Δρομολόγια Olympic Air

Για φρανκφουρτη δεν ξερω, παντως σε NY και YUL/YYZ ειπαν οτι θα τα νοικιαζει σε αλλες εταιριες για να μην τα χασει και να μπορει να τα χρησιμοποιει.Δε ξερω κατα ποσο στεκει αυτο, αλλα ΑΝ γινεται μου φαινεται σαν μια καλη κινηση για να επιστρεψει καποτε σε αυτα τα δρομολογια...

Τα δρομολόγια από/προς Malpensa είναι πολύ άβολα σε σύγκριση με της Aegean, και από τέλη Οκτώβρη γίνονται ακόμα χειρότερα.

Παρόλα αυτά έκλεισα να πετάξω με Olympic (232 ευρώ σύνολο έναντι 210 που έβγαινε η Aegean τις ίδιες μέρες και με καλύτερες ώρες) έτσι για να σχηματίσω άποψη. Τέτοιους πελάτες θέλει ο Βγενόπουλος. :mrgreen:

tarig_gr":3h03f01j said:
όπου λίγο πολύ όλοι χρησιμοποιούσαμε το direct της ΟΑ με τα υπέροχα Α343. Τώρα ο Έλληνας πρέπει να τα σκάσει στην Delta για να τον πάει με ενα Β767 στο προορισμό που έιχε συνδέσει με την ΟΑ. Προσωπικά με στεναχώρισε πολύ αυτή η επιλογή της Olympic Air...
Δηλαδή αγαπητέ, εσύ πόσες φορές πήγες στο JFK με ΟΑ;
Εγώ προσωπικά μόνο μία φορά πήγα με ΟΑ (ήταν το 2004 όταν, λόγω δουλειάς, πλήρωσαν άλλοι τα εισιτήρια).
Όλες τις υπόλοιπες φορές, (που πλήρωνα τα εισιτήρια από την τσεπούλα μου) προτιμούσα τα connection άλλων εταιρειών που έριχναν το κόστος κατά (πάρα) πολύ.

Ξέρει κάποιος τι έγινε τελικά με τις άγονες γραμμές? Με τι αεροπλάνο πέταξε σήμερα για Πάρο?

Paros Olympic Airlines OP 064 2/10/2009 18:15 2/10/2009 16:30
Δεν πεταξε ακομα.. Και εχει και καποιες αλλες καθυστερησεις.. (για Μυκονο 3:45 ωρες.. :? , Βουδαπεστη, Μηλος, Τιρανα, Ιωαννινα, Αλεξανδρουπολη, Λημνος, Ηρακλειο κλπ κλπ κλπ ). Τουλαχιστον σε πρωτη φαση συνεχιζει την.. παραδοση! :twisted:

Olympic Airlines <<< μπαχαλο με τις αγονες; :mrgreen:

Ναι, αλλά μέχρι σήμερα το πρωι τα μικρά Dash δεν πετάγανε γιατί οι πιλότοι δεν είχαν την πιστωποίηση. Οπότε με τι αεροπλάνο πέταξε η Πάρος?

Ρε φιλε αν δεις το εγραψα πριν την προγραμματισμενη ωρα εκτελεσης της πτησης (1830)! Αν ειχα μαντικες ικανοτητες και ηξερα απο εδω που ειμαι με τι θα πεταξει απο την Αθηνα, θα ειχα τη δικια μου αεροπορικη εταιρεια! :mrgreen:

Μακεδόνα η νΟΑ δεν πετάει στη Βουδαπέστη.

gmm, έγιναν η ΟΑ062|3, ΟΑ048|9, ΟΑ064|5 με το SXBIW (και με αρκετή καθυστέρηση)

Σωστος jerry, στο real time του ΑΙΑ εχει απο πανω τη Ροδο που ειχε μια καθυστερηση (μουαχα) και αυτη και μπρεδευτηκα και δεν ειχα κανει τσεκ τις εταιρειες.. :oops:

Jerry, η 064 για Πάρο εγινε με το ΑΤR? Νομίζω οτι τα ATR είναι πολύ μεγάλα για το διάδρομο της Πάρου. Έτσι δεν είναι?