Cabin Crew στη Ryanair

Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Δεν μενω Αθηνα οποτε...
Οσο για τα υπολοιπα θα δω τι θα κανω.
Ευχαριστω και παλι!!

παιδιά, καλησπέρα σε όλους!
μήπως ξέρει κάποιος αν ο εθελοντισμός θεωρείται gap ή αν χρειάζεται reference κι από εκεί?

Καλησπέρα σε όλους και όλες,
Ήθελα να ρωτήσω,open day στην Αθήνα θα γίνει ή μόνο αυτά που γίνονται στη Θεσσαλονίκη;

Καλημέρα Ηρώ!
Δεν ξέρω συγκεκριμένα αυτό που ρωτάς... Φαντάζομαι θα ξέρεις αυτή τη διεύθυνση: http://www.crewlink.ie/en/recruitment-days

κάτω από την λίστα των επόμενων assessment days έχει την επιλογή "can't see your location" όπου υπάρχει online αίτηση και για την Αθήνα.

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω κάτι πιο συγκεκριμένο...

Αννάκι σ ευχαριστώ.
Ναι το ξέρω, έχω ήδη συμπληρώσει τη φόρμα απλά έλεγα μήπως έχει ανακοινωθεί κάτι για Αθήνα και το χα χάσει. Σ ευχαριστώ και πάλι!

Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα να ρωτησώ σχετικά με τα referees της Raynair.
Δεν γνωρίζω καθόλου την όλη διαδικασία γιατί δεν μου έχει ζητηθεί ποτέ.
Οι εργοδότες μου θα συντάξουν μια συστατική επιστολή ή θα μου στείλουν κάτι συγκεκριμένο απτην Raynair να συμπληρωθεί απτους πρωην εργοδοτες μου; Συγγνωμη για την ερωτηση μου αλλα σας ξαναλεω δε γνωριζω καθολου την ολη διαδικασια:)) Ευχαριστω πολυ

Αφού συμπληρώσεις τα χαρτιά που θα σου στείλουν απο την Ryanair στα οποία θα σου ζητείτούνται τα στοιχεία όλων των προηγούμενων εργοδοτών σου που ήσουν τα τελευτεία πέντε χρόνια (αν πήγαινες πανεπιστήμιο-σχολείο μεσα σε αυτά τα πέντε χρόνια πρεπει να το αναφέρεις και απολουθείται η ιδια διαδικασία) και αφού στείλεις τα στοιχεία αυτά στην Ryanair τότε αυτη με τη σειρά της θα στείλει σε ολους αυτούς κάποια references τα οποια θα πρεπει να συμπληρώσουν οι εργοδότες σου και να το στείλουν πίσω, συνήθως με το ταχυδρομείο, όχι με μειλ. Εξηγεί τον τρόπο στο e-mail που στέλνουν.. Δε θέλουν συστατικη επιστολή, απλά ρωτάνε αν έχεις όντως δουλέψει σε αυτούς τις ημερομηνίες που έχεις δηλωσει και αν πιστεύουν πως υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο δεν θα έπρεπε να σου παραχωρήσει η Ryanair την Airport ID σου.

Το Εθνος αναφέρει σήμερα ότι αύριο γίνεται στη Θεσσαλονίκη Ryanair Recruitment Day...Επίσης θα γινει στην Αθηνα στις 20/8 και ξανά Θεσσαλονλικη στις 4/9..Μπήκα στο σάιτ τηςCrewlink αλλά σημερα έχει από τις πόλεις από τις 8/8 και μετα..προφανως το αυριανό στη Θεσ/νικη το δημοσίευσε πριν μερες..

*Τωρα το έμαθα..Αυριο στο ξενοδοχείο Royal στην Περαία το recruitment στην Θεσ/νικη..

θελω να ρωτησω οσες/οσους εχουν παει σε συνεντευξη της ryan τι περιπου ζητανε στο assessment day.με καλεσαν να παω στα χανια στις 31/10.

Σχετικά με την προκυρηξη για τα Χανιά άμα σε προσλάβουν εντέλει θα έχεις ως βάσει το αεροδρόμιο Χανίων ή μπορεί να σε πάνε και οπουδήποτε αλλού όπως Αθήνα,Ηράκλειο?