Μπόρα στο facebook!

• Thread starter Thread starter Kiwi Jumbo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Kiwi Jumbo":10m0n9qu said:
Τι να σου πω fotis και εγώ σήμερα το πρωί το είδα και δεν καταλαβαίνω πως έχουνε κάνει τέτοιο συσχετισμό της Αιγαίου με το Booking.com! Έχουν κάνει σελίδα να μην πετάνε με την Αιγαίου και κάτι ανάλογο θα κάνουν και για την ΟΑ όπου να ναι!
ο συσχετισμός έχει γίνει γιατί στην ιστοσελίδα της Αιγαίου υπάρχει η δυνατότητα κράτησης ξενοδοχείου,η οποία γίνεται μέσω του συνεργάτη της εταιρείας booking.com. Ως εκ τούτου, όταν πάει κάποιος να κάνει κράτηση μέσω της ιστοσελίδας της Αιγαίου για ξενοδοχεία στην Κύπρο, η αναζήτηση γίνεται μέσω του booking.com και εμφανίζονται ξενοδοχεία στα κατεχόμενα! (κάποιοι ανέβασαν και screenshots με αυτό)
Επειδή διάβασα αρκετά σχόλια, έχουν γίνει πολλές παρανοήσεις:
1) δεν αντιλαμβάνεται ο κόσμος ότι πρόκειται για δυνατότητα κράτησης κι όχι για διαφήμιση! όταν ψάχνω στο airtickets και μου εμφανίζει πτήση της Αιγαίου σημαίνει ότι το airtickets διαφημίζει την Αιγαίου?????
2) δεν έχουν αντιληφθεί ότι τα αποτελέσματα αναζήτησης που βλέπουν είναι αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης του booking.com κι όχι της Αιγαίου! η αναζήτηση στην ιστοσελίδα της Αιγαίου είναι έμμεση.
η Αιγαίου έχει απαντήσει ότι έχει προβεί εδώ και καιρό σε αρκετές ενέργειες, σε συνεννόηση με την Κυπριακή Δημοκρατία, για να αφαιρεθούν τα εν λόγω ξενοδοχεία από το booking, καθώς βρίσκονται σε "κράτος" μη αναγνωρισμένο και υπό de facto κατοχή. αυτό δεν έπεισε τα πλήθη...

fotis":37n1m1tk said:
Τι μποϊκοτάρουν και από πότε απαγορεύεται να διαφημίζονται τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στα κατεχόμενα;
δεν γνωρίζω τι ακριβώς προβλέπει το Διεθνές δίκαιο, η λογική είναι ότι από τη στιγμή που βρίσκονται σε ένα "κράτος" που δεν αναγνωρίζεται από κανέναν - πλην Τουρκίας- και είναι χτισμένα σε εδάφη που δεν τους ανήκουν νόμιμα, τα ξενοδοχεία είναι παράνομα.

Νομίζω οτι η ελλιπής εισαγωγή του topic έχει μπερδέψει πολλούς...Ας μας εξηγήσει κάποιος...

Το booking.com δίνει χώρα με το όνομα "Bόρεια Κύπρος" ή απλώς μπαίνοντας στην Κύπρο σου δίνει μέσα σε κάποια απόσταση και ξενοδοχεία στα κατεχόμενα;; Το δεύτερο απ'ότι θυμάμαι συμβαίνει πολλές φορές σε κοντινά μέρη με τη γείτονα χώρα.

Όχι οτι δικαιολογώ το "κράξιμο στην Α3"...Απλά για να καταλάβουμε τί συνέβει...

tasos-SMI":p9oijx32 said:
Νομίζω οτι η ελλιπής εισαγωγή του topic έχει μπερδέψει πολλούς...Ας μας εξηγήσει κάποιος...

Το booking.com δίνει χώρα με το όνομα "Bόρεια Κύπρος" ή απλώς μπαίνοντας στην Κύπρο σου δίνει μέσα σε κάποια απόσταση και ξενοδοχεία στα κατεχόμενα;; Το δεύτερο απ'ότι θυμάμαι συμβαίνει πολλές φορές σε κοντινά μέρη με τη γείτονα χώρα.

