Delta στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Low cost LH; :?

Αν δεις την προσφορα που "ποσταρα" θα δεις οτι ναι, ειναι low cost οσον αφορα τις τιμες, με το service ομως να βρισκεται σε ικανοποιητικο επιπεδο..

Ξερουμε τι συνεβη με τις πτησεις της Δελτα απο Αθηνα αυτες τις μερες?
Η χθεσινη ακυρωθηκε και η σημερινες ( αφου ακυρωθηκε η χθεσινη ειχαμε δυο σημερα) εχουν και αυτες μεγαλη καθυστερηση...

από seven4seven την Σήμερα, 14:31

Aν καποιος γουσταρει τα 767, σημερα στο LGAV κατα τις 1300 θα εφτανε σε οργασμο.
Ειχε κατω (μαζι):
2 764 Delta (και τα δυο με τεχνικο, η σημερινη και η χτεσινη ΝΥ)
1 763 της ιδιας

η απαντηση απ τον 747,,τεχνικο προβλημα

Αθήνα-Ατλάντα η Delta;

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    58,6 KB · Προβολές: 1.056
Εδώ κ κάποιες σεζόν...........

flesland":3cs19cly said:
Η απάντηση έρχετε από τη μέγιστη ΗΙΑ, που θα ξεπετάει το δρομολόγιο με τζατζίκι και χωρίς ife. Το 'χα ξαναγράψει κάπου και το πιστεύω ακράδαντα, σε τέτοια δρομολόγια 767 με overhead screens (ή ούτε καν) και τιμές στα 650Ε min δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικά το 2010 όταν η AF πάει τους Γάλλους με Α380, η SIN από FRA με χλίδα, και η low cost LH με 280Ε return... Κάποτε θα ξυπνήσουν οι βοσκοί και θα πάνε για αλλού, ανατολικά ή δυτικά και έστω κ με μια καθυστέριση 1-2 ωρών. Θα έλεγα ότι η Δ άργησε κιόλας.
Όπως ανέφερα παραπάνω εγώ το Πάσχα πέταξα και στα δύο σκέλη του ταξιδιού με 767-400 (ΕR?) και προσωπικές οθόνες με ικανοποιητικότατης ποικιλίας IFE on demand. To service ήταν αξιοπρεπέστατο και το προσωπικό φιλικότατο και εξυπηρετικό. Δεν καταλαβαίνω προς τι όλη η γκρίνια για τις πτήσεις της Delta...

Η γκρίνια είναι για τα 767-300 τους, τα οποία φαίνεται πως δεν ανταποκρίνονται στα αντίστοιχα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ανταγωνισμού, ως προς την άνεση και τις παρεχόμενες διευκολύνσεις στον επιβάτη.

Συμφωνώ αλλά νομίζω πως από τον Απρίλιο και μετά πετάνε (για Νέα Υόρκη τουλάχιστον) μόνο 767-400... Είμαι σχεδόν σίγουρος. Και πλέον Α330.

Πάντως η κράτησή μου στις 7/20 μου βγάζει Α333 προς Αθήνα και Β767 προς Ατλάντα.