Cabin Crew στη Ryanair

Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Eγώ ερχομαι να μιλήσω-ρωτήσω για άλλο θέμα, αν έχει πιασει κατι το αφτί σας!
Όσοι έχουμε γίνει δεκτοί, είμαστε δεκτοί μόνο για αυτό το Training Course που ξεκινάει στις 8 Απριλίου ή συνεχίζει να ισχύει και μπορώ, αν θελω, να μην δηλώσω συμμετοχή σ αυτό αλλά στο επόμενο training course? Επειδή για να κάνουν κι αλλο assesment day σημαίνει οτι θα υπάρξει κι αλλο training course μετά τις 8 (λογικά!)..

Εν πάση περιπτώσει, η ερώτησή μου είναι αυτή, αν γνωρίζετε: Ισχύει μόνο για τις 8 Απριλίου ή μπορώ να δηλώσω και στο επόμενο;

Επειδη, αναφέρει κιολας στο μειλ σε ενα σημείο "Once you decide which course date you will be attending, you can arrange to pay your Registration Fee.". Αρα;

Καλησπέρα σε όλους!
Απ' ότι φαίνεται μας ενημερώνουν σταδιακά... Κι εγώ έλαβα το μέιλ ότι πέρασα επιτυχώς αλλά κοιτάζοντας τις λεπτομέρειες προβληματίζομαι πολύ ρε παιδιά... 700 ευρώ διαμονή και 500 εγγραφή, άντε πες, τα ξέραμε. Αλλά και τον πρώτο μήνα παραμονής μας στη βάση δεν θα έχουμε πληρωθεί ή θα έχουμε πληρωθεί πολύ λίγα. Ουσιαστικά πρέπει να τον πληρώσουμε απ' την τσέπη μας... Κάποιες φορές στην εκπαίδευση θα τελειώνουμε μετά τις 6 και θα πρέπει να μαγειρεύουμε για να τρώμε και μετά διάβασμα. Αν θέλουμε να τρώμε έξω θα μας βγει ο κούκος αηδόνι... Για 2,5 μήνες δηλαδή, θα βγει ένα budget διόλου ευκαταφρόνητο... Δεν ξέρω ρε παιδιά, όσο χάρηκα αρχικά, έβαλα κάτω τις λεπτομέρειες και δε νομίζω ότι θα μπορέσω να αντεπεξέλθω...

Να ρωτήσω η Ryanair αν Στ προσλάβει πληρωνει και τ διαμονή σου;;

Όχι, Lydia04, δεν πληρωνει τη διαμονη σου η Ryanair, εσύ είσαι υπεύθυνη γι αυτό!

Καλησπέρα σε ολεσ και συγχαρητηρια!!!!επιτελουσ χτεσ έλαβα κι εγω μαιλ οτι εχω περασει επιτυχως!!!απλα ηθελα αν καποια γνωριζει πωσ γινεται να μαθουμε τα επομενα date courses γιατι δε νομιζω οτι θα μπορεσω στισ 8 απριλιου!!αν καποια εχει επισησ την ιδια απορια ασ επικοινωνησει μαζι μου!!!

Eστειλα e-mail μήπως και μου απαντησουν, ρωτώντας αν μπορώ να παρεβρεθώ σε άλλο training course και αν ναι, πότε είναι αυτό, αλλά προς το παρον δεν έχω πάρει κάποια απάντηση και δε ξέρω αν θα πάρω!! Αν μου απαντήσουν και είναι θετική η απάντηση θα σας ενημερώσω.. Αν θελει κάποιοα-κάποιος ας στείλει και εκείνος, επειδή οσο πιο πολλοι είμαστε ίσως σε κάποιον απαντήσουν!!!

Υ.Γ.: Δεν είναι όλα κορίτσια! Υπάρχουν και αντρες ανάμεσά σας!! :p

Χαχαχα FuturePil μας συγχωρεις αλλα φταινε τα ψευδωνυμα!Εχει παντως και τηλεφωνα στο μαιλ.Ισως αν δοκιμαζες τηλεφωνικα αφου δεν βλεπεις καποια ανταποκριση...

Καλησπερα σε ολους , θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου διευκρυνισει κατι : περα απο το ποινικο μητρωο χρειαζεται να εχουμε και κατι αλλο μαζι μας?? Αν δεν κανω λαθος ειχαν πει οτι πρεπει να εχουμε αδεια εργασιας στο εξωτερικο . Αφου ειμαστε ευρωπαιοι πολιτες χρειαζομαστε και καποιο αλλο εγγραφο?? Εγω ειμαι ελληνοκαναδεζα γενημενη στην ελλαδα ομως πρεπει να εχω και καποιο αλλο εγραφο μαζι μου?? Εστειλα καποιο mail αλλα απαντηση δεν πηρα . Επιπλεον επειδη ενδιαφερομουν και εγω να παρακολουθησω καποιο αλλο προγραμμα γιατι στις 8Απριλιου δεν θα προλαβω μαλλον μου ειπαν οτι υπαρχει στις 15 Απριλιου !!! Δεν ξερω αν βοηθαει καποιον αυτο απλα δεν ξερω αν θα πρεπει να ακολουθησουμε την ιδια διαδικασια γιατι ολα τα εγγραφα τους αναφερουν την εκπαιδευση στο Hahn στις 8Απριλιου ...... Εγω εχω μπερδευτει λιγοοοοο sooo guys HELP αν μαθετε κατι :)

Επισης μπορει καποιος να μου πει τι εχει καταλαβει με το θεμα της ασφαλειας ??

Καλημερα παιδια!!
Οποιος αποφασισει να παει ας μου στειλει ενα μηνυμα, αν θελει..

Κορίτσια όσες φεύγουμε στις 8 προσοχή να βάλουμε τα χρήματα στη σωστή ημερομηνία.Λέει 21 μέρες πριν ,άρα λογικά μέχρι τετάρτη θα πρέπει να τα βάλουμε...Αnnaki μου ήρθε ένα μνμ σου το οποίο δεν μπορώ να διαβάσω...Κορίτσια όσες είστε από Θεσσαλονίκη στείλτε μήνυμα να συντονιστούμε :rolleyes: :D