Cabin Crew στη Ryanair

Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

την Μαδριτη που ειναι επισης νεα, ανοιγουν τον Απριλιο
Θα συμφωνησω και θα κανω μονο μια διορθωση,στην Λισαβονα ανοιγει η βαση οχι στην Μαδριτη!

senior cabin crew member

Σε ευχαριστώ Έρη..Μάλλον δεν τους έκαναν τις χάρες που ήθελαν, ούτε και τις επιδοτήσεις που ζήτησαν, οπότε και αποφάσισαν τελικά να μην ανοίξουν εδώ. Κρίμα και είχα σκοπό να πάρω το ρίσκο και να πάω..Τι να πω, παίζουν με τον πόνο τόσων ανέργων ανθρώπων που περιμένουν πως και πως να τους δωθεί μια ευκαιρία.

Καλησπέρα σε όλους!
Ελπίζω εδώ που γράφω να είναι το σωστό μέρος... Ήμουν κι εγώ στην Assessment Day της Θεσσαλονίκης και πιστεύω πως αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις, από το να σε πνίξει η ανεργία στην Ελλάδα, καλύτερα να δοκιμάσεις.
Επειδή έχω πολύ άγχος, θα συμφωνούσατε όποιος/α ενημερωθεί από την Crewlink να ενημερώσει εδώ; Νομίζω πως δεν αργούν οι μέρες αλλά δεν ξέρω αν θα μας ενημερώσουν ταυτόχρονα κι επίσης δεν ξεκαθάρισα αν μας ενημερώνουν σε περίπτωση και θετικής και αρνητικής απάντησης..
Σε όσους περιμένουν, καλή επιτυχία!
Σε όσους δεν ενδιαφέρονται, εύχομαι να βρεθεί κάτι που να αξίζει τον κόπο, σύντομα!

kleopatra":10764lg2 said:
Σε ευχαριστώ Έρη..Μάλλον δεν τους έκαναν τις χάρες που ήθελαν, ούτε και τις επιδοτήσεις που ζήτησαν, οπότε και αποφάσισαν τελικά να μην ανοίξουν εδώ. Κρίμα και είχα σκοπό να πάρω το ρίσκο και να πάω..Τι να πω, παίζουν με τον πόνο τόσων ανέργων ανθρώπων που περιμένουν πως και πως να τους δωθεί μια ευκαιρία.
Kleopatra μου μια διορθωση οταν λεω εχουν κλεισει οι βασεις εννοω οτι εχουν καθορισει πια πληρωματα θα βρισκονται στις συγκεκριμενες βασεις!Οι βασεις Αθηνας Θεσσαλονικης θα ανοιξουν κανονικα τον Απριλη!

Το assessment day αφορούσε και τις δύο βάσεις;

Το assessment day αφορουσε γενικα την εταιρεια σ ολες τις βασεις(προφανως σ αυτες που εχουν ελλειψη προσωπικου η στις καινουργιες που ανοιγουν)

Καλησπέρα σε όλουσ!Εαν καποιος έχει λάβει απάντηση (είτε έχει προσληφθεί είτε όχι) απο τη συνέντευξη της RYANAIR στη Θεσσαλονίκη στις 20/2 ας μας ενημερώσει σας παρακαλώ πολύ!!

Καλησπέρα!
Κι εμένα αυτό ήταν το άγχος μου αν θα μας απαντήσουν είτε θετικά είτε αρνητικά (να ξέρουμε αν πρέπει να περιμένουμε) και περίμενα πως σήμερα θα μας απαντούσαν αλλά εγώ δεν πήρα κάτι... Έχει κανείς άλλος/ άλλη νέα?