Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ενω εχει το PVK-JSH..... Αν ηταν για Ηράκλειο θα το καταλαβαινα.... Πολλοι θα πηγαιναν ειδικα το καλοκαίρι διακοπες στην Κρήτη

Last edited by a moderator:
Το άγονο Αλεξανδρούπολη Σητεία έχει πλέον λόγο ύπαρξης? Και κρατικής επιδότησης?
το εχω ξαναγραψει... υπαρχουν εξαιρετικα "ευαισθητοι" λογοι που υπαρχει το συγκεκριμένο.... δρομολόγιο...

το ιδιο και για της "πρεβεζης" αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο....
( αναμεσα στα δυο σε περιπτωση επιλογης θα κρατηθει το AXD...)

Η διαφωνία μου δεν είναι στο δρομολογιο καθεαυτο, αλλά στο τελικο προορισμό... Επιμένω το Ηράκλειο θα ειχε λογική

το εχω ξαναγραψει... υπαρχουν εξαιρετικα "ευαισθητοι" λογοι που υπαρχει το συγκεκριμένο.... δρομολόγιο...

το ιδιο και για της "πρεβεζης" αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο....
( αναμεσα στα δυο σε περιπτωση επιλογης θα κρατηθει το AXD...)
Όλοι αυτοί οι "λόγοι" δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν τώρα απο το HER παρά μόνο στη Σητεία?
Πέρα απο τοπικιστικούς και μικροπολιτικούς λόγους σε τι εξυπηρετούσε την Κρήτη και τον Έβρο η μοναδική τους αεροπορική σύνδεση να είναι στο JSH?

όχι δεν μπορούν

και δεν προκειται ούτε για τοπικιστικους ούτε για μικροπολιτικους λόγους

ούτε επισης για να "βολεψει" την εταιρια (για να το βαλω και "εντος θεματος") ή ανταγωνιστες της (και γνωρίζουν ολοι τι εχω αναφερει για την αιγαιου πολυ πριν το "ολο σκηνικο" της πανδημιας -και δεν εχει αλλαξει και τιποτα)

τέλος (για να κλεισω και "ομορφα" την ολη κουβεντα περι του συγκεκριμένου)

εντελώς ειρωνικα το συγκεκριμένο δρομολόγιο (δεν ξερω για το αλλο) οταν ειχε ξεκινήσει τα πρωτα χρονια ....είχε εξαιρετικες πληροτητες... που ειχε κανει και τρομερή εντυπωση σε οσους ειχαν "εμπλακει" τότε.

Είχα μια απορία, βλέπω δρομολόγια φέτος για JMK, JTR, HER,CHQ που είναι βραδινά τουτέστιν φεύγουν από Αθήνα μεταξύ 23:00 - 01:00 και την επόμενη ημέρα αναχώρηση στις 06:30 το πρωί (Makes sense υπό την έννοια οτι μαζεύει τους ξένους που μετά μέσω ATH τους επαναπροωθεί στους Ευρωπαϊκούς προορισμούς).

Τα πληρώματα αυτών των πτήσεων τι κάνουν; Μένουν στα νησιά και αλλάζουν πτήση μέσα στην επόμενη ημέρα ή μένουν ξάγρυπνα μέχρι το πρωί μέχρι να φύγει η πρωϊνή πτήση;

Σε ολα τα αεροδρόμια που αναφέρεις η Α3 εχει βάσεις την θερινή περίοδο και αρα πληρώματα που ζουν
εκει αυτό το διάστημα.

Καλημέρα σας, θα ήθελα μια εκτίμηση. Είχε ακυρωθεί ένα δρομολόγιο ATH-AGP για αρχές Σεπτεμβρίου και απ' ό,τι βλέπω εδώ και μήνες η Aegean δεν εμφανίζει πέραν του δρομολογίου τέλος Αυγούστου. Υπάρχει καμία πιθανότητα κατά την γνώμη σας (εμένα προσωπικά μου φαίνεται απίθανο) να βάλει δρομολόγια και για τον Σεπτέμβρη;
Το λέω γιατί δεν έχω ζητήσει το voucher εν αναμονή τυχόν επαναπρογραμματισμού του δρομολογίου και για να μην χάσω την δωρεάν αλλαγή του.

To SKG-LHR της Α3 γιατί έχει εξαφανιστεί; Το ανακοίνωσαν με φανφάρες κ τώρα που έρχονται οι Άγγλοι δεν φαίνεται πουθενά ..Που δεν έρχονται μόνο Άγγλοι...