Cabin Crew στη Ryanair

Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Καλημέρα σε όλους!
Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβα: στα references του πανεπιστημίου δεν θέλουν καθηγητή? Αν όχι, ποιός μπορεί να είναι? Ξέρει κανείς?

Καλημερα!!
Σ' αυτο που θελει να στειλουμε με mail δεν ζηταει απο καθηγητη συγκεκριμενα. Ισως να θελει απο τη γραμματεια της σχολης.
Βεβαια σιγα μην απαντησουν απ τις γραμματιες...
Στο αλλο που θελουν να το χουμε μαζι μας θελει απο καθηγητη και εργοδοτη και θελουν και τηλεφωνο.
Αννα εσενα που σε στελνουν?

Καλημέρα Lucy κι ευχαριστώ!
Με στέλνουν Λίβερπουλ! Εσένα?

Εμενα στο Luton Λονδινο...
Ρε συ τι μπερδεμα με αυτα τα χαρτια που εστειλαν τωρα...
Δεν ξερω τι να γραψω

μεγάλο μπέρδεμα... ο υπολογιστής θα πληρώσει τα νεύρα μου φαίνεται...

Εμενα που με στελνουν Δουβλινο???Και ζητανε εκει τα μαλιοκεφαλα τους για ενα διαμερισμα πιο μικρο και απο το μπανιο μας??Ασε που και τα χαρτια που ζητανε ειναι παραλογα....Αν βγαλουμε ακρη μ αυτα που μας ζητανε....

Καλημερα παιδια!!
Να ρωτησω εχει καταλαβει κανεις τι ακριβως ζητανε για το UK Referance pack?
Εγω για παραδειγμα σπουδαζω τα τελευταια 5 χρονια. Πηγα σημερα στη γραμματεια της σχολης και τους ενημερωσα οτι θα τους στειλουν καποιο mail και θα ζηταν να κατι σαν αποδειξη οτι ειμαι γραμμενη και φοιτω. Αυτο που μου απαντησαν ειναι οτι κανενα απο τα εγγραφα δεν ειναι στα αγγλικα. Μπορουν να μου δωσουν μια βεβαιωση και να παω να τη μεταφρασω.
Επισης μου ειπαν οτι δεν μπορουν να ταχυδρομησουν τιποτα γιατι το πανεπιστημιο δεν εχει λεφτα...
Αν ξερετε τιποτα που μπορει να βοηθησει...

Μα τα e-mail που στέλνουν για το reference check στο UK είναι αρκετά τυπικά. Αυτό που πρέπει να συμπληρώσουν από τα πανεπιστήμια είναι ουσιαστικά πότε ξεκίνησες και πότε τελείωσες. Αν δεν έχεις πάρει ακόμη πτυχίο στο last course/end date θα βάλουν present. Κανένας εκεί στις γραμματείες δεν ξέρει να γράψει 2 ημερομηνίες στα αγγλικά; Συμβουλή μου γιατί ξέρω τι θα πεί ελληνική γραμματεία: Κυνήγησε το και στην ανάγκη πες τους εσύ τι πρέπει να συμπληρώσουν και πως. Και επίσης δεν ταχυδρομείτε τίποτα, στέλνουν πάλι το e-mail πίσω ( εκτός και αν h ryanair έχει διαφορετική διαδικασία γι αυτό). Επιπλέον να συμπληρώσω κάτι, αυτά τα χαρτιά με όλα τα references και τα ποινικά μητρώα πάνε στην ασφάλεια του αεροδρομίου που θα έχετε βάση, γιατί το id αυτοί το βγάζουν όχι η εκάστοτε εταιρία. Αν έχετε κενά μέσα στην τελευταία πενταετία (για το UK είναι πάνω από 14 ημέρες) λόγω ότι δε δουλεύατε κλπ αυτά πρέπει να καλυφθούν οπωσδήποτε και με προσωπικές συστατικές. Προς Θεού μη γράψετε ψέματα για δουλειές που υποτίθεται πως κάνατε γιατί θα το καταλάβουν 1000%. Μπορεί να χρειάζεται πολύ τρέξιμο και παίρνει χρόνο αυτή η διαδικασία αλλά όπως καταλαβαίνετε χωρίς id δεν μπορείτε να πετάξετε.

Γεια σου Flyaway! Εσυ δουλευεις ηδη σε καποια αεροπορικη?
Το προβλημα μου με τη γραμματεια ξεκιναει απο το οτι δεν κοιτανε τα mail τους και τελειωνει στο οτι μπορει να απεργουν απο την επομενη βδομαδα και δεν ξερω μεχρι ποτε.
Εγω πηρα σημερα μια βεβαιωση σπουδων και σκεφτομαι να τη μεταφρασω σε δικηγορο οπως το ποινικο μητρωο. Ξερεις μηπως αν αυτο θα τους αρκει?
Ευχαριστω για τις πληροφοριες κιολας...

Ναι στη BA. Να τους παίρνεις τηλέφωνο κάθε μέρα τότε για να τα κοιτάνε. Και δεν κάνω πλάκα, αν δε τους σπρώξεις δεν πρόκειται να δεις αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις αυτό. Σε μένα πχ θέλαν αποκλειστικά το email που τους στείλανε. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο γιατί μπορεί και να μην έχει νόημα αυτό που κάνεις. Νομίζω πως δε θα το δεχτούν όμως χωρίς και να είμαι και σίγουρη. Αν δεν βγάλεις άκρη με τα email ρώτα στη ryanair αν γίνεται να το στείλουν ταχυδρομικά στη γραμματεία έτσι ώστε να το συμπληρώσουν γραπτά και να πας εσύ μετά να το στείλεις πίσω. Όσο για τις μεταφράσεις για το ποινικό μητρώο θα σου έλεγα αν μένεις Αθήνα να πας στη μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου εξωτερικών για να μην πληρώσεις ότι έχεις και δεν έχεις σε δικηγόρο. Κάνει περίπου 3 εργάσιμες να το πάρεις πίσω