Delta στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και εις ανωτερα.....
Και ακομα ΔΕΝ εχουμε δει τον πατο του βαρελιου. :wall:

Σχετικά με την αποχώρηση της Delta, τα slots τελικά η Ολυμπιακή τα έχει πουλήσει ή νοικιάσει στην Delta; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να δραστηριοποιηθεί άλλη εταιρία;

και ειναι λογικη η αποχωρηση μιας και ο ΑΙΑ ζητησε απο την Delta αυξηση τελων...Αμερικανοι σοβαροι ειναι,οχι <<Αμερικανακια>>....μεχρι τελος του χρονου θα εχουμε και αλλες ηχηρες αποχωρησεις εταιριων...αν δεν αλλαξει τακτικη ο ΑΙΑ...

H Delta πετούσε και πριν την αποχώρηση της ΟΑ από τις πτήσεις για JFK. Δεν χρειαζόταν, δηλαδή, να αγοράσει κάτι από την OA. Aν το έκανε, πιθανό είναι να το έκανε για να 'απελευθερώσει' το slot και να το χρησιμοποιήσει αλλού.
Τώρα, τα slots έχουν καθεστώς use it or loose it. Άρα αν δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις η αξία του δεν υπερβαίνει την αξία του χαρτιού στο οποίο είναι τυπωμένο, και στην ηλεκτρονική μας εποχή, μάλλον πιάνουμε το απόλυτο μηδέν. Δηλαδή θα έκανε και μεγάλη χάρη η DL στην ΟΑ αν πράγματι της αγόρασε (ή νοίκιασε) τα δικαιώματα...

πραγματικα λυπηρο. απο τις 5 απευθειας καθημερινες πτησεις για ΗΠΑ στο απολυτο μηδεν σε μολις 3 χρονια. και πουσαι ακομα, η Σοφια, το Βελιγραδι και το Βουκουρεστι οπως φαινεται δεν ειναι πλεον καθολου μακρυα.
δεν εχω λογια... :cry:

Είναι μια απεικόνιση της δραματικής οικονομικής κατρακύλας της χώρας μας. Σε συνδυασμό με τη 'δογματική' αντιμετώπιση του επιχειρείν, γενικότερα. Προσδεθείτε....

Απο την 1η Ιουνίου του 1966 με Β707 πέρασαν 46 χρόνια .Γυρίσαμε τόσο πίσω αραγε? Στο 1966?Βέβαια τότε είχαμε 144 θέσεις διαθέσιμες και τέλος πάντων το δρομολόγιο στάθηκε ενω υπηρχε και η TWA. και τα υπερωκεάνεια ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ και ΟΛΥΜΠΙΑ.Αργότερα 1974 πετούσαν 2 Β747 ΟΑ και ΤWA.Στην δεκαετία του 80 με ανταπόκριση Λονδίνο ειχε καλό μερίδιο και η British και οι φτηνιάρηδες ταξίδευαν με CSA μέσω Πράγας με IL-62!! Ρε που φτάσαμε!!!!Τόσο χάλια ηταν οι πληρότητες?

Μεγα χαστουκι στον ΑΙΑ και ειδικα σε εμας στεις ΗΠΑ
Ξερω καλα οτι η περσυνη χρονια ηταν φοβερα ζημιογονα λογω της ΗΙΑ (η Δελτα ειχε καπου 400 ακυρωσεις σε μια εβδομαδα) με αποτελεσμα η Αθηνα να ειναι στο μικροσκοπιο
βεβαια ολοι ξεραμε τι εστι ΗΙΑ αλλα ο κοσμακης εχασε τα λεφτα του αφου ακομα χρωστανε λεφτα.

Παντως εκτως απο την Αθηνα σταματαει και την Ρωμη και Νικαια το χειμωνα, ελπιζουμε να την ξαναδουμε το καλοκαιρι το 2013. Οσο για τα slots της ΟΑ δεν νομιζω αλλη εταιρια να ενδιαφερεται

Κριμα μεγαλη ζημια για τον ΑΙΑ :wall:

κριμα πραγματικα...την εχω τιμησει στο jfk-αθηνα απειρες φορες τα τελευταια 10 χρονια...εντυπωση μου κανει η αποφαση αυτη μιας και οποτε εχω ταξιδεψει παντα ειχε πολυ καλες πληρωτητες(ανω του 80%)...
ακουγεται στην πιατσα πως η AA απο jfk(με καθε επιφυλαξη) kai η united απο newark(το παλιο δρομολογιο της continental) περιμενουν στην γωνια να ξεκινησουν allseason πτησεις προς αθηνα μιας και η delta το παει για seasonal...
μεγαλη απωλεια...