DrAvalanche
Low-Cost-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- THA
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGTS
Χωρίς να είμαι ειδικός επί του θέματος, βρίσκω υπερβολικό μια εταιρία κράτησης εισητηρίων να είναι υποχρεωμένη να σε ενημερώσει για τα ταξιδιωτικά έγγραφα που απαιτούνται για ένα ταξίδι. Τα ταξιδιωτικά έγγραφα διαφέρουν από χώρα σε χώρα, αλλά και από άνθρωπο σε άνθρωπο. Θα δόσω ένα παράδειγμα. Για να ταξιδέψω στο εξωτερικό με το ανήλικο παιδί μου, απαιτείται ή έγγραφη συνέναιση της συζήγου μου. Συνεπώς, μπορεί να πάω στο αεροδρόμιο και να μου αρνηθούν την επιβίβαση του παιδιού μου. Αν όμως μαζί ταξιδεύει και η σύζηγός μου, αυτό το έγγραφο δεν είναι απαραίτητο. Έχει τύχει αρκετές φορές να ταξιδέψω ιδιωτικά και συνήθως πριν κλείσω τα εισητήρια μαζεύω πληροφορίες για αυτά τα πράγματα (το πιο σίγουρο είναι η πρεσβεία του κράτους που θα πάω). Επίσης υπήρχαν παλιότερα ιατρεία ταξιδιωτικής ιατρικής σε νοσοκομεία που γνωρίζουν τι αγωγή πρέπει να πάρει κανείς. Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν ακόμα. Επίσης, ο οικογενειακός μου γιατρός πολλές φορές το ψάχνει και με ενημερώνει.
Όπως και να έχει, σήμερα δεν είναι τίποτα δύσκολο να βρεις αυτές τις πληροφορίες.
Όπως και να έχει, σήμερα δεν είναι τίποτα δύσκολο να βρεις αυτές τις πληροφορίες.