Διαγωνισμός για το νέο λογότυπο

Re: Λογότυπο ΟΑ

«Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει;». Βλέπω μπήκες φορτσάτος πάλι και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μείνεις καιρό εδώ...

Η έλλειψη φαντασίας είναι διάχυτη νομίζω...

Δλδ συγγνώμη....η δεύτερη πρόταση γιατί χρειάστηκε 2 δημιουργούς?? τόσο πολύπλοκο ήταν το να σκεφτούν να μην αλλάξουν τίποτα?? Μόνο η πρώτη τρώγεται...οποιος βιάζεται σκοντάφτει..

η γραμματοσειρα της πρώτης τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει?? βοήθεια κανείς?? Πάντως τώρα που τα ξαναβλέπω το ιδανικό θα ήταν οι κύκλοι της 3ης πρότασης με την γραμματοσειρά της πρώτης

Είμαι ο μόνος που τα θεωρώ αδιάφορα και τα 3????

οχι δεν εισαι ο μονος
εγω πάλι ψήφισα το δεύτερο γιατι παραπέμπει στο παλιο,ιστορικό λόγοτυπο της ολυμπιακής..οι διαφορες είναι στα χρώματα των κύκλων..η πρώτη μου θύμισε παιδική χαρά
Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το πως θα βάψουν τα αεροπλάνα

dtrach":3imuahd9 said:
η γραμματοσειρα της πρώτης τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει?? βοήθεια κανείς?? Πάντως τώρα που τα ξαναβλέπω το ιδανικό θα ήταν οι κύκλοι της 3ης πρότασης με την γραμματοσειρά της πρώτης

Μήπως αυτό???
http://www.aaronjanes.co.uk/images/clie ... lidays.gif

Έχω απογοητευτεί εντελώς. Το πρώτο είπαμε θυμίζει την Olympic Holidays (γνωστό tour operator), το δεύτερο μπορεί να το κάνει και ένα δεκάχρονο με βασικές γνώσεις photoshop και το τρίτο μου φάνηκε απλά παιδικό!!! Και είναι και τα 3 από επαγγελματίες!!!!

Εγώ πάντως επιμένω στην δική μου πρόταση… :D
gallery/image_page.php?album_id=71&image_id=16928

Οχι και οι 3 είναι αδιάφορες. Το προηγούμενο λογοτυπο της ΟΑ οι κύκλοι συμβόλιζαν και από κάτι. Τώρα έχω την εντύπωση πως τα φτιάξανε έτσι για την πλάκα. Μπορώ να πω πως το πρώτο είναι κάπως καλύτερο από τα άλλα δύο. Και αυτό ψήφισα.
Σύμφονώ πως η πρόταση του plekkas είναι σαφώς ανώτερή από αυτά τα τρία.

Και οι τρεις επιλογές με απογοήτευσαν. Καμία πρωτοτυπία, κανένα ενδιαφέρον... Πως κατέληξαν σε αυτές; Το έχω απορία.

Θα συμφωνήσω καμία πρωτοτυπία, δεν μου άρεσε κανένα..