Athens airways

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
michalisx":3e1m59td said:
καλη αρχη και απο μερους μου, ευχομαστε τα καλυτερα... αλλα βρε παιδια, για τα ιωαννινα γινεται πανικος για μια θεση στο αεροπλανο... Δεν θα ειχε κερδος ενα τετοιο δρομολόγιο.. αντι για παραδειγμα αυτο της κοζανης?

Αυτό φαντάζομαι έχει να κάνει με τις συμφωνίες που πραγματοποιήθηκαν για την αδειοδότηση (που έγινε στις 16/1). Παίρνεις μια καλή γραμμή, αλλα σε υποχρεώνω σε αντάλλαγμα να εξυπηρετήσεις και δυο μικρότερα αεροδρόμια...

michalisx":xuutuwyn said:
Παίρνεις μια καλή γραμμή, αλλα σε υποχρεώνω σε αντάλλαγμα να εξυπηρετήσεις και δυο μικρότερα αεροδρόμια...

Γιατί υπάρχει ακόμα (στην Ευρωπαϊκή ένωση) ιδιαίτερη άδεια για την πραγματοποίηση πτήσεων εντός της ????!!!!

:( Κρίμα!! Πίστευα πως θα πέταγε και για Κω!!!
Καθώς έβαλε στα προγράμματα την Ρόδο πίστευα πως θα είναι και η ΚΩς μέσα.
Που πιστεύω πως η ΑΑ θα πήγαινα καλά αν ερχόταν Κω..Ειδικά το καλοκαίρι που τα Β737 και Arj πηγαινοέρχονται γεμέτα από Κω.. ;) Κάτι ήξερε η Α3 που βάζει και 3η καθημερινή πτήση και με Α320!
Τεσπα

jerry":xw7a1hd6 said:
Στο συγκεκριμένο σύνδεσμο φαίνεται το πλήρες πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας, το οποίο φυσικά απαιτεί τη χρήση και των 4 ERJ.
Αν το υπολόγισα καλά, με turn around σε 30' και με 3 αεροπλάνα βγαίνει ;) Ουσιαστικά, χρειάζεται 2ο α/φος στα τέλη Φλεβάρη για να ξεκινήσει τη Μυτιλήνη και το 3ο από 19/3 που αρχίζει και τη Ρόδο.

Επίσης, επιβεβαιώνω τον κ. tales ότι στο 3ο βήμα το σύστημα συχνά μου δίνει άλλες ημ/νίες και άλλους προορισμούς από αυτούς που είχα αρχικά δώσει. Αλλά αυτό πιστεύω να διορθωθεί σύντομα.

Καλό σας ξεκίνημα!

edit: στο link φαίνονται πτήσεις μόνο από/προς AXD/KVA/JMT/RHO/SKG. Τις πτήσεις για τους άλλους προορισμούς που ανέφερε ο Jerry δεν τις βλέπω αυτή τη στιγμή :shock:

Το link το οποίο παρέθεσα είχε το πλήρες πρόγραμμα (με πτήσεις που θα ξεκινήσουν και αργότερα και με ισχύ έως τις 27/9). Υπήρχε στο site, αλλά μάλλον τον αφαίρεσαν (μήπως διαβάζουν και εδώ;).

Anyway, υπάρχει και σε pdf εδώ

Για το πρόγραμμα αυτό, σε πλήρη εξέλιξη απαιτούνται 4 ERJ.

Για την ομαλή εκτέλεση του παρόντος προγράμματος (που υπάρχει στη σελίδα, όχι στο παραπάνω pdf) θα χρειαστέι τουλάχιστον ένα παραπάνω ERJ, το αργότερο την 27η Φεβρουαρίου.

Πολύ καλή είδηση η λειτουργία της νέας εταιρίας! Μακάρι να πάει πολύ καλά! Το σάιτ το βρίσκω εύχρηστο, μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι έχει το ημερολόγιο του μήνα με όλους τους ναύλους και τα δρομολόγια. Ας ελπίσουμε ότι θα μείνουν οι χαμηλοί ναύλοι και δεν θα είναι μόνο μια launch-promotion! Περιμένω με ανυπομονησία να πετάξω μαζί τους, αλλά και να "ακούσω" νέα από κάποιον που θα με προλάβει! :great:

Κοζάνη και Καστοριά! Αντε επιτελους μηπως και δουμε καμια...ασπρη μερα!

Υπαρχει περιπτωση το ERJ-145 της Αthens Airways να μπορεσε να προσγιωθει στην Παρο ???Γιατι ο Διαδρομος ειναι καπως μικρος 710 μετρα ......
Το ρωταω μηπως και εμεις οι Παριανοι δουμε ασπρη μερα γιατι με την Ολυμπιακη.............Μακαρι να δημιουργηθει δρομολογιο Αθηνα-Παρος-Αθηνα

θέλω να ευχηθώ καλές πτήσεις στην εταιρία και φυσικά επιβάλεται trip report.

Socrates":2v7hy3m2 said:
Κοζάνη και Καστοριά! Αντε επιτελους μηπως και δουμε καμια...ασπρη μερα!

αυστηρα προσωπικη μου αποψη:μην περιμενεις !εδω η oa με το dash και το σκεφτοταν να το συνεχισει .αληθεια λετε να το κανει και η athens καστορια με ενδιαμεσο σταθμο κοζανη?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.