Πράγματι το 330 ήταν κλάσεις ανώτερο του 767 που είχα πετάξει στην ίδια διαδρομή πριν από ενάμιση χρόνο περίπου.
Ειδικά το IFE ήταν αρκετά καλό!
Όσο για το JFK, έχω πετάξει με AF, πΟΑ, Continental, AA, jetBlue και συνεπώς έχω δει σχεδόν όλα τα terminals και έχω να πω ότι της Delta είναι το πιο στενό μακράν! Ειδικά το γεγονός ότι έχουν τα πάντα το ένα πάνω στο άλλο (παράλληλα είναι η ουρά του security, του baggage drop και του self check-in, σε απόσταση 2 μέτρων η μία ουρά από την άλλη σε έναν πολύ στενό χώρο και μετά η ΜΙΑ και μοναδική μαγνητική πύλη στο security κάνουν το εν λόγω terminal το χειρότερο μακράν! Όταν χρειάζεσαι περίπου 1:30 ώρα από την ώρα που θα φτάσεις στο terminal μέχρι να έχεις περάσει το security και όλο αυτό στιβαγμένος όπως περιέγραψα παραπάνω, δεν είναι ό,τι καλύτερο...
Σε όλα τα άλλα terminals του JFK αλλά και σε LAX, Detroit, Miami, Newark, LGA που έχω χρησιμοποιήσει υπάρχει τουλάχιστον δεκαπλάσιος χώρος στο check-in, baggage drop, security... Αν και διαβάζω ότι κυκλοφορούν φήμες ότι η Delta θα το γκρεμίσει άμεσα το terminal και θα χτίσει νέο (οι φήμες λένε για κλείσιμο στο τέλος του φετινού καλοκαιριού)...