Όχι οτι δικαιολογώ το "κράξιμο στην Α3"...Απλά για να καταλάβουμε τί συνέβει...

Το booking.com δεν εμφανίζει τα κατεχόμενα ως χώρα με το όνομα "Bόρεια Κύπρος". Στην ενότητα "Κύπρος" υπάρχουν τα κατεχόμενα ως περιφέρεια της Κύπρου με το όνομα "Βόρεια Κύπρος". Το όλο θέμα που δημιουργήθηκε, απ' όσο έχω καταλάβει, δεν έχει να κάνει με την παρουσίαση των κατεχομένων ως νόμιμης χώρας αλλά με τη δυνατότητα κράτησης ξενοδοχείων στα κατεχόμενα, που παρέχεται εμμέσως από την Aegean μέσω της ιστοσελίδας booking.com. θεωρούν δηλαδή πως η Aegean διαφημίζει ξενοδοχεία στα κατεχόμενα.

πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.................
μου ερχεται να χτυπησω το κεφαλι μου στο τοιχο με ολες αυτες τις μπουρδες......
αρχιζω να χανω την εμπιστοσυνη μου στο ανθρωπινο ειδος.....
σε τι κοσμο θα φερω τα παιδια μου.............?????????????
και το πιο σωστο εδω τι ειναι????
σταματαω να ασχολουμαι με την προσωποποιηση της βλακειας ή το παιζω συνηγορος υπεράσπισης με κινδυνο να με παρουν και εμενα τα σκαγια??????
πφφφφφφφφφφφφφφ

Όχι απλά θα σε πάρουν τα σκάγια αν ανακατευτείς, αλλά θα το μετανιώσεις κιόλας μετά! :oops:

Να σας δω να μποϋκοτάρετε και το Airtickets.gr , που σας δίνει και επιλογή "Βόρεια Κύπρος" και τι στον κόσμο.

Καλημέρα σε όλους.

Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ Α3 και booking.com ή και τις άλλες σελίδες που αναφέρατε, θα ήθελα να αναφέρω ότι πολλά από τα διαφημιζόμενα ξενοδοχεία είναι πολύ πιθανό να είναι παράνομα κτισμένα σε Ελληνοκυπριακές περιουσίες.

Και ο νοών νοείτω...

Καλημερα. Το τι συμβαίνει μεταξύ booking.com και Α3 το έχω αναφέρει νωρίτερα στη συζήτηση. Όσο για το ότι είναι παράνομα κτισμένα σε Ελληνοκυπριακές περιουσίες, αυτο είναι δεδομένο και δεν νομίζω κανένας να διαφωνεί! Και θεωρώ ότι κακώς το booking.com και η κάθε παρόμοια ιστοσελίδα συνεργάζεται με ξενοδοχεία που εδρευουν σε μη αναγνωρισμενο "κρατος" και που στερούνται νομιμότητας. Αλλά θεωρώ ότι κινήσεις σαν το συγκεκριμένο γκρουπ δεν είναι σωστές . Θες να κανεις μποϊκοταζ? να κανεις! Ξεκίνησε όμως από τον κύριο υπεύθυνο booking.com πριν πας στους ενδιάμεσους, γιατι τέτοιοι είναι οι αεροπορικές. Κι αν πας στις αεροπορικές, να πας σε όλες! Και στην easyjet του Sir Στέλιου, και στη Ryanair με τις φτηνές τιμές, και σε ολόκληρο το Lufthansa Group και στην Olympic air κλπ Γιατι όλες αυτές και πολλες αλλες εμφανίζουν στην ιστοσελίδα τους ξενοδοχεία των κατεχομενων! Τι θα σκεφτεί κάποιος που βλέπει να ασχολείσαι μόνο με την Aegean? ότι είσαι απλά εμπαθης απέναντι στην εταιρεια και θες να της κανεις ζημια.Και στο τέλος θα χάσεις και το δίκιο σου,που δεδομένα έχεις !