Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Να κάνω μια χαζή ερώτηση.
Γιατί δεν υπάρχει δρομολόγιο Αθήνα Όσλο;

Eξαφανιστηκαν τα LHR-JMK/JTR της Α3..Εχει να κανει με το οτι ειμαστε σε πορτοκαλι λιστα και οι κρατησεις δεν..βγαινουν;

Πέφτω από τα σύννεφα... Ίσως και όχι, γιατί κάποιοι το βλέπαμε και (ευτυχώς δε) το παίξαμε.

Επί του προκειμένου, νομίζω πως ξηλώθηκαν κάποια από τα ουτοπικά περιφερειακά δρομολόγια ex-JTR/JMK (π.χ. για MAD, ZRH, MUC). Οι περισσότερες Ιταλίες μένουν.

Το αστείο είναι πως σήμερα έγινε η (πρώτη; ) πτήση JTR-MUC (με το SXDGF που ήρθε ferry από Αθήνα) που μάλλον θα είναι μία από τις δύο(; ) που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι (η δεύτερη είναι την Πέμπτη) και δε φαίνονται άλλες πτήσεις ως Αύγουστο. Αναρωτιέμαι τι πληρότητα έχουν αυτές οι πτήσεις...

Αν δεν απατώμαι το CFU-LGW έχει μείνει ως έχει, οπότε ανεξαρτήτως amber list, ίσως απλά συμμαζεύουν ό,τι δεν έχει ζήτηση και το κάνουν rerouting μέσω ATH (μπας και γεμίσει και καμία πτήση). Με δεδομένο πως πολλά από αυτά τα περιφερειακά δρομολόγια θα τρέξουν Ιούλιο, ας μην ξαφνιαστούμε αν ξηλωθούν εντός του Ιουνίου.

Οσο δεν ξεκαθαριζει η κατασταση με τις λιστες της Μ.Βρετανιας για τα νησια κανεις δεν μπορει να κλεισει πακετο διακοπων γι'αυτα και ειναι λογικο απο την οπτικη μου. Και εγω εχω δει πτησεις και πτησεις ειδικα για Αθηνα αλλα να περιμενουν τις μισες.. ΑF/KLM υποτιθεται για Αυγουστο θα φτανουν συνδυαστικα μαξιμουμ εως και 12 για Αθηνα... Περιμενω τις μισες..

Μα ακρετές από τις πτήσεις από / προς Αθήνα είναι γεμάτες! Ίσως γι΄αυτο δεν ακύρωσαν αυτές τις δύο πτήσεις, γιατί δεν θα μπορούσαν να κάνουν rerouting μέσω ATH.

Και στο MUC-SKG έχω την εντύπωση ότι επαναφέρθηκαν ξανά κάποιες πτήσεις, που για κάποιο χρονικό διάστημα δεν υπήρχαν (παρόμοια και η OS στο VIE-SKG – έχει βάλει επιπλέον πτήσεις / επανέφερε ακυρωμένες).

Δηλ. προφανώς υπάρχει ξανά κάποια ζήτηση, ιδιαίτερα εκεί, που άνοιξαν τα ταξίδια / καταργήθηκε η καραντίνα. Αυτό φυσικά δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα αρχικά προγράμματα (με δρομολόγια και συχνοτήτες πολύ πάνο απ΄ αυτά που είχαμε το 2019) των αεροπορικών ήτανε υπερβολικά, και αναμενόμενες οι ακυρώσεις....

To δικτυο σε JTR σχεδον αποδεκατιστηκε..δεν βγαζει καμία απευθείας πτηση μεσα στη σεζον MAD,MUC, MXP,FCO,VCE,ZRH..Προς το παρον εμεινε μονο το CDG..Σε JMK αφαιρεσε LYS,MAD,TLV...Eικαζω οτι μεγαλο ρόλο επαιξαν, εκτος απο τις ιταλικες εταιρείες και τα δεκαδες νεα δρομολογια των FR, W6 ειδικα στην Σαντορίνη όπου η W6 έχει φτασει τους 22 προορισμούς

Πάει και το SKG-WAW που θα αρχιζε αυριο..Δεν υπαρχει πουθενα στο συστημα κρατησεων το καλοκαιρι..."Η μεγαλη αναπτυξη της βασης στην Θεσ/νικη" που γιορταζαν καποιοι μπροστα στους δημοσιογραφους...

Πράγματι, το ζουμί είναι πως εκτός του HER-AXD, θα έχουμε και CFU-HER (με το ίδιο αεροσκάφος), οπότε μπορεί κάποιος να πετάξει από CFU-AXD μέσω HER :banana: . Στις πτήσεις θα παρέχεται και C class που προς το παρόν είναι φτηνότερη από την Υ γιατί μάλλον δεν έχουν φορτωθεί όλα τα booking classes (τουλάχιστον φαίνεται μόνο ComfortFlex)

CFU-HER --3--6- 0810-0930 OA490 320 (31JUL-28AUG)
HER-AXD --3--6- 1010-1125 OA492 320 (31JUL-28AUG)
AXD-HER --3--6- 1200-1315 OA493 320 (31JUL-28AUG)
CFU-HER --3--6- 1355-1515 OA491 320 (31JUL-28AUG)

Στο HER-CFU θα υπάρχει ανταγωνισμός με την FR (που θα πετάει 1--4--7), ενώ να θυμίσουμε πως η GQ πετάει το άγονο JSH-AXD.

Επίσης, προστίθεται και 1/weekly RHO-TIA (κάπως έτσι να δείτε που θα ξαναβραβευτούν ως best regional).

RHO-TIA ---4--- 0750-0830 OA486 320 (29JUL-02SEP)
TIA-RHO ---4--- 0915-1155 OA487 320 (29JUL-02SEP)

Το άγονο Αλεξανδρούπολη Σητεία έχει πλέον λόγο ύπαρξης? Και κρατικής επιδότησης?