Cabin Crew στη Ryanair

Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Απ' ό,τι φαίνεται δεν έχουν απαντήσει σε κανέναν ακόμη... Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι, πως λέγοντας οτι θα μας απαντήσουν μέσα σε 7-10 μέρες, μάλλον εννοούσαν τις εργάσιμες μέρες.. Αρα, μεσα σε αυτην την εβδομάδα θα μας απαντήσουν... Υποθέτω τωρα εγώ και λέω!!! Δεν έχω ιδέα αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι αποκλειστικά δικό μου συμπέρασμα, βλέποντας οτι δεν έχει λάβει κανείς απάντηση, είτε θετική είτε αρνητική..!!

Καλησπέρα σε όλους!
Ήθελα να κάνω υπομονή αλλά η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο! Καλά, δεν έχει ενημερωθεί κανείς; Νομίζω πως θα έπρεπε να μας έχουν απαντήσει ως τώρα, σήμερα λήγει και δέκατη εργάσιμη μέρα.

Παιδια καλησπερα μολις ελαβα μαιλ απο την crewlink οτι περασα με επιτυχια την συνεντευξη!Η εκπαιδευση ξεκιναει 8Απριλιου!Ευχομαι καλη επιτυχια και στους υπολοιπους!

Καλησπέρα σε όλους!
Eri πολλά συγχαρητήρια! Εύχομαι να είναι αυτό που θες! Σου είπαν τίποτα άλλο? Να υποθέσω δεν ενημέρωσαν για βάση κτλ? Όπως καταλαβαίνεις εγώ δεν έλαβα τίποτα ακόμη!

Efi η βαση μας ειχαν πει θα ανακοινωθει 2εβδομαδες πριν την εκπαιδευση και εφοσον εχουμε κρατησει θεση για την εκπαιδευση!Σ ευχαριστω πολυ καλη επιτυχια και σε σενα :) :) :)

παιδιά και εμένα με ειδοποίησαν την παρασκευή και τελικά πέρασα με επιτυχία και εγώ. :) το πρόβλημα μου βέβαια εμένα είναι άλλο .έχω κάποιο πρόβλημα και δεν θα μπορέσω να παρεβρεθώ για τις 8 απριλίου. θυμάστε αν μας είπαν κάτι για το τι γινεται στην προκειμένη περίπτωση?
μπορώ να πάω στην επόμενη εκπαίδευση? τους έχω στείλει μειλ αλλά ακόμη δεν μου απάντησαν :? ¨
Καλή επιτυχία και σε εσάς !!

Καλησπέρα σε όλους!
Katrin, δεν ξέρω αν μας είπαν κάτι για την περίπτωση σου.. Πάντως, εγώ τους είχα στείλει mail πως δεν είχα διαβατήριο αλλά έχω την απόδειξη πως έχω κάνει αίτηση και αν την χρειάζονται μεταφρασμένη (ώστε να συμμετάσχω στο assessment day) και δεν μου απάντησαν καθόλου.. Άσε που ακόμη δεν έχω ενημερωθεί για το αποτελεσμα της συνέντευξης και έχουν περάσει πολλές παραπάνω από "7 to 10 days". Δεν ξέρω τι να πω πια! Υπάρχει κανένας άλλος που να ενημερώθηκε είτε την Παρασκευή είτε αργότερα;

Καλησπερα παιδια!Αναρωτιεμαι εχει λαβει καποιος αρνητικη απαντηση;Δηλαδη εμεις που δεν εχουμε λαβει ακομα μαιλ σημαινει οτι δε μας εχουν επιλεξει;;;;

Γεια σας και απο εμενα!
μπορει να μας εχουν στην λιστα αναμονης,δλδ αν καποιος που εχει επιλεγει δεν μπορει να παει να στειλουν εμας!υποτηετικα παντα μιλαω αλλα εχει μια βαση γιατι αλλιως δεν μπορω να καταλαβω γιτι δεν μας απαντανε ακομα!τι να πω, υπομονη παιδια :? !

Καλησπερα σε ολους , εγω ξερω καποια κοριτσια τα οποια απορρυφθηκαν και τους εξηγησαν και τον λογο που δεν τους δεχτηκαν για την εκπαιδευση εμενα προσωπικα δεν μου εχουν απαντησει κατι . Αυτο που θα ηθελα να ξερω ειναι αν και εφοσον ειδοποιουν με αλφαβητικη σειρα ή εαν ειδοποιουν ανα ομαδα που μας εξετασαν . Τα κοριτσια που εγιναν δεκτα για την εκπαιδευση σε ποιον εκπαιδευτη ανοικαν ;;;; Ευχαριστω πολυ και καλη επιτυχια σε ολους!!!! :)