Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Διαφήμιση υπάρχει αφού πρέπει να ήρθε σε όλους mail με την έναρξη δρομολογίου αφού το έβαλε σε έκπτωση 20% μαζί με άλλες 7 πόλεις (Ερμπίλ, Μπακού, Γιερεβάν, Τιφλίδα, Βαρσοβία, Βελιγράδι, Βουκουρέστι και Σόφια, μεταξύ 23/02/2025 – 26/10/2025)
Δε νομίζω ότι χρειαζόταν κάτι το έξτρα ιδιαίτερο για έναν τέτοιο προορισμό.
Ένας τέτοιος προορισμός θέλει λίγο παραπάνω για εμένα Όχι να τον αναφέρεις ανάμεσα σε μια προσφορά. Τέλος πάντων. Αυτοί ξέρουν καλύτερα αν έκαναν αρκετά ή όχι.

Διαφήμιση υπάρχει αφού πρέπει να ήρθε σε όλους mail με την έναρξη δρομολογίου αφού το έβαλε σε έκπτωση 20% μαζί με άλλες 7 πόλεις (Ερμπίλ, Μπακού, Γιερεβάν, Τιφλίδα, Βαρσοβία, Βελιγράδι, Βουκουρέστι και Σόφια, μεταξύ 23/02/2025 – 26/10/2025)
Δε νομίζω ότι χρειαζόταν κάτι το έξτρα ιδιαίτερο για έναν τέτοιο προορισμό.
Δηλαδή με ένα email γίνεται διαφήμιση; Που οι περισσότεροι τα σβήνουν κατευθείαν; Στο προφίλ τους στο Facebook έχουν κάνει από αρχή της χρονιάς 2 αναρτήσεις . Μια για την AEGEAN Technics και μια για να πούνε καλή χρονιά. Στο instagram καμία αναφορά ανάμεσα στις 7 αναρτήσεις τους. Στο Χ μόνο 2 δημοσιεύσεις και αυτές για τα γεγονότα στη Σαντορίνη και καλή χρονιά. Ποιο τζάμπα διαφήμιση από τα σόσιαλ δεν υπάρχει....
Τώρα για τι σόι στόχο ταξιδιώτη στοχεύανε δεν το καταλαβαίνω. Τα εισιτήρια ήταν 150-200 πήγαινε έλα. Προσιτή τιμή για όλους. Να καταλάβω το Ερμπιλ ότι έχει ένα συγκεκριμένο κόσμο...ναι.

Μα δεν νομιζω να στοχευει στο μεσο ελληνα ταξιδιωτη/επιβατη αυτο το δρομολογιο.

Σε ποιον στοχευει, στον Βαρδινογιαννη; οταν Easyjet, Ryanair, Transavia, Eurowings etc κουβαλάνε κ την κουτσή Μαρια για ενα 3μερο απο την Ευρωπη ολο το χρονο, σε ενα ομολογουμενως μεγάλο νησι με ποικιλομορφια τοπίου, κλιματος, πανιδας κτλ όπου δεν ειναι μονο για "καλοκαιρινες" διακοπες αλλά για μια πιο ζεστη αποδραση με πολιτιστικα/-σμικα στοιχεια, φυση κ νυχτερινη ζωη για οσους θελουν,τυπου Μαλτα, Κατανια, Μαλαγα κτλ..Η διαφημιση/προωθηση ηταν μηδενικη
Εαν βεβαια το εβαζε η FR από 25ε να δεις που θα ειχε διαφορετική έκβαση...

Δεν κατάλαβα. Ποιο είναι το μεγάλο νησί με ποικιλομορφία τοπίου κλίματος κλπ; Για το Erbil δε μιλάμε; Αλλάξαμε θέμα και δεν το κατάλαβα;

Το Erbil ήταν πάντα προορισμός από Αθήνα από πολλές Ελληνικές εταιρίες (κυρίως από τις short lived) για συγκεκριμένους σκοπούς και όχι για διακοπές ή τουρισμό. Για το Ιράκ μιλάμε, όχι για τις Μαλδίβες!!!

Έχει γίνει παρεξήγηση. Υποθέσαμε ότι η το μήνυμα σου ήταν απάντηση στην δική μου και του ale3 αναφορά στην ελλιπή διαφήμιση για το LPA