Cabin Crew στη Ryanair

Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

αννα μαλλον δεν καταλαβες πως παει το πραγμα...το οτι η εταιρεια εκανε 2 βασεις στην Ελλαδα δεν σημαινει οτι και εσυ θα εισαι σε αυτες τις βασεις μετα την προσληψη σου. Μενεις τουλαχιστον ενα χρονο ηνωμενο βασιλειο και μετα σε μεταφερουν οπουυ θελουν αυτοι...θα εισαι παρα πολυ τυχερη αν επιστρεψεις Ελλαδα...

Μμ κατάλαβα!Δλδ οι βάσεις δεν έχουν σημασίες ποιες είναι γιατι οι εταιρίες σε μεταφέρουν όπου λογικά χρειάζονται προσωπικό!κατάλαβα ευχαριστώ πολύ!

Επίσης θα ήθελα να κάνω και άλλη μια ερώτηση!έχω ένα ένα μικρό πρόβλημα με την μέση μου(σκολιωση) το οποίο δεν με εμποδίζει στις κινήσεις μου ούτε στην σταση μου γτ το προλαβα στην αρχη και μονο αν εξετασεις την σπονδυλικη μου θα το καταλάβεις..θα υπάρξει καποιο προβλήμα με αυτό?

οχι κανενα μην ανυσηχεις ! αν δεν υπαρχει καποιο κινητικο προβλημα δεν χρειαζεται καν να το αναφερεις ! καλη επιτυχια σου ευχομαι !!! :D

Ευχαριστώ πολύ!!Θα δω αν θα στείλω βιογραφικό γιατί δεν ακούω και πολύ καλά σχολεια για την εταιρία!αλλά και πάλι ευχαριστώ πολύ!!

Ryanair assessment day

Καλησπέρα
Εχω κανει αίτηση για το open day της Ryanair στην Αθήνα που γινεται στις 20 Οκτώβρη. Μου αρέσει γενικότερα ο χώρος αυτος αν κ εχω σπουδάσει κατι τελείως διαφορετικό και ειμαι πλέον 29 ετών. Θα ηθελα γενικότερα αν κάποιος εχει καποια πληροφορία πανω στη συμπεριφορα της αεροπορικής αυτής σαν εργοδότης αλλα κ σε γενικότερα θεματα του τι γινεται στο open day και ποιο ειναι το επόμενο βήμα ( απο εμπειρία σε προηγούμενα open day που έγιναν στην ελλαδα ) να μοιραστεί τις σκέψεις - γνώσεις του μαζι μας. Ευχαριστω
Να σημειώσω βεβαια οτι το training πληρώνεται απο τους υποψήφιους !!!!

Φίλε Άγγελε, λες ότι σου αρέσει ο Αεροπορικός χώρος αλλά δεν έχεις σπουδάσει κάτι αντίστοιχο. Πώς περιμένεις να προσληφθείς χωρίς κάποιο αντίστοιχο Πτυχίο?

Αναφέρθηκε για cabin crew αν κατάλαβα σωστά, οπότε σε αυτή την περίπτωση το πτυχίο που να χει να κάνει και με αεροπορία κιόλας τι σχέση έχει? Το πτυχίο δεν κάνει τη διαφορά και την εκπαιδευση την έχεις απο την αεροπορική που σε προσλαμβάνει. Οσο για τα υπόλοιπα που ρωτάς angelos_athens υπάρχουν αμέτρητες αναρτήσεις στο αντίστοιχο thread για το συγκεκριμένο θέμα και θα βρείς απαντήσεις για ότι ρωτάς

Απτα άτομα που μπήκας πρόσφατα στην εταιρία υπάρχει κάποιο να μας πει τις εμπειρίες του;

Χωρις να θελω να αποτρεψω κανενα,ειναι μια δυσκολη και απαιτιτικη εταιρεια που δινει σχετικα λιγα για αυτα που ζηταει(και δεν εννοω απαραιτητα οικονομικα).Παρολα αυτα αν πραγματικα θες να κανεις αυτη τη δουλεια ειναι μια καλη αρχη αλλα προσωπικα για μενα οχι μονιμη!