άλλωστε...να μη το αναφέρουμε? :mrgreen:

Γνωρίζει κανείς αν θα κρατήσει τα δρομολόγια για Αλεξάνδρεια Αιγύπτου και μετά το Νοέμβριο ??

οΠΩς ΕΠΙΣσης και για Βυρητο , Τελ αβιβ και Βελιγραδι...
αν ξερει κανεις αν θα διατηρηθουν οι παραπανω προορισμοι μετα τον Νοεμβριο..

oneiro":2yduuogs said:
Αλεξάνδρεια ΟΠΩς ΕΠΙΣΗΣ και για Βυρητο , Τελ αβιβ και Βελιγραδι...
αν ξερει κανεις αν θα διατηρηθουν οι παραπανω προορισμοι μετα τον Νοεμβριο..

Εάν πάνε όλα καλά με τον διαγωνισμό των διακρατικών δρομολογίων, και μέχρι τον Δεκέμβριο έχουν επιλεγεί οι αεροπορικές εταιρείες που θα πάρουν τους διεθνείς προορισμούς, ΤΟΤΕ θα υπάρχουν άλλες ή η OAir που θα εκτελούν αυτά και τα υπόλοιπα δρομολόγια.
Κατ εμέ λίγο δύσκολο να έχουν αποφασιστεί τα δρομολόγια μέχρι τον Δεκέμβριο, από την άλλη δεν θα υπάρχει η πΟΑ από 1 Ιανουαρίου 2010.
Μέχρι τότε θα ακούσουμε και γράψουμε πολλά σενάρια. Όπως είχε γίνει και τον Σεπτέμβριο, που ήθελαν μερικοί να μην υπήρχαν (βασικά να μην εκτελούνταν από την πΟΑ – λες και έχουν ίδια συμφέροντα) αυτά τα δρομολόγια.

H πΟΑ θα υπάρχει και μετά την 1η Ιανουαρίου 2010 υπό καθεστώς εκκαθάρισης και με τις ευλογίες της Ευρωπαικής ένωσης.
Τα παραπάνω δρομολόγια θα εκτελούνται κανονικά από τη νΟΑ μέχρι την ολοκλήρωση του νέου διαγωνισμού.

Πού μπορώ να βλέπω σε πραγματικό χρόνο τις αναχωρήσεις και αφίξεις και ποιο αεροπλάνο είναι; Το site που είχε η προηγούμενη ΟΑ έκλεισε. Υπάρχει τώρα κάποιο άλλο;

Στο σίτε του κάθε αεροδρομίου υπάρχουν πληροφορίες αφίξεων και αναχωρήσεων
Γι ατην Αθήνα από εδώ:

http://www.aia.gr/currentflights.asp?langid=1

(τα υπόλοιπα ΚΡΑΤΙΚΑ αεροδρόμια δεν έχουν σχετικά σίτε ....)

Τα ξέρω αυτά. Ήθελα να λέει και ποιο αεροσκάφος είναι.