Cabin Crew στη Ryanair

Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Kαλημέρα σε όλους και όλες! Ήθελα να ρωτήσω κάτι: με τον όρο clearance εννοείτι το λευκό ποινικό μητρώο; αυτό πόσο καιρό κάνει να βγει;

Καλημερα σε ολους!!! Ναι το ποινικο μητρωο εννοουν.... Θελει καποιο διαστημα 1.5 εβδομαδας και εξαρταται που μενεις οποτε οσοι δεν το εχετε πρεπει να κινηθειτε λιγο γρηγορα :)

Καλημερα κι απο μένα!
Να ρωτησω σας εχουν στείλει δυο study packs έτσι?
Ενα Disability Awareness Training Feb 14 και το αλλο Student Handout Feb 2014.
Δεν θα πρεπε να μας στειλουν και καποιο αλλο σχετικο με την εκπαιδευση, που θα πρεπει να διαβασουμε?
Εχω βρει ενα στο internet αλλα ειναι της dalmac.
Ξερει κανενας κατι σχετικο??

Το study pack μας για την ωρα ειναι μονο αυτο η καθε εταιρια εχει το δικο της οποτε φανταζομαι οτι εμεις θα ασχοληθουμε αυτα για την ωρα!!

κοριτσια στα κεπ με ρώτησαν για το ποινικό μητρώο αν θέλω σφραγίδα Χάγης η απλό.Με τη σφραγίδα έχει και κάποιο κόστος.Εσεις ποιο επιλέξατε; και επίσης να το επικυρώσουμε ή έτσι;

Παιδιά, ρωτησα τον Miklos και είναι επίσημο: θα είμαστε όντως κάπου στο UK. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλους, εμένα μου το είπε γιατί τον ρώτησα κάποιες πληροφορίες για την επικύρωση της φωτοτυπίας διαβατηρίου... Οπότε το λέω με κάποια επιφύλαξη.

ΑΑΑΑΑ μαλιστα ωραιααα :) Κοριτσια οταν λενε References τι ακριβως εννοουν???? με εχουν μπερδεψει

Γεια σας,
Οταν λενε References απ οτι καταλαβα εννοουν να παρεις συστατικη επιστολη απο προηγουμενες δουλειες.
Για το ποινικο μητρωο δεν ξερω για τη σφραγιδα σιγουρα εγω παντως επειδη εχω γεννηθει στην Αθηνα, και πρεπει να εκδοθει απο εκει, μου ειπαν οτι μπορει να κανει μεχρι και ενα μηνα για να σταλει στα κεπ και να το παραλαβω, οποτε προσεξετε και ρωτηστε αν εχετε παρομοια περιπτωση...
Για τη φωτοτυπια του διαβατηριου που τη θελουν πιστοποιημενη ξερετε αν μπορουμε να το κανουμε στα ΚΕΠ?
Στην τραπεζα που ρωτησα μου ειπαν να παω εκει.

Λοιπόν νομίζω ότι πρέπει να έχουμε μαζί μας
-ταυτότητα
-διαβατήριο
-φωτοτυπια διαβατηρίου επικυρωμένη
-ποινικό μητρώο( με σφραγίδα ή απλό δεν ξέρω)
-training agreement
Όποια ξέρει κάτι ακόμη ας το συμπληρώσει

Καλημερα κοριτσια! Πηρατε ολοι τις βασεις σας? Υπαρχει καποια κοπελα που ειναι στο
Liverpool?