Μπόρα στο facebook!

• Thread starter Thread starter Kiwi Jumbo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δε μπορουσα να φανταστω με ποσες βλακειες εχει χρονο να ασχολειται ο κοσμος στο FB.... :thx:
Πραγματικα ομως.......... :wall:

(δεν εννοω τον kiwi jumbo, αλλα τους group users!!!)

athlios":2xwtyv7f said:
Καλημερα. Το τι συμβαίνει μεταξύ booking.com και Α3 το έχω αναφέρει νωρίτερα στη συζήτηση. Όσο για το ότι είναι παράνομα κτισμένα σε Ελληνοκυπριακές περιουσίες, αυτο είναι δεδομένο και δεν νομίζω κανένας να διαφωνεί! Και θεωρώ ότι κακώς το booking.com και η κάθε παρόμοια ιστοσελίδα συνεργάζεται με ξενοδοχεία που εδρευουν σε μη αναγνωρισμενο "κρατος" και που στερούνται νομιμότητας. Αλλά θεωρώ ότι κινήσεις σαν το συγκεκριμένο γκρουπ δεν είναι σωστές . Θες να κανεις μποϊκοταζ? να κανεις! Ξεκίνησε όμως από τον κύριο υπεύθυνο booking.com πριν πας στους ενδιάμεσους, γιατι τέτοιοι είναι οι αεροπορικές. Κι αν πας στις αεροπορικές, να πας σε όλες! Και στην easyjet του Sir Στέλιου, και στη Ryanair με τις φτηνές τιμές, και σε ολόκληρο το Lufthansa Group και στην Olympic air κλπ Γιατι όλες αυτές και πολλες αλλες εμφανίζουν στην ιστοσελίδα τους ξενοδοχεία των κατεχομενων! Τι θα σκεφτεί κάποιος που βλέπει να ασχολείσαι μόνο με την Aegean? ότι είσαι απλά εμπαθης απέναντι στην εταιρεια και θες να της κανεις ζημια.Και στο τέλος θα χάσεις και το δίκιο σου,που δεδομένα έχεις !

Προσωπικά δέν ασχολούμαι με το FB οπότε δέν μπορώ να δώ τι ακριβώς έγινε.

Συμφωνώ ότι ο κύριος υπεύθυνος είναι άλλος αλλά και απο την άλλη, φέρει και κάποιο μερίδιο ευθύνης και η Α3 εφόσον συνεργάζεται με αυτή τη σελίδα και άρα θα έπρεπε να ελέγχει τι γράφεται και ποιές επιλογές δίνει η μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων η οποία είναι και προσβάσιμη άμεσα από την ιστοσελίδα της αερογραμμής.

Δεν μου κάνει εντύπωση ότι έγινε και θέμα στις εφημερίδες.

Όσο και να προσπαθήσει κάποιος να μειώσει την σοβαρότητα του θέματος, είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ δύσκολο να πείσει τις χιλιάδες των προσφύγων και τις οικογένειες που έχασαν δικά τους πρόσωπα το 1974 ότι μια ελλήνική εταιρεία έμμεσα (και το πιο πιθανόν άθελα της) πουλά διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία στα κατεχόμενα.

Αυτό λέω και κλείνω το θέμα για να μήν ξεφύγουμε.

Το booking.com κάνει γεωγραφικό συσχετισμό, δεν ψάχνει να δει αν η Aegean ή η OA «προτείνουν» οτιδήποτε στον προορισμό που αναφέρεται.

Kαι, όχι, η Aegean δεν πουλά κανένα δωμάτιο πουθενά. Τα προσφυγόπουλα μπορούν να ησυχάσουν για το συγκεκριμένο ζήτημα :roll:

Αν πετάς στο Λουξεμβούργο σου βγάζει και ξενοδοχεία στο Τρίερ. Αν πετάς στην Ανδριανούπολη σού βγάζει και ξενοδοχεία στην Ορεστιάδα.

Δυστυχώς, η βλακεία στον εγκέφαλο του κόσμου είναι εξαπλωμένη, τεράστια και ανίκητη. Πάω να δω αν έχει κάνει λάικ κανας «φίλος» μου στο FB να τον διαγράψω :mrgreen:

Απολογούμαι που χρειάζεται να επανέλθω αλλά φίλε Ovelix, πιστεύω δέν βλέπεις το θέμα στη σωστή του διάσταση.

Το θέμα δέν είναι αν το booking.com δίνει προτείνει ξενοδοχεία στην κατεχόμενη Κύπρο. Το θέμα είναι ότι μια ελληνική εταιρεία συνεργάζεται με το booking.com και "ανέχεται" να φαίνονται αυτά τα αποτελέσματα αναζήτησης στη σελίδα της.

OveLix":jsk7ti1s said:
η βλακεία στον εγκέφαλο του κόσμου είναι εξαπλωμένη, τεράστια και ανίκητη

Εδώ συμφωνώ απόλυτα. Το να διαφημίζεις εστω και ΕΜΜΕΣΑ τα κατεχόμενα και να έρχεται μερίδα του κόσμου και να σου λέει ότι δέν τρέχει κάτι είναι όντως "η βλακεία στον εγκέφαλο του κόσμου είναι εξαπλωμένη, τεράστια και ανίκητη"

Το booking.com συνεργάζεται με το σύνολο σχεδόν των Ελλήνων ξενοδόχων και Κυπρίων ξενοδόχων και τα ταυτόχρονα διαφημίζει ξενοδοχεία στα κατεχόμενα. Δεν ντρέπονται οι Ελληνες και Κύπριοι ξενοδόχοι να συνεργάζονται με αυτό το σάιτ;
:D
(καταλαβαίνεις πως έτσι και αρχίσουμε τις υπερβολές δεν υπάρχει σταματημός, στην παραπάνω πρόταση θα φτάσουμε).

Προφανώς έγινε λάθος, προφανώς δεν ήταν ρητή επιλογή της Aegean αυτός ο συσχετισμός, προφανώς θα επανορθώσουν - αν δεν έχουν επανορθώσει ήδη.

Ανίκητη βλακεία είναι όλοι αυτοί οι πανηλίθιοι που γράφουν «να μετονομάσετε την Aegean σε Turkean» και που γράφουν στο FB  φράσεις όπως «αχ χρυσοπράσινο φύλλο, πόσο θα σε χτυπάνε ακόμη οι προδότες...» και άλλα τέτοια επικολυρικά της ανοησίας.

Όπως είπα και προηγουμένως, δέν έχω FB οπότε δέν γνώριζα τι ακριβώς ειπώθηκε.

Το μόνο που λέω και κλείνω είναι ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση στο θέμα, μακριά από απρεπείς εκφράσεις και η λύση να αφορά όλες τις επηρεαζόμενες εταιρείες.

Πετάει η Αιγαίου για την Τύμπου? Από πότε?

όχι! κι αυτό αποτέλεσμα του booking.com είναι κι αφορά τα πλησιέστερα αεροδρόμια στον επιλεγμένο προορισμό.