Cabin Crew στη Ryanair

RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Επειδή πολλά γράφονται για την εταιρεία και επειδή με το άνοιγμα της βάσης στα Χανιά πολλοί Έλληνες θα προσπαθήσουν να δουλέψουν για την εν λόγο εταιρεία.
Με μία μικρή έρευνα που έκανα γράφονται σε ξένα φόρουμ πολλά αρνητικά σχόλια,επίσης πρέπει να πληρώσεις για την εκπαίδευση σου και στα παίρνουν λίγα λίγα από από το μισθό σου.
Για του λόγου το αληθές δείτε το παρακάτω link.
http://www.dalmac.ie/training-course-fees.php

Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Εεεε κ τι έγινε;;; Σε πολλές εταιρίες πληρώνεις την εκπαίδευση η σε άλλες πας δοκιμαστικά κ δεν πληρωνεσαι!! Δες τους σεκιουριτη π.χ πληρώνουν την εκπαίδευση στην Αθήνα!

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Λάθος τόπικ. Η έρευνα σου έπρεπε να στραφεί στη σωστή κατηγορία του φόρουμ νομίζω...

Γιατί είναι λάθος τόπικ; Μιλάμε για μία ξένη εταιρεία που ανοίγει βάση στην Ελλάδα επομένως θα ψαχτούν πολλοί για δουλειά εκεί,γιατί να μην γνωρίζουν την πολιτική της εταιρείας;
Δηλαδή εντάξει 2.200 ευρώ η εκπαίδευση +εισητήρια για Δουβλίνο(η όπου αλλού σου πουν να πας)+ξενοδοχεία μιλάμε ότι πρέπει να σου στοιχίσει πάνω από 3000 ευρώ για να πιάσεις δουλειά στην RYANAIR.
Οι περισσότερες εταιρείες ΔΕΝ ακολουθούν αυτή την πολιτική,οι εκπαιδεύσεις δεν πληρώνονται από τους εργαζόμενους.

ToSofoPaidi, καλά τα λέει. Το θέμα πρέπει να μπει στην κατηγορία "Ιπτάμενο Προσωπικό - Αεροσυνοδοί". Οπότε εγώ έκανα την μεταφορά στην σωστή κατηγορία.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ RYANAIR

Γεια σας...με κάλεσαν για συνεντευξη στην Ryanair...αν κάποιος έχει περάσει απο συνένετευξη στη συγκεκριμένη εταιρία και ξέρει τι περίπου ρωτανε,πως είναι το τεστ,θα ήθελα να με βοηθήσει.ευχαριστώ.

Γεια σας υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να μου δωσει καποιες πληροφοριες οσον αφορα την συνενευξη της Ryanair?????
Με καλεσαν κ σκοπευω να παω αλλα δεν εχω ιδεα για την διαδικασια...!!

Ξέρει κάποιος τι θα γίνει με τις προσλήψεις στην Ryanair τώρα που ανοίγει τις 2 νέες βάσεις εδώ;

Καλημέρα! Έχουν Assessment Day για cabin crew στις 20 Φεβρουαρίου, στην Θεσσαλονίκη. Αν εγγραφείς θα σου στείλουν πρόσκληση.
Στο μέιλ επίσης γράφει πως αν προσληφθείς μπορεί να σε στείλουν σε οποιαδήποτε βάση τους στην Ευρώπη και πως αν παρευρεθείς στο ιβέντ σημαίνει ότι είσαι οκ με αυτό. Επίσης πρέπει να έχεις διαβατήριο ή βεβαίωση πως έχεις κάνει αίτηση για διαβατήριο, καθώς και να συνειδητοποιημένος/συνειδητοποιημένη πως θα πληρώσεις την εκπαίδευση.
Αυτά πάνω κάτω.

Για εγγραφή εννοείς, email στο όνομα που δίνουν στο website τους; Εκτός από ιπτάμενους θα κάνει άλλες προσλήψεις, π.χ. εδάφους (ή διοίκηση);