Athens airways

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Aγαπητή Athens Airways, σας επισημαίνω την προσοχή σας στο 3 στάδιο απόκτησης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και συγκεκριμένα στην αντιστοίχιση ημερομηνιών και ημερών. Στη δική μου αναζήτηση (ATH-KVA-ATH: 22-27/3) δόθηκε λάθος μέρα και ημερομηνία στο σταδιο 3, παρά την αρχική σωστή μου επιλογή. Παιδικές ασθένειες.
;)

δικός σας

Εγω πάντως που έβαλα τυχαία ATH-SKG 16/3 μου έβγαλε με EUR 40.02 την στιγμή που η aegean ειναι στα EUR 54,48 και η ολυμπιακή στα EUR 100.48
Εντυπωσιακό μπορώ να πω... :great:

πολύ καλές οι τιμές, με 2Ε/κιλό υπέρβαρο βλέπω να μεταφέρονται ραπτομηχανές..

ΥΓ δεν ξέρω τον συντάκτη, αλλά θέλει λίγο δουλειά ακόμα στο εκφραστικό μέρος (βλ "Παρακαλώ" κτλ...)

Mια χαρα η σελιδα και e-ticket kαι chek-in απο το νετ.............και υπηρεσιες καλες,σαμπανια αυτα ειναι!!!!! σας το ελεγα σε προηγουμενα post υπομονη θελει και που ειστε ακομα!!!!, με το τι εχουν στο μυαλο τους.

Καλό ξεκίνημα στην εταιρεία..!
Η παρθενική πτήση είναι την Παρασκευή 30/1 στις 10.45 το πρωι με προορισμό την Αλεξανδρούπολη. Στην πρώτη αυτή πτήση που θα έχει τη μορφή εγκαινίων, θα μεταβούν κυρίως δημοσιογράφοι, δημόσιοι φορείς και εκπρόσωποι της εταιρειας.
Όντως, οι τιμές αν κλείσει κάποιος για συγκεκριμένη ημερομηνία θέση (non flexible), ανέρχεται στο 1 ευρώ (40,02 με τους φορους).

Καλές πτήσεις! Έκλεισα την πρώτη μου πτήση για ένα Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη. Τιμή εισιτηρίου μετ' επιστροφής 65,02 ευρώπουλα. (non flexible).
Εύχομαι η νέα εταιρεία σύντομα να φτάσει "ψηλά" και οι μετακινήσεις εντός αλλά και εκτός Ελλάδας να είναι ευκολότερες και σαφώς οικονομικότερες.

καλες τιμες...αντε να την δουμε να μεγαλωνει σιγα σιγα...και αλλα δρομολογια και προορισμοι...καλες πτησεις τους ευχομαι!!

Στο συγκεκριμένο σύνδεσμο φαίνεται το πλήρες πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας, το οποίο φυσικά απαιτεί τη χρήση και των 4 ERJ.

AXD 12345 2 daily (67 1 daily)
EFL xe7
CHQ 123456 2 daily (7 1 daily)
JKH x
HER 12345 3 daily (67 2 daily)
KSO 2457
KVA x
KZI xe27
MJT 12345 2 daily (67 1 daily)
JMK 2x
RHO 123456 2 daily (7 1 daily)
JTR 2x
SKG 12345 3 daily (67 2 daily)
ZTH xe6

Μα αυτό είναι απίστευτο. Πετάει προς Καστοριά και Κοζάνη!!! Κάποιος δεν θα το πιστεύει αυτό, αλλά δεν ήθελε να μας ακούσει. :rolleyes:

Πάντως η σελίδα είναι απλά συμπαθητική. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα, αλλά προσφέρει τις βασικές υπηρεσίες (booking, check-in, αλλαγή κράτησης κτλ.). Πάντως μέχρι στιγμής κρατήσεις μπορούν να γίνουν για δρομολόγια ως τέλη Μαρτίου και μόνο αν η πρώτη πτήση ξεκινάει από Αθήνα και όχι από την επαρχία. Έχουν δουλειά ακόμη ;)

Υ.Γ. Όποιος θέλει να πετάξει στην πρώτη (commercial) πτήση της εταιρίες στις 31/1 ας το κάνει την κράτησή του άμεσα, μιας και κοστίζει μόλις 40,02 €. Πτήση ZF400 ΑΤΗ-AXD ;)

καλη αρχη και απο μερους μου, ευχομαστε τα καλυτερα... αλλα βρε παιδια, για τα ιωαννινα γινεται πανικος για μια θεση στο αεροπλανο... Δεν θα ειχε κερδος ενα τετοιο δρομολόγιο.. αντι για παραδειγμα αυτο της κοζανης?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.