Astra Airlines

• Thread starter Thread starter tiger320
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ταξίδεψα πρίν 2 μέρες με το SX-DIX απο Θεσσαλονίκη για Χίο και μου έκανε εντύπωση το εσωτερικό του,έχω την εντύπωση ότι του άλλαξαν καθίσματα :!: Φαίνονται αρκετά καινούργια και λάμπουν απο καθαριότητα :great: Τούλαχιστον,την τελευταία φορά που είχα κάνει ταξίδι με αυτό(πριν κάνα 5μηνο),δέν μου είχαν κάνει εντύπωση γιαυτό αναρωτιέμαι εάν πράγματι αλλάχτηκαν ή είναι της ιδέας μου :)

ΥΓ.Η προσγείωση στην Χίο με ισχυρό νοτιά.

Όντως έχουν αλλαχτεί, μπορώ να το επιβεβαιώσω!

@Dreamliner-X

Το SX-DIX με το οποίο είχα πετάξει πριν 3 χρόνια,είχε καθίσματα της Air Dolomiti. Πράσινα δερμάτινα και μάλιστα καλοχρησιμοποιημένα απ'τους επιβάτες! Οπότε για να είδες καινούρια θα αλλάχτηκαν...

Bγάλε όμως και καμία φωτογραφία της καμπίνας να τη δούμε και μεις... :cry:

Τάσο έχεις δίκιο,κ εγώ το μετάνιωσα που δέν έβγαλα μια φωτογραφία :( γιατί πραγματικά στο μάτι 'χτυπούσε' πολύ ωραία αυτή η αλλαγή.Δυστυχώς μπήκα απο τους τελευταίους και η θέση μου ήταν στην 5η σειρά(παράθυρο)και δέν ήταν εύκολο να γυρίσω προς τα πίσω 8) και να βγάζω με την φωτογραφική την γεμάτη απο κόσμο καμπίνα.

Παρεπιπτόντως,έχω κάνει 5-6 ταξίδια τα τελευταία δύο χρόνια,με την Astra στην συγκεκριμένη γραμμή,και όλες τι φορές το αεροπλάνο ήταν φούλ :shock:(άντε καμιά φορά να είχε 3-4 θέσεις άδειες)Μήπως στις γιορτές,που θα έχει περισσότερη κίνηση,θα μάς κάνουν την τιμή να φέρουν και το Airbus καμιά φορά :)

Κατα τ' άλλα,στο συγκεκριμένο ταξίδι,ενώ μας είπαν ότι δέν θα μας σερβίρουν αναψυκτικά κλπ λόγω αναταράξεων,τελικά βγήκαν με το 'καροτσάκι' και 'κέρασαν' κανονικά ενώ στο τέλος είχε και καραμελίτσα για να γλυκαθούμε :D Γενικά πάντως έχω μείνει απόλυτα ικανοποιήμενος απο την εταιρία σε όλα μου τα ταξίδια.(τις τιμές να κρατήσουν σε χαμηλά επίπεδα και κανείς δέν θα έχει παράπονο,γιατί τελευταία έχουν αυξηθεί αρκετά)

Χρωστάνε στα πληρώματα τα δεδουλευμενα τους μηνες τωρα ,το επιδομα αδείας και σε λιγο και το δώρο.Παίρνουν τα πληρωματα τηλεφωνο και τους λενε ψεμματα .Τους κανουν να ζητιανευουν τα λεφτα που εφτυσαν αιμα να τα βγαλουν.Σα δε ντρεπονται λεω εγώ.Οτι βγαλαν στους γιατρους και στα κολυβα να τα φανε

δουλευωγιασαπιους":17yungtk said:
Χρωστάνε στα πληρώματα τα δεδουλευμενα τους μηνες τωρα ,το επιδομα αδείας και σε λιγο και το δώρο.Παίρνουν τα πληρωματα τηλεφωνο και τους λενε ψεμματα .Τους κανουν να ζητιανευουν τα λεφτα που εφτυσαν αιμα να τα βγαλουν.Σα δε ντρεπονται λεω εγώ.Οτι βγαλαν στους γιατρους και στα κολυβα να τα φανε

Μάλιστα...φόρουμ είναι εδώ...οπότε όποιος θέλει μπαίνει και γράφει ότι θέλει, πιο συγκεκριμένος μπορείς να γίνεις? μια που δουλευεις για σάπιους?

Σε χαλαει να σου λενε την αληθεια ε? δεν ειναι αληθεια οτι χρωσταει το αφεντικο της αστρα σε πιλοτηριο και πληρωματα, αφου καταχραστηκε καλα τους ανθρωπους που δουλεψαν γ αυτον ολη τη σαιζον και αφου τους δουλευε επι ενα πενταμηνο για το ποσα λεφτα θα τους δινει, στο τελος εχουνε μεινει και πληρωτοι!
τα λεφτα της επιδοτησης τα φαγε ή μηπως εβγαλε λιγα απο τους Ρωσσους το καλοκαιρακι που μας περασε?
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ και εσενα που τον υπερασπιζεσαι αλλα φαινεται εσυ μασας ....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.