Cabin Crew στη Ryanair

Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

μπορει καποιος να μου δωσει το e-mail επικοινωνιας μαζι τους?οσες φορες κι αν τους εχω γραψει δεν εχω λαβει καμια απαντηση.ισως εχω λαθος e-mail.

Μόλις απαντήσαν και σε εμένα παιδιά, οτι έχω περάσει με επιτυχία!! Αρα, περιμένετε όσοι δεν σας έχουν απαντήσει ακόμη... Βρίσκονται στη φάση επιλογής μέχρι και τώρα.. Όταν φτάσουν λογικά σε εσας θα σας απαντήσουν!! Καλή επιτυχία σε όλους οσους έχουν απομείνει!!

το e-mail τους είναι recruit@crewlink.ie

αλλα κι εγώ, μια φορά που τους έστειλά για μια διευκρίνιση, απαντηση δε πηρα ποτε!

Γειά σας παιδια. Κι εμενα τωρα μου απαντησαν οτι εχω περασει, οποτε υπομονη!!!
Οσοι εχουν γινει δεκτοι θα πατε?

Ειναι πολιτικη της εταιριας να μην απαντανε δεν προκειται να απαντησουν εκτος και αν απευθυνεσαι σε καποιο απο τα μειλ που βρισκονται στην απαντητικη επιστολη που ελαβαν οσοι εγιναν δεκτοι . Τελικα και εμενα μου απαντησαν θετικα... Δεν ξερω ακομα για εμενα αν θα παω :/ :/ Αν και το θελω πολυ μολις ελαβα το μειλ τους σημερα το απογευμα αρχισα να εχω δευτερες σκεψεις !!!

Καλησπερα και συγχαρητηρια στους επιτυχοντες!Στα μειλ που εχω στειλει παντα ειχα απαντηση μεσα στο επομενο 24ωρο...Βεβαια ολα αφορουσαν τον τροπο εγγραφης μου!Καντε υπομονη και μην πεφτεται ψυχολογικα ισως τα κοριτσια εχουν δικιο για την αλφαβιτικη σειρα!Ευχομαι για αλλη μια φορα καλη επιτυχια και σ αυτους που εγιναν δεκτοι θα σας δω εκει :D

Ξερω σιγουρα οτι δεν απαντανε στα μειλ εκτος απο την περιπτωση που αναφερει η κοπελα!! Αν κανουμε ερωτησεις που δεν εχουν να κανουν σχεση με τη εγκριση μας η την εκπαιδευση μας δεν απαντανε αυτο το θυμαμαι γιατι ρωτησα συγκεκριμενα τον εκπαιδευτη που μου εκανε την συνεντευξη και μου ειπε οτι ειναι πολιτικη της εταιριας να μην απαντανε. Ωραια !!!! Τουλαχιστον ειναι ωραιο να ξερω οτι θα ειναι και αλλη κοπελα εκει :) Μηπως ειναι καμια κοπελα απο Χανια;;;;

Γεια σας κορίτσια. .Με ειδοποίησαν σήμερα πως πέρασα και εγώ.Οπότε μην χάνετε τις ελπίδες σας,ακόμα ειδοποιούν.Όποια είναι από Θεσσαλονίκη ας μου στείλει ένα μηνυμα.Να συζητήσουμε.Για να μην μιλάμε απο εδώ και είμαστε έξω απο το θέμα.Καλή επιτυχία σε όλες και να θυμάστε οτι ό,τι γίνεται γίνεται για καλό!

ΑΑΑ κοριτσακια ειναι πραγματικα πολυ ωραιο αυτο :) :) να αρχισουμε να μαζευομαστε ολες σιγα σιγα!!! Θα ειναι καλο να επικοινωνουμε ολες μεχρι την ημερα που θα φτασουμε στο Χαν :) Μπραβο σε ολες μας και οσες κοπελες δεν εχουν ακομα λαβει απαντηση μην πανικοβαλεστε σιγουρα θα απαντησουν μην ξεχνατε οτι ερχεται και η επομενη ημερα συντευξεων και ισως περιμενουν να μαζεψουν ολες τις κοπελες μαζι!! Καλη επιτυχια :D

ξέρει καμία ως πότε πρέπει να βάλουμε τα χρήματα κορίτσια;

Κορίτσια διάβασα Στ Ίντερνετ οτι η crewlinm th ειναι θεσσαλονικη στς 25 Μαρτίου γνωρίζει καμια τι και πως ακριβώς! Ειναι σαν να κανει 2ο open day η Ryanair