Delta στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αρα γιατι η Ελλαδα πληρώνει τα ίδια με τριπλάσιο κόστος και μας αποχαιρετανε σιγα σιγα οι εταιρίες και οι τουρίστες;

Φαίνεται πώς παίζονται άλλα παιχνίδια όσον αφορά την Ελλάδα. Τα οποία φυσικά δεν ταιριάζει να αναλύσουμε στο φόρουμ αυτό. Πάντως θα το πώ, ακόμα κι αν πονέσει. Έχουμε χάσει πλέον την αξιοπιστία μας, σε τέτοιο σημείο, όπου δεν πρέπει να μας κάνει καθόλου εντύπωση ακόμα και αν βγάλουν εντελώς την Αθήνα από το πρόγραμμά τους, όλες οι ξένες εταιρείες... Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά στις εποχές που ζούμε δε νομίζω να είναι...

DELTA S12 Trans-Atlantic Operation Changes as of 05DEC11
by JL

New York JFK – Athens Daily Airbus A330-300

Following Routes cancelled. Note the information in ( ) represents operations in S11:
Atlanta – Athens (4 weekly 767)

Απο το Airline Route (σημερα)

Διαβάζω σωστά? Daily η ΝΥ? Τη ΗΙΑ τη ρώτησαν? :twisted:

Καλο η ΗΙΑ θα σκορπίσει εθνική υπερηφάνεια όπως πάντα
Νέα Υόρκη Αθήνα με ένα δολλαριο

πληζ πληζ που έλεγε και η θεία απο το Σικαγο

Πάντως για Πάσχα που έβλεπα τιμές ένα λέω
We miss continental united whatever

Γειά σας παιδιά..Νέος στην παρέα σας..Αλέξανδρος λέγομαι..Τι πληροφορίες έχετε για την Delta ? Θα μείνει Ελλάδα ή θα φύγει? Πάντως στο booking στο site της στις απευθειας πτήσεις έχει 85-90% πληρότητα..

Καλησπέρα!

Χτες πέταγα από JFK και λόγω ενός ατυχήματος έχασα τη δυνατότητα να περάσω την αποσκευή μου μαζί με το αεροπλάνο. Ευτυχώς είχα κάνει checkin!..
Ήθελα να ρωτήσω, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να μου τις στείλουν μέσω Delta με άλλον τρόπο (οι βαλίτσες έμειναν πίσω, σε συγγενή μου); Ή με κάποιον άλλον τρόπο;

Ευχαριστώ!

Φιλτατοι metalheads...Καλησπερες και Χριστος Ανεστη!
Εχουμε καμια ενημερωση για την συνδεση με Atlanta για φετος το καλοκαιρι?
cheers

Δεν γνωρίζω κατά πόσο αυτός που το μεταφέρει έχει ακριβείς πληροφορίες, αλλά ίσως να πούμε bye bye ΚΑΙ στην Delta τον επόμενο χειμώνα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο... :banana: :banana:

Πάντως, η αλήθεια είναι, με αναζήτηση στο Delta.com, πτήσεις δεν βρηκα... :?

:arrow: http://www.airliners.net/aviation-forum ... n/5450666/ (απάντηση 13η και τυχερή...)

Oh dear....

Σαν έτοιμο από καιρό, σα θαρραλέο,
αποχαιρέτα την, την υπερατλαντική σύνδεση με Ν. Υόρκη και την Delta που φεύγει...

http://airlineroute.net/2012/04/30/dl-ath-w12cxld/

Υπάρχει η Hellenic Imperial. :wall: :wall: :wall: :wall: